Senin çocuğun 9 saat ameliyat olsa Allah korusun Allah yazdıysa bozsun seni ne halde görürdüm acaba? Acaba tam olarak kime çatardın. A diyen batardı. Günde 4 kere 3,4,5 adet ilaç versen ayrı ayrı her daim kalbini dinlesen nolurdu. Allahım kimsenin başına vermesin. Tekrar söylüyorum Allah kimseyi sınamasın.Kayınvalidenin yerinde olsam evine adım atmam. Ne demek kırılanın parasını alıyorum bu ne avamlık. Kimsenin hoşuna gitmez ard arda malına zarar gelmesi de parasını istemek ne?? Kızın hayatı ameliyat dan çıkmış şu derdine bak? Gelmeseler niye gelmediler dersin, gelince ee ben çağırmadım zaten malıma zarar veriyor!! Tek tek marka model falan belirttiğine göre tam bir görgüsüzsün sonradan görmesin! Sen o aletlere büyük paralar falan ödemiyorsun bizler burada servet ödüyoruz. Azıcık kendine gel belliki psikolojin yerinde değil millete azap olmuşsun
Yok artik daha neler burda anlatmicami söyledim niye israr ediyorsunuz ben dün yaptirmadim bu sigortayi Rechtsschutz dan tut ülke disina kadar sigortaliyimPrivathaftpflichtversicherung ile alabilirsiniz. Hausrat kapsamına yangın çıkararak mi sokacaksınız yoksa evi su bastırarak mı
12 senedir destek alıyorum sağolunSizin psikolojiniz normal değil yürümek yerine uzan bir yardım almanız gerekiyor . Eşiniz sizi prag’a tatile götürecekse yeni bir buhar pişiricisi de alırsınız. Olayları çok abartıyorsunuz. Benimde aynı marka süt sağma makinemi yanlışlıkla kayın validem zarar verdi yardım etmek isterken yaptı üzülmedim yenisini alırız dedik geçtik. Anneniz de yapabilirdi yıkarken o da bozabilirdi. Art niyet yok ki neden bu kadar büyütüyorsunuz. İglenmeseler bir dert ilenseler bir dert bu davranışlar zamanla eşinizi de sizden uzaklaştırır. Destek alın bence. Yaşadığını sürece bağlı psikolojininizin bozulduğunu düşündüm.
Param var diye yok yere savurmanın bi alemi yok. Ki konu para değil hep aynı şeyle karşılaşmam hatta konu bu da değil ben zannetmiyorum yukarda bunu konu ettiğimi. Sadece eşimin davranışını sordum siz takılmak istediğiniz yere takıldınız o kadar. Gelmesin ben çağırmadım zaten. O kocamın denyoluğu. Bana kalsa annem gidince ben başımın çaresine bakacaktım her zaman olduğu gibi. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ayrıcaeuro kazanıp euro harcıyorsunuz biz ne yapalım . Almanya'ya ben de defalarca gittim gezi amaçlı hiçte bahsettiğiniz kadar pahalı değil elektronik eşya,giyim kıyafet ,yiyecek uygun bence .Para ile alınacak şeyler için böyle tuhaf hareketleri olan insanlara benim hiç tahammülüm yok.Dünya malına bu kadar dertlenmeyin bugün var yarın yok.Ben kayınvalidenizin yerine olsam hayatta gelmem bir daha evinize.Kızınız için geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Insanlar bu zor gününde sana destek oluyor biraz deger verin kocanizi doguran kadin dandik bir süpürge kadar kiymetli degil miSenin çocuğun 9 saat ameliyat olsa Allah korusun Allah yazdıysa bozsun seni ne halde görürdüm acaba? Acaba tam olarak kime çatardın. A diyen batardı. Günde 4 kere 3,4,5 adet ilaç versen ayrı ayrı her daim kalbini dinlesen nolurdu. Allahım kimsenin başına vermesin. Tekrar söylüyorum Allah kimseyi sınamasın.
