Şaka yapamıyorum

Saka yapmak laf sokmak bunlar karakterle ilgili seyler
Zorlama yapmak yapay duruyor
Sizde mesela iyi bir dinleyici olabilirsiniz
Sorunlara cozum ureten arkadas vs
Herkesin ozellikleri farkli

Teşekkür ederim.kendimi eksik hissetmiyorum sadece arkadaş edinme konusunda neyimin eksik olduğunu analiz etmeye çalışıyorum.Ve evet söyledikleriniz mantıklı
Bence sen kendine katkı olmasi icin kitaplar oku, guzel filmler izle mesela, sosyal etkinliklere falan katıl, sana uygun birileri ile denk gelirsen, enerjiniz tutarsa zaten arkadaşlık kurulur. Özel bi çabaya lüzum yok.

Okula gidiyor musunuz? Ya da sosyal başka ortamlara?
Arkadaş edinmek için sürekli gidilen bir yer olmalı, ortak yapılan, ya da paylaşılan bir şeyler olunca arkadaşlık daha kolay meydana geliyor
Okulum bu sene bitti.Üniversiteye de gideceğim bu sene veya diğer ki sene.Bu yaz sosyallesmek için kursa baslayacağım ama

Şaka işi biraz kişilik ve biraz zeka işi. Herkeste olacak diye bir kaide yok siz de şakaya gülen kişilerden olun.

Şaka işi biraz kişilik ve biraz zeka işi. Herkeste olacak diye bir kaide yok siz de şakaya gülen kişilerden olun.
Yaptığım araştirma sonucu gördüm aslında otistiklerin büyük bir çoğunluğu zaten saka yapamıyor.Sizlerin sayesinde büyük bir sorun olmadığını anladım.Teşekkürler

Bende şakacı birisiyim nerde nasıl şaka yapılır bilirim sonradan şakacı olunmuyor canm

Benim de ortamına göre değişir. Bazen ince espriler yapar herkesi güldürürüm bazen de hiç konuşmam bile sadece dinlerim . İçimden geldiği gibi yani , aksi yapmaciklik oluyo ve hiç hoşlanmam öyle insanlardan. Bırak sen de nasılsan öyle sevsinler

Bir de şaka yapacağım diye dozu artırıp karşıdakini ezip milleti güldüren tipler var öyle olmaktansa iyi bir dinleyici olmayı tercih ederim her zaman

Tam yorum yapcam bı gülme geliyor sjdjjdj
Saka yapman gerektiğini kim söyledi ablacım??

Biraz duruşla alakalı o durum..
Misal,masterchef Tahsin ; çocuğun her söylediği acayip tatlı geliyor bana..
Sergen de iyi bir şey söylese bile ; eşeğin şeyi demiş gibi geliyor kulağıma.
Mizaçla ve enerjiyle alakalı.
Bazilari öyledir,tipine bakınca "AA" dese bile gulesiniz gelir,öbürü saatlerce anlatır ; bitse de gitsek dersiniz

Komik olmak hem içten gelir hem de kıvrak bir zeka gerektirir. Bir insan komikse komiktir , değilse de değildir.
Ama insanları güldürmek istiyorsan komik hikayeler ,anekdotlar oku bol bol, karikatürler oku.
Duruma uygun bir yerde karikatürü gösterirsin, ya da o komik şeyi anlatırsın, gülerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…