Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Herkesin görüşü kendine burada herkes saygı çerçevesinde kendi fikirlerini yazmakta özgürdür de tutupta başkalarına aşağılar şekilde yorum yazmaya, dil uzatmaya kimsenin hakkı yok.

Kız sakinnnnn olunn

Ben sakinim engellerim ya da cevap vermem. Pek ciddiye aldigim kisi yoktur bu hayatta :))
Ay şu kafadan olmama az kaldı darbe yiye yiye akillaniyorum sanırım sınava kayıt yaptırdım bugun üniversite 2 yıllık bir bölüm okuyayım diyorum en azından kendimi gecindirecek maasta ise girerim :)

Ay şu kafadan olmama az kaldı darbe yiye yiye akillaniyorum sanırım sınava kayıt yaptırdım bugun üniversite 2 yıllık bir bölüm okuyayım diyorum en azından kendimi gecindirecek maasta ise girerim :)
sizin icin cok sevindimmm. Lutfen kimseye muhtac yasamayin. Calisirsiniz, calismazsiniz orasi size kalmis. Ama yapabileceginiz bir mesleginiz olsun. Babaniza, annenixze bile guven olmaz yeri geldiginde ben bunu bilir, soylerim. En zor aninizda tek basiniza ayakta durabileceginiz donaniminiz olsun, bu cok onemli. 16 yillik bir avukat olarak o sevgi dolu ailelerin birbirine ne yaptigini, yillarin evliliklerinin ne hale geldigini bizzat gordum, icinde oldum, yasadim. Tek diyecegim bu size. Dogru yoldasiniz

Herkesin görüşü kendine burada herkes saygı çerçevesinde kendi fikirlerini yazmakta özgürdür de tutupta başkalarına aşağılar şekilde yorum yazmaya, dil uzatmaya kimsenin hakkı yok.
Oooo ben bi fikrimi söyledim de neler neler dediler. Ama günlük hayatta da var benim dediğim doğru diyen yobazlar takılmayın çok

Aaaa buna katıldım valla bende hiç sevmem özgüvensiz insan. Yok valla o modda takılmıyorum da bildirimler bitmiyor oradan biliyorum uğraşmayın efendim saygı duyarım bizde saygı bol

Şimdi araştırıyorum bölüm ama çabuk iş bulacagim bölüm nasıl bir bölüm olur acaba çok yüksekte gözüm yok sadece hemen maaşlı ise girebileyim 3-4 sene içinde onu istiyorum

Eşin tam Bi hödük ağlama boşver ne ağlıyorsun. Ben senin yerinde olsam bugünki hödüklüğünün üzerine ramazan boyunca sahur hazırlamazdım.
Kesinlikle katılıyorum. Gönlümü alana kadar asla hazırlamam. Evlendiğim ilk yıllar ütü yaparken bazen cift cizgi olurdu. Çabalardım olmasın diye. Bir gün eşim sabah gömleğini giyindi. Çift çizgiyi görünce ne biçim ütülemissin diye üzerime atmasın mi gömleği! O günden sonra artık ütülemiyorum kendin ütüle dedim ve bıraktım.Tabi ütü yapa yapa burnu sürttü gördü ne zor iş,anladı hatasını. Simdi bile canım isterse ütülüyorum soğudum valla ütüden

O kadar güzel yazmışsınız ki. O çok aşık oldukları, beni el üstünde tutuyor dedikleri kocişleri yeri geliyor öyle el oluyor ki…

Ahhaha canım hemcinsim bende aynıyim bugün üstüme titredi kapıyı çarptım falan özür dilerim bidaha olmayacak prensesim vs.vs.

Buda öküzlüğün başka bir boyutu hoş birşey mi yani

O kadar güzel yazmışsınız ki. O çok aşık oldukları, beni el üstünde tutuyor dedikleri kocişleri yeri geliyor öyle el oluyor ki…
Aynen öyle biz zamanında yaptık hata ama düzeltmek için geç değil elime mesleğimi alınca eminim ki kıymetim.daha da artacak artmasa bile kapı orda güle güle sonuçta maaşım varken kendi ayaklarim üstündeyken ayrılık ne kadar koyabilir?

ya o değilde karnını doyurmak için başka bir insanın önüne yemek koymasına muhtaç birine saygı duyup nasıl sevişiyorlar benim aklım onu almıyor asıl.
Olur mu, bunu erkeklerin eksiklikliği olarak görmüyorlar ve yaptiklari işleri görev saydıkları için kişisel tatmin yaşıyorlar. Ben oldum, harika bir eşim, kocamı eve bağlıyorum gibi.

Ben gurbette evlenmedim evlendik bir sene sonra işi için gurbete geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…