Hayır değil çocuğunu öldüreceksin diye bana bağıran kadın gram değerli değil gözümde.Insanlar bu zor gününde sana destek oluyor biraz deger verin kocanizi doguran kadin dandik bir süpürge kadar kiymetli degil mi
Alıyorum. Bipolar hastasıyım.Kavga ederken diyorsunuz sakayla diyorsunuz anlamadim. Ama yanlislik birsey kirilabilir. Sizin saglik sorunları sebebiyle caniniz cok sıkılmış anlasilan ve haklisiniz destek almayi dusunmez msnz
Evet normal değilim hanfendi tebrikler bütün gizemi bozdun yaŞu yorumunuzdan bile normal olmadığınız çıkıyor ortaya.. O zaman kimseye hizmetinizi yaptırmayacaksınız. Kıymetli eşyalarınızı kendiniz kullanın.
Tamamdır hemenKonudan bagimsiz olarak sen de normal degilsin gibi geldi konu sahibesi, malim da malim diye yazmani hayretle okudum. KV sevmiyor olabilirsin, o zaman soylersin ayak altinda gezmez. BU arada ne halt yemeye geldiler onu anlayamadim zaten annen gelmis eviniz kac kisilik ki gelip bir de dolustularKocan da acaip, ailesi de acaip, cocugun iyilesince bence otur bosanmayi dusun.
Peki Annen kirsa ayni tepkiyi verir miydinHayır değil çocuğunu öldüreceksin diye bana bağıran kadın gram değerli değil gözümde.
Sence? Tabii ki verirdim anneme de aynısını derdim. Ama annem benim olan ve kullanmayı bilmediği şeylere dokunmaz. Dokunursa ve bozarsa yenisini daha ben demeden alır çünkü huyumu biliyor.Peki Annen kirsa ayni tepkiyi verir miydin
Neden dedi sana o kelimeyi sebeb neydi
Bence de anlatma zira kimse sebebsiz bu kadar yükselmez dedigim gibi Hausratversicherung yaptir icine baska durumlari da ekle biraz fazla ödersin ama misafir bir sey kirarsa parayi alirsin Glasversicherung meselaSence? Tabii ki verirdim anneme de aynısını derdim. Ama annem benim olan ve kullanmayı bilmediği şeylere dokunmaz. Dokunursa ve bozarsa yenisini daha ben demeden alır çünkü huyumu biliyor.
Nedene gelirsek de onu hatırlayıp anlatmak istemiyorum. Nefret ettiğim bir konu.
Ben sizi diğer konularinizdan hatırlıyorum. Eşinizle aranızda olan şey kasti değildir belki ama biraz daha dikkatli olsaydi canınız yanmazdı sanirim sizin o yüzden canınız sıkıldı. Siz de ona tekme atmışsınız o da kontrollü davranmamış.Olayı baştan anlatmak istiyorum. Kızım açık kalp ameliyatı oldu bu sebepten annem Almanya’ya yanımıza geldi büyük kızıma bakmak için. O gittiği gün kayınvalidem ve kayınpederim geldi. Nekahat döneminde bize yardım etmek istediler. Allah razı olsun lafım yok. Ama kayınvalidem tuttuğu elinde kalan bir kadın. Pat küt iş yapar. Benim bebeğime aldığım ek gıda için bir alet var buharlı pişirici. Onu bozdu oğluyla yıkarlarken. Ben de sinirlendim çünkü 1 değil 2 değil. Başka olaylara da sinirlendim çünkü sürekli laf sokuyor. Yani kısaca doldum doldum taştım bu noktada. Evi terkettim yürümek için dışarda da yağmur yağıyordu. Sadece baştan başa sokağı yürüyüp gelicem yani. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi devam. Benim tarzım bu. Yalnız kalınca ferahlıyorum. Ama eşim arkamdan geldi bir kavga bir gürültü eve dön ayıp ediyorsun bilmem ne. Tam dönecek gibi oldum dedim yürüyeyim çünkü sinirimi atamadım. Yürüyüm dedim eşim izin vermedi şakalaşırken bu beni merdivene itti dizimi vurdum. İşte o an içimde bir şey kırıldı. Sanki son kalan sevgi damlası gitti. O an dedim kızım sen bitmişsin. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Ama annem büyütüyorsun dedi. Bilmiyorum sizce? O bozulan eşya gözümde değil benim canımı acıtması gözümde. Sonrasında restorana götürdü otel ayarladı yılbaşında beni Prag’a götürecekmiş vs vs. Ama hala kızgınım ve kırgınım. Canını bilerek yakmam yakamam manyak mısın. Senin canın benimkinden değerli diyor bana. Özürler bilmem ne ama kafamda oturmayan bir şey var.
