Sahurumu Ziyan Etmeyi Seven Koca

Hamileliğim zor geçtiği için bu aralar evin yükünün çoğu eşimde, evi toplar, yemek yapar. Geçen dedi ki bak sen de tahmin etmemişsindir ne kadar güzel yemekler yapıyorum beni takdir etmen lazım.
Ben yıllardır bunları yapıyorum ve standart gibi senin için dedim, hiç farkında mıydın şimdiye kadar ?
Öyle baktı eşim belki bu olaydan sonra bir farkındalık oluşur onda.

Sansliymissin

Aç bırakcaksın o adamı ya, keyfe bak senin gibi birini bulmuş daha ne istiyor

Hamilelikte de her işimi kendim yaptım.evin işi artı hizmet

Canım bu adamın senin yaptğın yemek veya sahurlarla derdi yokta sanırım seninle bir problemi var.
Bİ tanıdığım bana bir gün şey demişti. Eşim beni kıskanıyor ama oyle karı koca kıskanması değil de bir arkadaşın diğerine hasetlenmesi gibi .. demişti . Böyle bir durum sezdim. Tabiki de yemekleri çok iyi yaptığın ,tarif verdiğin yada bahçede sebze yetiştirdiğin için değil . Acaba yaptıklarını çok gözüne sokup herşeyin en iyisini yapıyorum diye dolanıyormusun ?
Erkeklerin bir kısmı malesef eşlerinin kendilerinden daha yeteneklı veya akıllı olmalarını istemez.
bence bunun nazla niyazla alakası yok.
Bazen birlikte yapmayı teklif etsen . yada bir şeyler yapmayı bırak standarda indir yaptıklarını birkere onu yapamadım bu olsun desen . onun yardımınıda istesen.
kendini eşineve çevrene ispatlamış biri olarak yorma daha fazla kendini belliki adamın umrunda değil . buda seni daha beter sinir ediyorcanına yazık.

kesinlikle sizin herkonuda yeterli becerikli olmanızı kıskanıyor tam kanaate vardım.

Asla yardım etmez hiç bir şeye kaç kere denedim olmadı teşekkürrler

kesinlikle sizin herkonuda yeterli becerikli olmanızı kıskanıyor tam kanaate vardım.
Çoğu yorum bu şekilde .. sanırım öyle evet .. sadece. Kadın işi değil çoğu kadının yapamayacağı işleri bile yaparım evde başka yerde.. benden önceki eşi hayatında yumurta kırmayı becerememis biriymiş hiç yemek yapmamış evliliği boyunca mesela .. yapsa bile makarna çok basit şeyler.. başlarda bunların özlemini çektiğini velinimet gibi gördüğünü söyler belli ederdi git gide tam tersi oldu

Aç bırakcaksın o adamı ya, keyfe bak senin gibi birini bulmuş daha ne istiyor
Bu sefer de eşime dostuma olmayan şeyleri söylüyor yok yemek yapmiyo yok önüme koymuyor vs ...yaptım yaranamadım yapmadım hiç yaranamadım .. ne yaptıysam yaranamadım.hic bir konuda zaten.. kötü olduğumdan değil .. sadece beni assagiya çekip rencide etmek içinde bastırdığı egoları tatmin etmek vs.. arrtik tamamen bu duusncedeyim

Bu artı ona da hoşuna gitmesi gerekirken daha çok aşağılık kompleksine giriyor ama okuyorum görüyorum çoğu erkek bu skeildeymis karısına becerikli hatunların kocalarının çoğu böyle tatminsiz

O adamdan hayır gelmez bacım, hergün sinir olursun böyle devam edersen

Bu artı ona da hoşuna gitmesi gerekirken daha çok aşağılık kompleksine giriyor ama okuyorum görüyorum çoğu erkek bu skeildeymis karısına becerikli hatunların kocalarının çoğu böyle tatminsiz
canım bu erkeklerin kendine güvenleri eksik . birde kendindeki eksiklikleri görmek istemeyen skntılı tipler .benim yakınımda var böyle birisi eşi anlatırdı. kesinlikle bu sebepten . Yaptıklarını azaltmalısın bnce birde kendiini çok gözune sokma yani bunları yapıyorum ediyorum herkesden becerıklıyım falan deme . göstermede bırak yani görmek istemeyen bi tip

him .. baktam tersi oldu dıyosun . Yaşarken birşeyler olmuş . Sen kendin davranıslarını gözden geçir . Acaba çok mu kafasına kalkyosun yptıklarını çok mu '' snden daha güçlüyüm '' imasında bulunuyosun. Yanlış anlama kadınlar bazen bunu yapıyorlar kötu anlamda demiyorum.

Yapmıyorum ama o öyle anlıyor bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…