- 25 Temmuz 2022
- 114
- 683
- 33
- 20
- Konu Sahibi Sulukofte2000
-
Daha çok arkadaşın olması için espiriler yapmana gerek yok bence. Kafanın anlaştığı insanlarla arkadaş olman kafi. Yada biraz her ortama uyan herkese kolay ayak uyduran biri olman lazım. Biraz da hoş sohbet konu acabilme ilgi çekebilme insanları iyi dinleyip analiz edebilme gibi meziyetler gerekir bence..Merhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Gözlemlerim hep şaka yapan insanların daha çok arkadaşı olduğu yönünde ama ben şaka yapamıyorum.Sizce nasıl daha espritüel biri olabilirim?Biliyorum biraz tuhaf bir soru ama benim için önemli.Şimdiden teşekkurler yanıtlarınız için.
Daha çok arkadaşın olması için espiriler yapmana gerek yok bence. Kafanın anlaştığı insanlarla arkadaş olman kafi. Yada biraz her ortama uyan herkese kolay ayak uyduran biri olman lazım. Biraz da hoş sohbet konu acabilme ilgi çekebilme insanları iyi dinleyip analiz edebilme gibi meziyetler gerekir bence..Merhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Gözlemlerim hep şaka yapan insanların daha çok arkadaşı olduğu yönünde ama ben şaka yapamıyorum.Sizce nasıl daha espritüel biri olabilirim?Biliyorum biraz tuhaf bir soru ama benim için önemli.Şimdiden teşekkurler yanıtlarınız için.
Bence bu yaratılış, yapı, karakterle alakalı bi şey, bi yolu yöntemi yok gibiMerhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Peki bu meziyetleri nasıl kazanabilirim.Yoksa bunlar da mı doğuştanDaha çok arkadaşın olması için espiriler yapmana gerek yok bence. Kafanın anlaştığı insanlarla arkadaş olman kafi. Yada biraz her ortama uyan herkese kolay ayak uyduran biri olman lazım. Biraz da hoş sohbet konu acabilme ilgi çekebilme insanları iyi dinleyip analiz edebilme gibi meziyetler gerekir bence..
Suratsız, sevimsiz biri olmadığın sürece sorun yok bence, espriler şakalar yapmak zorunda değilsin ki, kendini eksik hissetme. Önemli olan kalp, kafa, enerjinin uyuşması. Herkesin ilişkisi farklıdır.Anladım.Ben otistiğim bu nedenle yapamadığımı düşünüyordum ama sanırım bir sorun değil bu.
Teşekkür ederim.kendimi eksik hissetmiyorum sadece arkadaş edinme konusunda neyimin eksik olduğunu analiz etmeye çalışıyorum.Ve evet söyledikleriniz mantıklıSuratsız, sevimsiz biri olmadığın sürece sorun yok bence, espriler şakalar yapmak zorunda değilsin ki, kendini eksik hissetme. Önemli olan kalp, kafa, enerjinin uyuşması. Herkesin ilişkisi farklıdır.
Kac yasindasin? Arkadaslarinin ilgi duydugu konularda oku fikir sahibi olmaya calis mesela. Herkes komik olmak zorunda da degil zaten bosver. iyi gunde de kotu gunde de yaninda ol. Iyi bir dinleyici ol.Peki bu meziyetleri nasıl kazanabilirim.Yoksa bunlar da mı doğuştan
Kimisi doğuştan gelir kimisini siz edinirsiniz. Psikolojiye dair kitaplar okuyabilirsiniz. İnsanları daha yakından tanımak adına. İnsanlar kendilerine değer veren, neşeli, enerjik insanlarla daha çok beraber olmak ister. Bu tarz biri olmaya çalışabilirsiniz. Karsindakiyle empati kurabilir onun açısına üzülüp sevincine ortak olabilirsiniz. Ama tabi kendi karakteriniz ile de celismemeli bu.Peki bu meziyetleri nasıl kazanabilirim.Yoksa bunlar da mı doğuştan
Teşekkür ederim.kendimi eksik hissetmiyorum sadece arkadaş edinme konusunda neyimin eksik olduğunu analiz etmeye çalışıyorum.Ve evet söyledikleriniz mantıklı
18 yaşındayım.İyi bir dinleyici olmaya çalışacağım.Size de teşekkürlerrKac yasindasin? Arkadaslarinin ilgi duydugu konularda oku fikir sahibi olmaya calis mesela. Herkes komik olmak zorunda da degil zaten bosver. iyi gunde de kotu gunde de yaninda ol. Iyi bir dinleyici ol.
EvetArkadaş edinmede zorlandığınizi mi düşünüyorsunuz?
Sanırım yaşım genç olduğu için çevremde birilerini istiyorum.Ama dediğinizde haklısınız büyük ihtimalle olgunlaştıkça geçecek bu dusuncelerŞaka yapanların etrafı kalabalık mı? Ben espritüel değilim, yanım yörem bu sebepten boş kalacaksa kalabilir. Herkes birbirini olduğu gibi kabul etmek zorunda. Rol kesecek halimiz yok ortam yapacağız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?