Teşekkür ederimBence de anlatma zira kimse sebebsiz bu kadar yükselmez dedigim gibi Hausratversicherung yaptir icine baska durumlari da ekle biraz fazla ödersin ama misafir bir sey kirarsa parayi alirsin Glasversicherung mesela
Bosan ayol ne kaynana ne itip kalkan koca pahali esyalarinla mis gibi hayat daha ne ister bir insanTamamdır hemenneden herkese boşan yazıyorsun onu anlamadım ama
Valla logopedist böyle önerdi. Beni önceki konularımdan tanıyan birinin yorumunu gördüğüme sevindim açıkçası. Herkes dünya kötüsü biriymişim gibi davrandı ne alakaysa.Ben sizi diğer konularinizdan hatırlıyorum. Eşinizle aranızda olan şey kasti değildir belki ama biraz daha dikkatli olsaydi canınız yanmazdı sanirim sizin o yüzden canınız sıkıldı. Siz de ona tekme atmışsınız o da kontrollü davranmamış.
Kayınvalidenize benzettiniz belki o da sizin eşyalarınıza özensiz davranıyor. Belki bu şekilde bir bağlam kurmak sizi üzmüş olabilir.
Eşiniz özür dilemiş ve güzel planlar yapmış. Siz tüm yaşadıklarınızdan dolayı bunalmissiniz. Üst üste gelmiş. Onda derdin arasında bunu düşünmeyin gerçekten.
Büyük kızınız nasıl? Sadece Almanca konuşamıyor diye niye engelliler okuluna gönderiliyor? Türkçe konuşuyor diye hatırlıyorum. İtiraz edin üzerine düşün. Türklere bu sekilde davranıyorlar. Hatta Uğur Şahin e de aynısını yapmak istemişler diye hatırlıyorum.
Avukata gitse halleder biz de evde sadece türkce konusuruz okul da hic problem olmadi cocuklar cok cabuk ögreniyorBen sizi diğer konularinizdan hatırlıyorum. Eşinizle aranızda olan şey kasti değildir belki ama biraz daha dikkatli olsaydi canınız yanmazdı sanirim sizin o yüzden canınız sıkıldı. Siz de ona tekme atmışsınız o da kontrollü davranmamış.
Kayınvalidenize benzettiniz belki o da sizin eşyalarınıza özensiz davranıyor. Belki bu şekilde bir bağlam kurmak sizi üzmüş olabilir.
Eşiniz özür dilemiş ve güzel planlar yapmış. Siz tüm yaşadıklarınızdan dolayı bunalmissiniz. Üst üste gelmiş. Onda derdin arasında bunu düşünmeyin gerçekten.
Büyük kızınız nasıl? Sadece Almanca konuşamıyor diye niye engelliler okuluna gönderiliyor? Türkçe konuşuyor diye hatırlıyorum. İtiraz edin üzerine düşün. Türklere bu sekilde davranıyorlar. Hatta Uğur Şahin e de aynısını yapmak istemişler diye hatırlıyorum.
Kac yasinda cocugun ???Valla logopedist böyle önerdi. Beni önceki konularımdan tanıyan birinin yorumunu gördüğüme sevindim açıkçası. Herkes dünya kötüsü biriymişim gibi davrandı ne alakaysa.
Benim kızım da çok dilli burada başka Türk aileler de var. Genellikle çocuklar geç konuşuyor ve yaşıtlarına göre geri ama ileride yakalıyorlar. Okuluna devam etsin ekstra terapi alsın.Valla logopedist böyle önerdi. Beni önceki konularımdan tanıyan birinin yorumunu gördüğüme sevindim açıkçası. Herkes dünya kötüsü biriymişim gibi davrandı ne alakaysa.
Konu bu. Çünkü çıkarınız için insanları kullanıyorsunuz, kocanız da böyle olur. Çünkü hepiniz birbirinizden nefret ediyorsunuz işin özünde bana göre..hayır. MacBook açıkken sıvı teması kola döktü sonra alel acele silicem temizlicem derken yere düşürdü. Dysonı süpürge yaparken lazer kısmını duvara vurdu. Aventi de yıkacam derken motoruna su kaçırdı sonra da kendine kızdı çalıştırıcam derken yere düşürdü. Panik biri olay bu. Konu aslında bu değildi ama herkes buna takılmış çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?