- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Eşiniz herkese karşı böyle misafirperver ve de sizi sırf bunun yüzünden sen git diyebiliyor mu?Eşim gitme konusunda bişiy dersen öok kızarım diyo ee bişiy demezsem bu kadın on gün kalır. Eşimdi işe gtck kadınla bn otırcm akşma kadsr npcm?
İşin zorÜstüne bi de bugün 8 kişi yemeğe geldi... Kadın da binmiş geliyormuş oturup ağladım manyak kadın ya bize takmış
Haklisin biz misafir durumlarinda hep yasiyoruz bunlari.Siz salonda yatun klimali odada onu da vantilatorlu odada yatirin.Zaten salonda yatacak hali yok.Klimayi da acik turarsiniz sorya ne gerek var ozaman?Anlaşıp anlaşmamak değil mevzu bn pek misafir sevmiyorum hadi gelsin akşam oturalım ymk yiyelim vs.de klması sıkıntı bi de bi hafta klması çok sıkıntı hava gerçkten çok sıcak evde durulmuyor eşimle bi yatak odasında yatıyoruz vantilatör açıp kapı pencere açıp ya da duramıyoruz oturma odasına gelip klima açıp yatıyoruz şimdş kadın gelince pişicez kapı kapalı odada.. Sonra hergün duş alıyoruz sıcak diye insan çekiniyor... Şort giyemycm bilmem ne.. Sıkıntılı yani..
Konu sahibi niye evde olmasin ki.Olmszsa koca evde olmaz calismaktan.Konu sahibi calisiyor musun?Ay esin de varya oz annesi degil uzerinde emegi yok nesi icin senle kavga ediyor. Senin evine sen ben yokum derken nasil geliyomus kadin ya napcakmis 2 yas kucuk uvey ogluyla. Hic de iyi niyet aranacak davranislar degil. Cok ilginc.
Ask-i memnu bekliyor arkadaslar:)Size katılıyorum.. Yorumlara hayret ettim doğrusu..
Bir de şu açıdan baksak mesela; üvey babamız bize gelecek ama eşimiz düşünüyor ki 'ya karımın aklını çelerse, ya aklına karpuz kabuğu düşürürse'.. Ne kadar iğrenç ithamlar öyle değil mi ? Eşimiz bize böyle bişey söylese çıldırırız 'sen benden bunu nasıl beklersin, o benim annemin kocası' diye..
Ama söz konusu başkaları olunca yaftalamak kolay..
Daha da önemlisi şu var ki, eğer eşim kendi öz babasının karısına yan gözle bakabilecek bi zihniyete sahip ise baksın zaten, ben de onun aslında ne kadar iğrenç bir yüzü olduğunu göreyim. Ben kadını evime sokmadığım için fırsatı kaçırması ne ifade eder ki ? Bu eşimi namuslu yapmaz.. Fırsatı kaçırmış olur sadece..
He kv emrivaki yapmış, hava sıcakmış, konu sahibi misafir sevmiyormuş onlar başka konular.. İstemiyorsa ağırlamak zorunda değil elbette.. Ama insanların namusuna dil uzatmak bu kadar kolay olmamalı.. Arada bir de kültür farkı var, bunu unutmayalım..
Misafir sevmeyebilirler ben de pek sevmem rahatima duskunum .Ama bu hos birsey degil.Her konunuza neden kadının,sizin ve eşinizin yaşını sıkıştırıveriyorsunuz? Ne oluyor 30 yaşında olunca anlamadım?
Eşinize mi güvenmiyorsunuzda üvey kayınvalideden dahi bu denli korkuyorsunuz?
Siz gittiniz eşiniz,kayınbiraderleriniz maaile kaldınız 1+1 evde ne oldu? Neden bu kadar art niyetlisiniz? Üstelik kadın hamile yahu hamile. Eşi yaşlı tatminsizlik vs diyenler olmuş ya,kadın hamile demekki birlikte oluyorlar gayet.
Bakın bunlarla ömür geçmez. Biraz pozitif bakın. Belki kadin gelecek 2 gün kalıp rahat edemeyip dönecek,ne biliyorsunuz. Bu kadar önyargılı olmayın. O dolaylı yoldanda olsa akrabanız artık. Haliyle yüzyüze geleceksiniz,kendinizi doldurmayın boşu boşuna.
Bende bayılmıyorum yatılı misafire ,evimde diken üstünde oluyorum sanki ama bu konu misafir sevmemekten başka bir hal aldı. Kadın potansiyel koca avcısı ilan edildi adeta. Hamile kadına bu yakıştırıldı şaştım kaldım.Misafir sevmeyebilirler ben de oek sevmem rahatima duskunum .Ama bu dogru birsey degil.Hele ithamlar cok cirkin.Cogunluk israrla kadini kabul etme kocana goz koymus demis bir de sastim kaldim.O halini gercekten gorursen ozaman mesafe koyarsin.
Esinin bu davranisini cok cirkin ;basit bulmustur.Bunun icin yeri gogu yikti esi misafir kabul etmemek icin bir de.Adab- i muaseret denen sey var.Tercih edilmek meselesi degil.Eşiniz herkese karşı böyle misafirperver ve de sizi sırf bunun yüzünden sen git diyebiliyor mu?
Bu işte bir yanlışlık var deyip , akıl karıştırmak olmasın ama başkasına tercih edilmek pes dedirtir , bunu bi düşünün derim ...
Arkadas cici kvsine ( gelmesin diye) ben evde olmayacagim bilmem nereye gidecegim demis o da yine de gelcegini soylemis.Konu sahibi niye evde olmasin ki.Olmszsa koca evde olmaz calismaktan.Konu sahibi calisiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?