• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahurumu Ziyan Etmeyi Seven Koca

Bu nedir arkadasim nasil sabrettin ya ergen cocuk gibi..

Bakisacisini degistirmesi lazim..

Hayat tarzini, beslenme seklini.. zor ama boyle size daha zor.
Sağlığımı kaybettim aynı şekilde besleme beslenme illaki her gün kendime özel pisiremiyorum mecbur ona yaptigim yemeklerden yiyordum .. hayatımda görmediğim kiloları gördüm.vitaminsiz.kaldim sebze hiç pisiremiyorum bir ara yemiyo cnku sonra ayirdim kendime özel yapıyorum ona özel.. ağzımda aftlar çıktı tek tip beslenme beslene .. görmemiş cnku öyle alışmış kuru fasulye pilav tarhana nohut başka yemek bilmiyo.. Brüksel lahanası brokoli hayatında yememiş mesela kivi yememiş bu yaşına kadar .. ona göre gereksiz ben de ailemde tam tersini gordum ailem sebzecidir her hafta mantar yapılır mesela baktım.ki bir buçuk.senedir mantar yememisim ... Ödem oldum sistim... Kendisi gbi obez alacam böyle olmuyo dedim kendime ayrı yapıyorum aylardir

Çok büyük ihtimalle dışarda sosyal çevresinde etkin, sözü dinlenen, saygı gören biri değil. Evde üzerine hakimiyet kurup ego tatmin ediyor, kendini padişah saniyor
Aynen öyle . Evde böyleyse bir o kadar dışarda uyumlu boyun eğer herkesin her dediğini yapar her konuda .. asla kendi dediği olmaz . Beni ezmeye çalışır .. kendinden üstün oldigummu bildiği iicn.. ingilizcem çok iyidir .. çocuğa öğretmeye kalkarım bazı şeyleri ingilizce soyluyorum ona bile kişiyi çocuk ingilizce mi konusacak diye.. kendinden uzunum inceyim ona sorsan ben kiloluyum beni kilo kompleksine sokar mesela 90 kiloluk kadın arkadaşım var ona göre aynı kiloyuz .. benim kilom 71 boyum 175. Hamile kalmadan önce 66ydim. Göbeğim falan hiç yoktur alt tarafım.kalin basenlerimle dalga geçer .. çok genismis vs.. kendisk benden çok kısa 110 kilo

Aynen öyle . Evde böyleyse bir o kadar dışarda uyumlu boyun eğer herkesin her dediğini yapar her konuda .. asla kendi dediği olmaz . Beni ezmeye çalışır .. kendinden üstün oldigummu bildiği iicn.. ingilizcem çok iyidir .. çocuğa öğretmeye kalkarım bazı şeyleri ingilizce soyluyorum ona bile kişiyi çocuk ingilizce mi konusacak diye.. kendinden uzunum inceyim ona sorsan ben kiloluyum beni kilo kompleksine sokar mesela 90 kiloluk kadın arkadaşım var ona göre aynı kiloyuz .. benim kilom 71 boyum 175. Hamile kalmadan önce 66ydim. Göbeğim falan hiç yoktur alt tarafım.kalin basenlerimle dalga geçer .. çok genismis vs.. kendisk benden çok kısa 110 kilo

Allah sabır versin diyemeyeceğim. Çübkü böylesiyle ömür geçmez. Bu adam insanın yaşam enerisini hergün damla damla emerek öldürür. Allah selamate çıkarsın ama srtınızda koca bir kamburdan başka birşey değil

grçekten evlenmek için ruhsat alınmalı, ergenliğini bitirmemiş erkekler evlenmemeli. hazırlamayın ona ayrı yemek. zaten bence kesinlikle ayrı tür yemeyi gerektirmeyen bir hastalık yoksa herkes evde ne varsa onu yemeli.

aşağılık kompleksi var eşinizde. o kadar yetersiz ki acısını sizden çıkarıyor.
dışarıda nasıl tiplere susuyor ? tam onlar gibi davranın. siz de ezin onu.

ruhum daraldı.
sürekli aşağılayacaksın böylesini. insanı çizgisinden, insanlıktan çıkartıyorlar ya.
zaten her yolu denemişsin. o seni aşağıladıkça sende aşağıla. kilolusun diyosa gülerek sen mi diyorsun bunu de, boy kilo oranımıza bakalım diyeceğim ama sen kısasın de, gösterdiği yemekleri görünce yapardım ama sen anlamazsın zevksizsin de. ama şaka gibi de. gülerek.sinirini bozarak. yeminle ben yaşıyormuşum gibi tiksindim adamdan.

o seni begenmiosa sende onu asagila.su kilolarina bak varil gibisin de.abur cubur yagli yiye yiye yaratiga benziyosun de.kısasa kisas yap.Kendini cokda ezdirme.

ruhum daraldı.
sürekli aşağılayacaksın böylesini. insanı çizgisinden, insanlıktan çıkartıyorlar ya.
zaten her yolu denemişsin. o seni aşağıladıkça sende aşağıla. kilolusun diyosa gülerek sen mi diyorsun bunu de, boy kilo oranımıza bakalım diyeceğim ama sen kısasın de, gösterdiği yemekleri görünce yapardım ama sen anlamazsın zevksizsin de. ama şaka gibi de. gülerek.sinirini bozarak. yeminle ben yaşıyormuşum gibi tiksindim adamdan.
ayni yorumu yapmisiz kesinlikle katiliyorum boyleleri guzellikten anlamaz.

:skandal: ben mükemmelim diyerik insanları mahvetmek geliyor böyle eleştiren hiç bişeyi begenmeyen eşleri görünce ya tamam belki yaptıklarınız ona degişik geliyor olabilir ama bir dur be kardeşim gözünde kötü diye diye diye herşeyi basite indirmeye çalışıyor eşiniz

ruhum daraldı.
Her yolu denedim tabikii altta kalmadım

Allah sabır versin diyemeyeceğim. Çübkü böylesiyle ömür geçmez. Bu adam insanın yaşam enerisini hergün damla damla emerek öldürür. Allah selamate çıkarsın ama srtınızda koca bir kamburdan başka birşey değil
Günden güne ölüyorum zaten yavaş yavas sigara nasıl insanı öldürür .. hiç bir kotu şey kullanmamama ramen cokuyorum günden güne .. 3 senede guzelligimi kaybettim göz altlarim çöktü üzüntüden .. rengim değişti .. takmamaya başladım.sallamiyorum artık .. benden önceki karısına da böyle yapmış kadın her şeyi bırakıp kaçmış 4 senede evde yemek.yapmazmis ona da.aynisini yaptı illallah dedi kadin şimdi anlayabiliyorum..

ruhum daraldı.
İisn komik kısmı akrabalari olsun çevresi olsun aşırı kilolular .. 150-160-130 lardan bahsediyorum .. kendilerine laf ettirmezler ben birazcik kiloluyum.diye ki boyuma göre normalim hatta baya baya göbeğim hiç bir faLiim.yoktur .. ilk gorduklerinde akrabaları benim.icin manken gbi diyorlarmış annesi ağzından kaçırmıştı ne güzel fiziği var gelininin diyorlarmış ...
Bunlara ramen annesi hep kiloma laf eder dikkat et kilo kimseye yakismiyo der.. sanki yakışmayan benmişim gibi... kendinize bakın diyorum.kendinizi tedavi ettirin derim.. sen kavgacisin der.. asla laf ettrmez . Mahsus yaptıklarını duusnuyorum sırf hayat enerjimi emmk için daha önceki arkadaşın dediği gbi

Back
X