• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

tatile gidiyoruz diye bahane sunma ben de geliyorum der takılır peşinize :KK48: o potansiyeli görüyorum hanım aplada:spor:

Şimdilik gelsin eşinle sorun çıkacaksa. tavrı konuşması rahatsız ederse eşinde istemez bir dahakine zaten sende arada kalmazsın.

Bize gelicekmissin fakat ben evde değilim başka zaman bekleriz diye ara veya mesaj at
Bidahakinede beni arar haber edersen sevinirim ben hep müsait olamıyorum de

Kadının yokum dedim şehir dışında olcm dedm yine de glckmş şaka gibi
niyeti çok belli bi hafta az değil geçmek bilmez ay gözümde canlanıyo sıcak diye uygunsuz kıyafet laubali konuşmalar açık açık uygun değilim olmaz de hiç bi durum huzurundan önemli değil tatlı canını boşa sıkma.

Müsait değiliz de, hastayım de, tadilata verdik evi de, 5 kişi yatıya geliyor misafir yer yok de...
Gelmesine izin verme bence problemli bir tip. Eşin ne derse desin takma

Kadının yaşından dem vurmuşsunuz. Sizi tam olarak rahatsız eden şey nedir?
Gelme sebebi, size emrivaki yapıyor olması ayrıca tartışılır, fakat gelecek kişi nihayetinde kayınpederinizin eşi, teknik olarak kayınvalideniz. Tanıyor olsanız ve sevmediğiniz huyları olsa, anlayabilirim. Fakat yaş meselesi?
Nedir bu özgüvensizlik? Kendinize gelin, sıradan bir misafir gibi tatsızlık çıkmadan bir hafta ağırlayabilirsiniz.

Ben de kalmasini sorun etmezdim(tabi kafa dengi biriyse)hatta eglenceli bile olabilir yaslariniz da yakinmis.ama gelecegini bana degil de esime haber vermesine bozulurdum.sonucta evin hanimi sensin.musait olursun olmazsin bunu sana sormaliydi.

Canım sen neden canını sıkıyorsun? Kadın alınırsa alınsın takmasana sen. Senin huzurundan önemli mi?

Eşimle planlarımız var de aşk tazelicez de. Çalışıp çalışmadığınız onu ilgilendirmez. Gidicez yokuz biz pek evde olmayız de. Bırak alınsın azıcık.. Yanlış anlaşılmıyım diye çok çabalama. Biraz bozulsun ki mesafe koysun yerini bilsin. Eğer buna baştan müsade edersen bu böyle gider. Herkes yerini bilecek senin sınırların olduğunu özelin olduğunu bilecek.

Ne alaka size gelmesi. Benim evde genç kocam var bu kadın yazın sıcağında rahat şortuyla wc çıkacak belki hiç uygun mu? Bir şey düşünüyordur demiyorm ama durum uygun değil. Bak ben 23 yaşındayım, eşim yıllardır tanıdığı kuzeninin evinde tek başıma 1 hafta asla kalmama izin vermeZ. Ha sorsan o adam onun canı ciğeri. Bana da güveni sonsuzdur. Ama yakışıkalmaz

Mesaj at müsait değiliz tatile gidiyoruz falan de.Genç kadın kocana falan asılır adamın aklını çeler.Hiç güvenilir gelmedi nedense ne işi varmış sizde.Sinir oldum

yine kadına suçlamalar gelmiş maşallah.
bu zihniyete hayranım.
ya bu kadına bu rahatlığı kim veriyor acaba?
konu sahibi senin kocan bi haltlar karıştırıyor olabilir.
kadın sana bile söylememiş. saf mısın ne...
dikkat et eşine bence.
bırakın siz de kadına kulp bulmayı. gelmesin diye bahane bulacak olan kocası olacaktı. ona demiş neticede.

Back
X