- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.653
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Vlla başımıza bela oldu sz olsanız ister mydnz gelsn sizde kalsın bi haftaŞu kayınpederin de iyi ki evlendi cici kv her gün olay oldu kkde...
Yok da işte bu kadın nerden bu samimiyeti buldu sertçe istemiyoruz filan deseniz belki gelmezVlla başımıza bela oldu sz olsanız ister mydnz gelsn sizde kalsın bi hafta
Benimkide 11 de geldi 6 da gitti. Saat 2 den sonra bisey ikram etmedim artik. Cok yeni hamileligim var bana diyoki bide sen once cok daha guleryuzluydun bebek seni sarsmis. Ya ne sarscak cocugum beni. Beni sen sarstin. Saat 4 oldu ya biz aciktikta dedi. Ama bu arada 1 arkdsm kuzenlerim geldi. Kadin kalkamadi ya valla yuzsuz. 4 kere geldi bna 1 kere sende gel demedi. Hincimi alaniyorum ya.Bi keresinde bizde de olmuştu kadın öğlen 12 de gelip gece 1 de gtti.. Hatta annem evlenmeden önce idi bu olay annem kadını bırskıp mutfağa gitti hiç utanmadan babamla sohbete devam etti kadın
Vlla bn de deli olcm ya haksız mıyım... Kadına yazdım şimdi bi cvp versin bn de şehir dışına çıkıyorum diyim bkalımKadin esinizin oz annesi degil. Sizinle en ufak bir kan bagi yok. Ustelik neredeyse sizinle ayni yasta.
Nedir bu rahatlik pes dogrusu.
Kadın eşimin babasından hamile.. Ama kadına gıcık oldum ya taktı bizeKadın eşine takmış olabilir açık konuşayım. Çok üsteliyor, eşine haber veriyor geleceğini vs. İstersen kırıcı ol ama engelle.
Ne farkeder hamile olması buna engel değil. İnsanlar 6 çocukla kocasını veço cuklarını bırakıp başkasına kaçıyor. Sinirini bozabilir eve gelmesi, samimiyeti.Kadın eşimin babasından hamile.. Ama kadına gıcık oldum ya taktı bize
Esiyle gelse anlarim boyle uygunsuz gercekten.Vlla bn de deli olcm ya haksız mıyım... Kadına yazdım şimdi bi cvp versin bn de şehir dışına çıkıyorum diyim bkalım
canım aılevi meselelerde bu kadının senle bır akrabalığı olmasa bile sen haksız çıkabilirsen gelirse gelsin rahatsız olduğunu hissettir eşinle konuşmasına vs izin verme geldiğine pişman olsun
Kayınpeder kaç yasında
Ya eşime bahane bulayım diyorum olmaz diyor kavga ediyor ayıp diyor evime gelen misafire bahane olmaz diyo çıldrcam hem kendi Dr istemiyor hm de kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?