- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Herkesin görüşü kendine burada herkes saygı çerçevesinde kendi fikirlerini yazmakta özgürdür de tutupta başkalarına aşağılar şekilde yorum yazmaya, dil uzatmaya kimsenin hakkı yok.Hayır efendim bu yobaz ve faşit zihniyet böyledir. Çoğunluk neye karar veriyorsa doğru odur. Sizin aile dinamiğinizin farklı olması asla önemli değildir ve siz çok kötüsünüzdür. Siz kim olursunuz da başka bir fikri savunursunuz. Lütfen bi daha ki sefere beyninizi bırakıp gelin burada çok var çünkü
Kız sakinnnnn olunnUff ben farkinizda dahi degilim, cidden donup ne yazdiniz okuma zahmetine bile girmiyorum. Hic sevmem ozguvensiz insanlari, belli bir seyler yazmissiniz ve aman herkes bana yaziyor modunda takiliyorsunuz. Ben kadinlarin erkege hizmet amacli yasadiklarini ve bunun hatali oldugunu savunan biriyim. Sizi, onu, bunu okumadim. Ayrica siz kimsiniz sizden cekinecegim? Engelliyorum ugrasamam.
Zaten baskı yapmıştı, bunun sonu manipülasyon.Aslında fikrini söylemiş fikir söylemesine sıkıntı yokda tutucaksin diye baskı yapsaydı o zaman sıkıntı
Ben sakinim engellerim ya da cevap vermem. Pek ciddiye aldigim kisi yoktur bu hayatta :))Kız sakinnnnn olunn
Ay şu kafadan olmama az kaldı darbe yiye yiye akillaniyorum sanırımBen sakinim engellerim ya da cevap vermem. Pek ciddiye aldigim kisi yoktur bu hayatta :))
Aman aman evlerden ırak böylesi iyiki eskiymişAy benim de görev yaptığım okul öğlenci. Eve geldiğimde tam 19.30 oluyor, burası için tam iftar saati. Belki sürekli tutamam oruç dediğim için eski nişanlım olur mu öyle şey, yolda açarsın en kötü tutmalısın, diyordu
sizin icin cok sevindimmm. Lutfen kimseye muhtac yasamayin. Calisirsiniz, calismazsiniz orasi size kalmis. Ama yapabileceginiz bir mesleginiz olsun. Babaniza, annenixze bile guven olmaz yeri geldiginde ben bunu bilir, soylerim. En zor aninizda tek basiniza ayakta durabileceginiz donaniminiz olsun, bu cok onemli. 16 yillik bir avukat olarak o sevgi dolu ailelerin birbirine ne yaptigini, yillarin evliliklerinin ne hale geldigini bizzat gordum, icinde oldum, yasadim. Tek diyecegim bu size. Dogru yoldasinizAy şu kafadan olmama az kaldı darbe yiye yiye akillaniyorum sanırımsınava kayıt yaptırdım bugun üniversite 2 yıllık bir bölüm okuyayım diyorum en azından kendimi gecindirecek maasta ise girerim :)
O da olmaz işte,kalkıp el açması börek yapması lazımdı.Ben de çok kınadım şahsenYumurta ve pogaca ile sahur mu olur iki tabak yemek hazirlamaliydin sizi haksiz buldum
Oooo ben bi fikrimi söyledim de neler neler dediler. Ama günlük hayatta da var benim dediğim doğru diyen yobazlar takılmayın çokHerkesin görüşü kendine burada herkes saygı çerçevesinde kendi fikirlerini yazmakta özgürdür de tutupta başkalarına aşağılar şekilde yorum yazmaya, dil uzatmaya kimsenin hakkı yok.
Aaaa buna katıldım valla bende hiç sevmem özgüvensiz insan. Yok valla o modda takılmıyorum da bildirimler bitmiyor oradan biliyorumUff ben farkinizda dahi degilim, cidden donup ne yazdiniz okuma zahmetine bile girmiyorum. Hic sevmem ozguvensiz insanlari, belli bir seyler yazmissiniz ve aman herkes bana yaziyor modunda takiliyorsunuz. Ben kadinlarin erkege hizmet amacli yasadiklarini ve bunun hatali oldugunu savunan biriyim. Sizi, onu, bunu okumadim. Ayrica siz kimsiniz sizden cekinecegim? Engelliyorum ugrasamam.
