Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayınpederimin yeni eşi tek başına en az bi haFta kalmak için bize geliyormuş.. Kadın 30 yaşında ben 23 eşim 28. Kocası işe gidiyor diye bize gelckmş kadını da hayatta iki gün gördük..
Saçmalık değil mi ya taa başka şehirden kocası yok bize kalmaya geliyor... Deliricem ya kadın rahatımızı bozck hayır evli çiftin evinde tek başına bi kadının bi hafta kalması saçma değil mi.. İstemiyorum ya ne yapayım? Kadına WhatsApp dan bn de işte gidiyorum mu yazsam bana haber vermedi çünkü geleceğini eşime söylemiş.. Eşimde istemiyor ama bahane bulursan kavga çıkar diyor gelene gelme denmez ayıp diyor.. Ne yapacağım ?

Son düzenleme:
Bence hemen acil gelmesini engelleyin vakit geçmeden. Whatsapptan yada arayıp, evde tadilat olduğunu, hasta olduğunuzu, müsait olmadığınızı, başka bir misafiriniz gelecegini, tatile gideceğinizi vs vs vs birçok bahane var. Sağlam geçerli bi senaryo kurup daha sonra buyrun gelin deyip gecistirin.

Bu abla size ciddi dert olmaya başladı,
Kocası işe bir haftalık mı gidiyor?
Hem kendi evinde niye yalnız kalamıyor,sizinle mi evlendi babanızla mı,ilginçleşmeye başladı bu iş.

Evet bi hafta gdip sonra gelio bi ay snra gdio.. Evi zaten bize çok uzak bz izmirde onlar antalyada oturuyor.. Kadın taktı bize ya hayatında iki gün gördüğün insana neden gidersin ki klmaya saçma

Evet bi hafta gdip sonra gelio bi ay snra gdio.. Evi zaten bize çok uzak bz izmirde onlar antalyada oturuyor.. Kadın taktı bize ya hayatında iki gün gördüğün insana neden gidersin ki klmaya saçma
Bi şekilde iptal ederdim ben olsam.
Siz çok huzursuz olacaksınız.

Siz de cümbür cemaat onların 1+1 evine kalmaya gitmiştiniz

İadeyi ziyaret

Valla bugun bana gelip 7 saat oturan bi akraba yuzunden cok gerginim hala yani bu insanlarin belesciligi yuzsuzlugu tahammul edemiyirum ya.

Ama bisey diyimmi bu kadin fazla gevsek konularini hatirliyorum. Kadina hic yuz verme sen. Gerci ben bugun olabildigince soguk durdum ama kadin kalkmadi abi ya yuzsuz bide boyleleri.

Bi şekilde iptal ederdim ben olsam.
Siz çok huzursuz olacaksınız.

Eşim sürekli laf sokuyor bana yok o misafir yok babamın karısı bişey olmaz oturursunuz işte filan da istemiyorum ya kadın bizimle ne ypscskki çok saçma kadın çıldırmış ya kayınvalidem ile de tanişmk istiyormuş

Bi keresinde bizde de olmuştu kadın öğlen 12 de gelip gece 1 de gtti.. Hatta annem evlenmeden önce idi bu olay annem kadını bırskıp mutfağa gitti hiç utanmadan babamla sohbete devam etti kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…