Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

Eşim gitme konusunda bişiy dersen öok kızarım diyo ee bişiy demezsem bu kadın on gün kalır. Eşimdi işe gtck kadınla bn otırcm akşma kadsr npcm?
Eşiniz herkese karşı böyle misafirperver ve de sizi sırf bunun yüzünden sen git diyebiliyor mu?
Bu işte bir yanlışlık var deyip , akıl karıştırmak olmasın ama başkasına tercih edilmek pes dedirtir , bunu bi düşünün derim ...

kendi anneniz yok mu onu da çağırın babanızla birlikte cümbür cemaat kadına huzur vermesinler paso işlendirin

resmen terbiyesizlik bu yeni evli çifte emrivaki mi yapılırmış

Bir ben mi safim ya.Sizler kadar sert dusunmedim.Belki yalniz kalmak istemiyor; kendi ailesi yok size sariliyor.Bir de bu yabanciydi (ozbek miydi?)onlar boyle olabiliyor sanki.
Cok msj atiyordu bir de ikinize de sanki ama tam bilemiyorum tabi olayi.Gormem lazim .Yasitsiniz ya arkadas gibi goruyor sanki.Saf birsey gibi.Sen yine de izle
Gelene de gelme denmez bence.Olum kalim meselesi olmadigi muddetce.
Izle ama yine de.

Haklisin biz misafir durumlarinda hep yasiyoruz bunlari.Siz salonda yatun klimali odada onu da vantilatorlu odada yatirin.Zaten salonda yatacak hali yok.Klimayi da acik turarsiniz sorya ne gerek var ozaman?

Ay esin de varya oz annesi degil uzerinde emegi yok nesi icin senle kavga ediyor. Senin evine sen ben yokum derken nasil geliyomus kadin ya napcakmis 2 yas kucuk uvey ogluyla. Hic de iyi niyet aranacak davranislar degil. Cok ilginc.
Konu sahibi niye evde olmasin ki.Olmszsa koca evde olmaz calismaktan.Konu sahibi calisiyor musun?

Ask-i memnu bekliyor arkadaslar:)

Misafir sevmeyebilirler ben de pek sevmem rahatima duskunum .Ama bu hos birsey degil.

Hele ithamlar cok cirkin.Cogunluk israrla "kadini kabul etme kocana goz koymus"demis bir de sastim kaldim.
O halini gercekten gorursen ozaman mesafe koyarsin.

Misafir sevmeyebilirler ben de oek sevmem rahatima duskunum .Ama bu dogru birsey degil.Hele ithamlar cok cirkin.Cogunluk israrla kadini kabul etme kocana goz koymus demis bir de sastim kaldim.O halini gercekten gorursen ozaman mesafe koyarsin.
Bende bayılmıyorum yatılı misafire ,evimde diken üstünde oluyorum sanki ama bu konu misafir sevmemekten başka bir hal aldı. Kadın potansiyel koca avcısı ilan edildi adeta. Hamile kadına bu yakıştırıldı şaştım kaldım.
Yani ne yapacak gelse kalsa anlamadım. Deseki 10 gün uzun sıkılırım,bana sormadı,beni adam yerine koymadı yine amenna ama kadın şu yaşta eşimle ben bu yaştayız deyip farklı şeyler ima edilince işin rengi değişiyor. Çok çirkin bir hal alıyor.

Esinin bu davranisini cok cirkin ;basit bulmustur.Bunun icin yeri gogu yikti esi misafir kabul etmemek icin bir de.Adab- i muaseret denen sey var.Tercih edilmek meselesi degil.
Buyuzden sogur adam sogursa valla.Sakinle konu sahibi oyuzden.Esin seni aksi o kadini sirin bulmasin sonra:)

Konu sahibi niye evde olmasin ki.Olmszsa koca evde olmaz calismaktan.Konu sahibi calisiyor musun?
Arkadas cici kvsine ( gelmesin diye) ben evde olmayacagim bilmem nereye gidecegim demis o da yine de gelcegini soylemis.
Yani bahane olmasaydi kadin evde olmasa da gelecekti.
Turkuazin kocasindan 2 yas buyuk olmasini, kp den 20 yas kucuk olmasini da hadi gecelim daha birbirlerini tanimiyorlar bile. Daha yeni evlenmis kp. Ne uzerlerinde bi emegi var ne bi yasanmislik. Yabancilar birbirlerine ve pat diye 15 gunlugune hemde kadin ben evde olmayacagim demesine ragmen geliyor. Bilmiyorum benim mantigim almiyor.

konuyu iyice Aşkı Memnu ya döndüreyim mi
kadın geliyormuş 10 gün kalıyormuş
bu 10gün için de bunların Araları bozuluyormuş
sonra bir bakıyormuş ki meğerse Kadın
adamın Yurtdışından sevgilisi imiş ve ondan hamileymiş

Yeminle gina geldi artık. Heryerde ben 23 eşim 28 o 30 denmesinden. Iyi ki banliydimda yazamadım ilk sayfalara.
Bu kadar art niyetli olmayın yaa.. eşinize her yaşı yakın kadın potansiyel erkek Avcısı mi oluyo ? Üstelik kadın evli ve hamile. Burda trilyon konu actiniz biz bıktık Siz bakmadiniz yahuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…