Şaka yollu şiddet

Senin çocuğun 9 saat ameliyat olsa Allah korusun Allah yazdıysa bozsun seni ne halde görürdüm acaba? Acaba tam olarak kime çatardın. A diyen batardı. Günde 4 kere 3,4,5 adet ilaç versen ayrı ayrı her daim kalbini dinlesen nolurdu. Allahım kimsenin başına vermesin. Tekrar söylüyorum Allah kimseyi sınamasın.

Privathaftpflichtversicherung ile alabilirsiniz. Hausrat kapsamına yangın çıkararak mi sokacaksınız yoksa evi su bastırarak mı
Yok artik daha neler burda anlatmicami söyledim niye israr ediyorsunuz ben dün yaptirmadim bu sigortayi Rechtsschutz dan tut ülke disina kadar sigortaliyim

12 senedir destek alıyorum sağolun

Param var diye yok yere savurmanın bi alemi yok. Ki konu para değil hep aynı şeyle karşılaşmam hatta konu bu da değil ben zannetmiyorum yukarda bunu konu ettiğimi. Sadece eşimin davranışını sordum siz takılmak istediğiniz yere takıldınız o kadar. Gelmesin ben çağırmadım zaten. O kocamın denyoluğu. Bana kalsa annem gidince ben başımın çaresine bakacaktım her zaman olduğu gibi. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ayrıca

Insanlar bu zor gününde sana destek oluyor biraz deger verin kocanizi doguran kadin dandik bir süpürge kadar kiymetli degil mi

Insanlar bu zor gününde sana destek oluyor biraz deger verin kocanizi doguran kadin dandik bir süpürge kadar kiymetli degil mi
Hayır değil çocuğunu öldüreceksin diye bana bağıran kadın gram değerli değil gözümde.

Kavga ederken diyorsunuz sakayla diyorsunuz anlamadim. Ama yanlislik birsey kirilabilir. Sizin saglik sorunları sebebiyle caniniz cok sıkılmış anlasilan ve haklisiniz destek almayi dusunmez msnz
Alıyorum. Bipolar hastasıyım.

Şu yorumunuzdan bile normal olmadığınız çıkıyor ortaya.. O zaman kimseye hizmetinizi yaptırmayacaksınız. Kıymetli eşyalarınızı kendiniz kullanın.
Evet normal değilim hanfendi tebrikler bütün gizemi bozdun ya

Tamamdır hemen neden herkese boşan yazıyorsun onu anlamadım ama

Peki Annen kirsa ayni tepkiyi verir miydin

Neden dedi sana o kelimeyi sebeb neydi
Sence? Tabii ki verirdim anneme de aynısını derdim. Ama annem benim olan ve kullanmayı bilmediği şeylere dokunmaz. Dokunursa ve bozarsa yenisini daha ben demeden alır çünkü huyumu biliyor.
Nedene gelirsek de onu hatırlayıp anlatmak istemiyorum. Nefret ettiğim bir konu.

Bence de anlatma zira kimse sebebsiz bu kadar yükselmez dedigim gibi Hausratversicherung yaptir icine baska durumlari da ekle biraz fazla ödersin ama misafir bir sey kirarsa parayi alirsin Glasversicherung mesela

Ben sizi diğer konularinizdan hatırlıyorum. Eşinizle aranızda olan şey kasti değildir belki ama biraz daha dikkatli olsaydi canınız yanmazdı sanirim sizin o yüzden canınız sıkıldı. Siz de ona tekme atmışsınız o da kontrollü davranmamış.

Kayınvalidenize benzettiniz belki o da sizin eşyalarınıza özensiz davranıyor. Belki bu şekilde bir bağlam kurmak sizi üzmüş olabilir.

Eşiniz özür dilemiş ve güzel planlar yapmış. Siz tüm yaşadıklarınızdan dolayı bunalmissiniz. Üst üste gelmiş. Onda derdin arasında bunu düşünmeyin gerçekten.

Büyük kızınız nasıl? Sadece Almanca konuşamıyor diye niye engelliler okuluna gönderiliyor? Türkçe konuşuyor diye hatırlıyorum. İtiraz edin üzerine düşün. Türklere bu sekilde davranıyorlar. Hatta Uğur Şahin e de aynısını yapmak istemişler diye hatırlıyorum.

Valla logopedist böyle önerdi. Beni önceki konularımdan tanıyan birinin yorumunu gördüğüme sevindim açıkçası. Herkes dünya kötüsü biriymişim gibi davrandı ne alakaysa.

Avukata gitse halleder biz de evde sadece türkce konusuruz okul da hic problem olmadi cocuklar cok cabuk ögreniyor

Engeliler okulu dedigin ne konu sahibi Sekundarstufe olan okullar mi ???

Valla logopedist böyle önerdi. Beni önceki konularımdan tanıyan birinin yorumunu gördüğüme sevindim açıkçası. Herkes dünya kötüsü biriymişim gibi davrandı ne alakaysa.
Benim kızım da çok dilli burada başka Türk aileler de var. Genellikle çocuklar geç konuşuyor ve yaşıtlarına göre geri ama ileride yakalıyorlar. Okuluna devam etsin ekstra terapi alsın.

Konu bu. Çünkü çıkarınız için insanları kullanıyorsunuz, kocanız da böyle olur. Çünkü hepiniz birbirinizden nefret ediyorsunuz işin özünde bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…