Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Bravo en iyi eş sizsiniz

koronayken kalkıp sahur hazırladın ve iyi adam öyle mi. Elleri yok mu kocanızın. allah şifa versin o zaman
Yo elleri var çok şükür. İnsanları tek huylarıyla iyi ya da kötü olarak değerlendirmiyorum sadece. Benim de başka insanların tahammül etmekte zorlayabileceği bazı şeylere tahammül ediyor eşim. Herkes böyle olsun demiyorum sadece insanların hayatta ki diğer tutumlarına bakarak fedakarlık kredisi artar. Normalde öküz olan insana yapmazsın ne halin varsa gör dersin ama normal şartlarda seni el üstünde tutan gözünün içine Bakan insanın hassas noktası için de tolerans gösterebilirsin. En azından ben öyleyim. Sonuçta herkes farklı farklı yapıda ve düşüncede bu sayede de çeşitlilik oluyor. Sevgiler.

Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene.
Eşinizi iyi mi sanıyorsunuz? Siz hiç iyi eş görmemişsiniz.

Bravo en iyi eş sizsiniz
En iyi eş yarışmasına katılmadım sonucu bilmiyorum o yüzden. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.
İnsanların fikirlerine saygı duymak bu kadar zor mu?
Normal hayatta gözümün içine bakan,beni el üstünde tutan 10 senelik evlilikte kalbimi kırdıysa gönlümü almayı bilen, beni kimseye ezdirmemiş. 10 yılda hala sohbet muhabbet edebildiğin, el ele gezebildiğim, çocukları büyüklerimize emanet edip bana süprizler hazırlayıp ilk evlendiğimiz yılları bana yaşatan, her konuda fikrimi alan adamın hassas olduğu noktay Özen göstermiş olmam bu kadar problem değil benim için. Çünkü bende kredisi çok yüksek. Eğer bir gün o böyle bir eş olmayı bırakırsa o zaman da o duruma göre değişir fedakarlıklar.

Orucu tutan kendine tutuyor. Başkasına zulmetmek neden anlamadım. Benim babam tutar annem tutmaz. Babam her gece kalkar kendi yer. Sonra bankoya koyar gidip yatar. İftar vaktine annem hazırlar tabi. Bir kez sesini çıkardığını duymadım. Sizin yerinizde olsam en fazla yapacağım şey tabaklara yiyeceği şeyleri hazırlayıp üstünü jelatinle kapatmak. Gece kalkıp alabilir. Birşeyler isitabilir. Bir de hastalık söz konusuymus. Kocanız tam dayaklık ne diyim.

Madalya takan oldu mu size sizin gibi kadınlar olduğu sürece oküz cinsi haklı zaten bide marifetmiş gibi yazmış

Sizinki çok kişisel olmuş. O sizin tercihiniz tabiki. Aile dinamiginiz öyle olabilir. Ama konu sahibi bunu yapmadı diye bagirmalar hoş değil. Yapmak zorunda da değil. Elini tutan insanlar yiyeceklerini hazırlama işini birinden beklemesine gerek yok. Zaten pişirmiş koymuş konu sahibi. İlle gece kalkıp sofra kurmasına gerek yok. oldu olacak ağzına kaşıkla da beslesin. Benim görüşüm bu. Dediğim gibi her aile dinamiği farklı olabilir

Hastalıktan eli kalkmayan bir insan kalkıp sahur hazırlıyorsa, eş bunu kesinlikle istemez. İyi eş dediğiniz asıl hastayken size hazırlar, sizin hazırlamanıza müsade etmez. Aslında bunun için eş olmaya bile gerek yok. İnsani açıdan herkes merhamet eder, böyle davranır.

Siz öyle bir kanıksamışsınız ki. Konu sahibini resmen haksız görmüşsünüz.
Konu sahibi hasta olmasına rağmen poğaça hazırlayarak zaten sahuru da hazırlamış. Adam sadece ısıtacak.
Hasta insandan bunları beklemek zulümdür.

Bir erkeğin herhangi bi konuda bir kadına bağırması zaten doğru değil o konuda hem fikiriz. Orada o adam zaten haklı. Ben sadece sorun buysa diğer açıdan adamda bi sıkıntı yoksa Karalar bağlayacak kadar üzülmesine gerek olmadığını söylemek istedim.
Korona olduğum dönem kocam bana kalk sahur hazırla da demedi. İlk gün baktım kendi beceremiyor ben kendim kalktım yaptım. Yani yaştayken de biraz zorlayıp kendimizi yapabiliriz geçici bir süreç sonuçta demek istiyorum.
belki bir çözüm önerisi olur diye. Yoksa buradan gaz verip akşam yine bir kavga yaşasınlar istemedim tölere edebilmesi için destek olmaya çalıştım.

Eşiniz çok ayıp etmiş. Bu adamlar mağarada mı yaşıyor anlamıyorum ki. Sizin kalbinizi kırdıktan sonra tuttuğu oruçtan ne fayda? Şunu da belirtmek isterim 22 yaşında herkes ailesinin dizinin dibinde otururken Türkiye’nin bir ucuna kendi rızanızla gittiniz değil mi? Şehir dışına gelin gidenlerde bu gurbete geldim zaten vurgusunu çok görüyorum ama lütuf değil yaptığınız. Kendi hür iradenizle evlenmiş şehir değiştirmeyi göze almışsınız

Ben konu sahibini haksız görmedim yanlış ifade etmiş olabilirim. Kendisinin eşi zaten bağırarak haklılık kısmını kaybetmiş.
Benim söylemek istediğim eğer eşi normalde ona iyi davranan biriyle bazen bizim de bazı şeyleri tölere edebileceğimiz. Yoksa ben buradan gaz verip iyice doldurup akşam bir kavga yaşamaları için de konuşurum. Ama dönüp baktığında üzülen yine kadın olur yazık.

Sen mükemmel ev kadınlarına bakma konu sahibi kavganı edeceksin gerekirse bin kere edeceksin ki tavrını öğrensin neyden rahatsızsam anında tartışmasını yaşarım asla aman kocacım rahatsız olmasın huzuru kaçmasın demem benim rahat edemediğim yerde kimse istirahat edemez
Bu yüzden de çok huzurlu bir evliliğim var

biraz zorlayıp kendimizi yapabiliriz geçici bir süreç sonuçta
Bakan insanın hassas noktası için de tolerans gösterebilirsin
Şakaysa komik değil gerçekse komik. Eşiniz anormal biri, gelmiş bunu burda ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz. Her insan ihtiyaçlarını giderebilmeli. Beslenme de buna dahil. Hassas noktasıymış. Şaka mı bu.? Oldu olacak tuvalete de tutun belki hassas noktasıdır.
Eşinizin size davranması gerektiği gibi davranması da lütuf değil ayrıca. Evlilik böyle bir şey.

Bu da sizin fikriniz tabi

Anormal olan sadece koca değil ki. Böyle kadınların bilinçaltında muhtemelen bir şeyini eksik edersem hemen gider başkasını bulur psikolojisi yatıyor. Çünkü aralarındaki bağ sevgi, saygı değil hizmet, iş görme, yararlılık üzerine kurulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…