Şimdi araştırıyorum bölüm ama çabuk iş bulacagim bölüm nasıl bir bölüm olur acaba çok yüksekte gözüm yok sadece hemen maaşlı ise girebileyim 3-4 sene içinde onu istiyorumsizin icin cok sevindimmm. Lutfen kimseye muhtac yasamayin. Calisirsiniz, calismazsiniz orasi size kalmis. Ama yapabileceginiz bir mesleginiz olsun. Babaniza, annenixze bile guven olmaz yeri geldiginde ben bunu bilir, soylerim. En zor aninizda tek basiniza ayakta durabileceginiz donaniminiz olsun, bu cok onemli. 16 yillik bir avukat olarak o sevgi dolu ailelerin birbirine ne yaptigini, yillarin evliliklerinin ne hale geldigini bizzat gordum, icinde oldum, yasadim. Tek diyecegim bu size. Dogru yoldasiniz
Kesinlikle katılıyorum. Gönlümü alana kadar asla hazırlamam. Evlendiğim ilk yıllar ütü yaparken bazen cift cizgi olurdu. Çabalardım olmasın diye. Bir gün eşim sabah gömleğini giyindi. Çift çizgiyi görünce ne biçim ütülemissin diye üzerime atmasın mi gömleği! O günden sonra artık ütülemiyorum kendin ütüle dedim ve bıraktım.Tabi ütü yapa yapa burnu sürttü gördü ne zor iş,anladı hatasını. Simdi bile canım isterse ütülüyorum soğudum valla ütüdenEşin tam Bi hödük ağlama boşver ne ağlıyorsun. Ben senin yerinde olsam bugünki hödüklüğünün üzerine ramazan boyunca sahur hazırlamazdım.
Hahaha, eski olmaya mahkumdu.Aman aman evlerden ırak böylesi iyiki eskiymiş
O kadar güzel yazmışsınız ki. O çok aşık oldukları, beni el üstünde tutuyor dedikleri kocişleri yeri geliyor öyle el oluyor ki…sizin icin cok sevindimmm. Lutfen kimseye muhtac yasamayin. Calisirsiniz, calismazsiniz orasi size kalmis. Ama yapabileceginiz bir mesleginiz olsun. Babaniza, annenixze bile guven olmaz yeri geldiginde ben bunu bilir, soylerim. En zor aninizda tek basiniza ayakta durabileceginiz donaniminiz olsun, bu cok onemli. 16 yillik bir avukat olarak o sevgi dolu ailelerin birbirine ne yaptigini, yillarin evliliklerinin ne hale geldigini bizzat gordum, icinde oldum, yasadim. Tek diyecegim bu size. Dogru yoldasiniz
Ahhaha canım hemcinsimKesinlikle katılıyorum. Gönlümü alana kadar asla hazırlamam. Evlendiğim ilk yıllar ütü yaparken bazen cift cizgi olurdu. Çabalardım olmasın diye. Bir gün eşim sabah gömleğini giyindi. Çift çizgiyi görünce ne biçim ütülemissin diye üzerime atmasın mi gömleği! O günden sonra artık ütülemiyorum kendin ütüle dedim ve bıraktım.Tabi ütü yapa yapa burnu sürttü gördü ne zor iş,anladı hatasını. Simdi bile canım isterse ütülüyorum soğudum valla ütüden
Buda öküzlüğün başka bir boyutu hoş birşey mi yaniYaaa işte çalışmazsan böyle sözlere maruz kalırsın. Burdaki benim gibi gözde bekarlara ders olsun.
Bir arkadaşım var karı koca eğitimci. Eşi, sen çalışmasan sana saygı duymazdim, yaptırdığın bakımlara estetiklere para vermezdim minvalinde bir şey söylemişti. Devir para devri kimse kusura bakmasın.
Aynen öyle biz zamanında yaptık hata ama düzeltmek için geç değil elime mesleğimi alınca eminim ki kıymetim.daha da artacak artmasa bile kapı orda güle güleO kadar güzel yazmışsınız ki. O çok aşık oldukları, beni el üstünde tutuyor dedikleri kocişleri yeri geliyor öyle el oluyor ki…
Olur mu, bunu erkeklerin eksiklikliği olarak görmüyorlar ve yaptiklari işleri görev saydıkları için kişisel tatmin yaşıyorlar. Ben oldum, harika bir eşim, kocamı eve bağlıyorum gibi.ya o değilde karnını doyurmak için başka bir insanın önüne yemek koymasına muhtaç birine saygı duyup nasıl sevişiyorlar benim aklım onu almıyor asıl.
Ben gurbette evlenmedim evlendik bir sene sonra işi için gurbete geldikSahur konusunda haklısınız.
Bir şey söylemişsiniz bu kadar saçma bir tepkiye ne gerek var. Önemli olan karnını doyuracak bir iki lokma koyacak kendine kadar.
Diğer taraftan gurbete evlenenlerin sürekli bunu dile getirmesi rahatsız edici oluyor. Birlikteyken eşinize de sürekli söylüyorsanız bu durum da sıkıntılı. Denk gelmişken söylemek istedim.
Göz Ardı Et butonu var size de tavsiye ederim.Oooo ben bi fikrimi söyledim de neler neler dediler. Ama günlük hayatta da var benim dediğim doğru diyen yobazlar takılmayın çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?