Şaka yapamıyorum

Sulukofte2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
114
683
33
20
Merhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Gözlemlerim hep şaka yapan insanların daha çok arkadaşı olduğu yönünde ama ben şaka yapamıyorum.Sizce nasıl daha espritüel biri olabilirim?Biliyorum biraz tuhaf bir soru ama benim için önemli.Şimdiden teşekkurler yanıtlarınız için.

Daha çok arkadaşın olması için espiriler yapmana gerek yok bence. Kafanın anlaştığı insanlarla arkadaş olman kafi. Yada biraz her ortama uyan herkese kolay ayak uyduran biri olman lazım. Biraz da hoş sohbet konu acabilme ilgi çekebilme insanları iyi dinleyip analiz edebilme gibi meziyetler gerekir bence..

Daha çok arkadaşın olması için espiriler yapmana gerek yok bence. Kafanın anlaştığı insanlarla arkadaş olman kafi. Yada biraz her ortama uyan herkese kolay ayak uyduran biri olman lazım. Biraz da hoş sohbet konu acabilme ilgi çekebilme insanları iyi dinleyip analiz edebilme gibi meziyetler gerekir bence..

Bence bu yaratılış, yapı, karakterle alakalı bi şey, bi yolu yöntemi yok gibi

Peki bu meziyetleri nasıl kazanabilirim.Yoksa bunlar da mı doğuştan

Anladım.Ben otistiğim bu nedenle yapamadığımı düşünüyordum ama sanırım bir sorun değil bu.
Suratsız, sevimsiz biri olmadığın sürece sorun yok bence, espriler şakalar yapmak zorunda değilsin ki, kendini eksik hissetme. Önemli olan kalp, kafa, enerjinin uyuşması. Herkesin ilişkisi farklıdır.

Mizaçla alâkalı bu, sonradan kazanılan bir karakter özelliği olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki herkes şakacı bir mizaca sahip olmak zorunda da değil, her kişiliğin kendi özelinde sivrildiği bir yönü vardır illâki.

Suratsız, sevimsiz biri olmadığın sürece sorun yok bence, espriler şakalar yapmak zorunda değilsin ki, kendini eksik hissetme. Önemli olan kalp, kafa, enerjinin uyuşması. Herkesin ilişkisi farklıdır.
Teşekkür ederim.kendimi eksik hissetmiyorum sadece arkadaş edinme konusunda neyimin eksik olduğunu analiz etmeye çalışıyorum.Ve evet söyledikleriniz mantıklı

Peki bu meziyetleri nasıl kazanabilirim.Yoksa bunlar da mı doğuştan
Kimisi doğuştan gelir kimisini siz edinirsiniz. Psikolojiye dair kitaplar okuyabilirsiniz. İnsanları daha yakından tanımak adına. İnsanlar kendilerine değer veren, neşeli, enerjik insanlarla daha çok beraber olmak ister. Bu tarz biri olmaya çalışabilirsiniz. Karsindakiyle empati kurabilir onun açısına üzülüp sevincine ortak olabilirsiniz. Ama tabi kendi karakteriniz ile de celismemeli bu.

Ya da en basit şöyle ozetleyeyim. Sen nasıl biriyle arkadaş olmak istersin? O arkadaşin özelliklerini kendinde üretmeye calis.

Şaka yapanların etrafı kalabalık mı? Ben espritüel değilim, yanım yörem bu sebepten boş kalacaksa kalabilir. Herkes birbirini olduğu gibi kabul etmek zorunda. Rol kesecek halimiz yok ortam yapacağız diye

Şaka yapanların etrafı kalabalık mı? Ben espritüel değilim, yanım yörem bu sebepten boş kalacaksa kalabilir. Herkes birbirini olduğu gibi kabul etmek zorunda. Rol kesecek halimiz yok ortam yapacağız diye
Sanırım yaşım genç olduğu için çevremde birilerini istiyorum.Ama dediğinizde haklısınız büyük ihtimalle olgunlaştıkça geçecek bu dusunceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…