- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.269
- 133
- Konu Sahibi Sulukofte2000
-
Okula gidiyor musunuz? Ya da sosyal başka ortamlara?
Bence sen kendine katkı olmasi icin kitaplar oku, guzel filmler izle mesela, sosyal etkinliklere falan katıl, sana uygun birileri ile denk gelirsen, enerjiniz tutarsa zaten arkadaşlık kurulur. Özel bi çabaya lüzum yok.Teşekkür ederim.kendimi eksik hissetmiyorum sadece arkadaş edinme konusunda neyimin eksik olduğunu analiz etmeye çalışıyorum.Ve evet söyledikleriniz mantıklı
Okulum bu sene bitti.Üniversiteye de gideceğim bu sene veya diğer ki sene.Bu yaz sosyallesmek için kursa baslayacağım amaOkula gidiyor musunuz? Ya da sosyal başka ortamlara?
Arkadaş edinmek için sürekli gidilen bir yer olmalı, ortak yapılan, ya da paylaşılan bir şeyler olunca arkadaşlık daha kolay meydana geliyor
Üniversitede ilk günler mutlaka git erken arkadaş kapan kazaniyoOkulum bu sene bitti.Üniversiteye de gideceğim bu sene veya diğer ki sene.Bu yaz sosyallesmek için kursa baslayacağım ama
Peki tamam : DÜniversitede ilk günler mutlaka git erken arkadaş kapan kazaniyo
Yaptığım araştirma sonucu gördüm aslında otistiklerin büyük bir çoğunluğu zaten saka yapamıyor.Sizlerin sayesinde büyük bir sorun olmadığını anladım.TeşekkürlerŞaka işi biraz kişilik ve biraz zeka işi. Herkeste olacak diye bir kaide yok siz de şakaya gülen kişilerden olun.
Bende şakacı birisiyim nerde nasıl şaka yapılır bilirim sonradan şakacı olunmuyor canmMerhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Gözlemlerim hep şaka yapan insanların daha çok arkadaşı olduğu yönünde ama ben şaka yapamıyorum.Sizce nasıl daha espritüel biri olabilirim?Biliyorum biraz tuhaf bir soru ama benim için önemli.Şimdiden teşekkurler yanıtlarınız için.
Benim de ortamına göre değişir. Bazen ince espriler yapar herkesi güldürürüm bazen de hiç konuşmam bile sadece dinlerim . İçimden geldiği gibi yani , aksi yapmaciklik oluyo ve hiç hoşlanmam öyle insanlardan. Bırak sen de nasılsan öyle sevsinlerMerhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Gözlemlerim hep şaka yapan insanların daha çok arkadaşı olduğu yönünde ama ben şaka yapamıyorum.Sizce nasıl daha espritüel biri olabilirim?Biliyorum biraz tuhaf bir soru ama benim için önemli.Şimdiden teşekkurler yanıtlarınız için.
Çok haklısınız.Onlar çok kırıcı...Bir de şaka yapacağım diye dozu artırıp karşıdakini ezip milleti güldüren tipler varöyle olmaktansa iyi bir dinleyici olmayı tercih ederim her zaman
Tam yorum yapcam bı gülme geliyor sjdjjdjMerhaba ablalarım ,size bir şey danışmak için geldim .
Ya gülmeyin lütfen hxjdjdbjdndjd insanlar çok donuk baktigimi soyluyorTam yorum yapcam bı gülme geliyor sjdjjdj
Saka yapman gerektiğini kim söyledi ablacım??
Aspergermisiniz.bence şaka yapamamak Bi eksiklik degil siz de ciddi takılın seven böyle sevsin görüşsün kendiniz olun.Anladım.Ben otistiğim bu nedenle yapamadığımı düşünüyordum ama sanırım bir sorun değil bu.
Evet ya şimdi gördüm sen çok gençsinSanırım yaşım genç olduğu için çevremde birilerini istiyorum.Ama dediğinizde haklısınız büyük ihtimalle olgunlaştıkça geçecek bu dusunceler
EvetAspergermisiniz.bence şaka yapamamak Bi eksiklik degil siz de ciddi takılın seven böyle sevsin görüşsün kendiniz olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?