Benim kızım da çok dilli burada başka Türk aileler de var. Genellikle çocuklar geç konuşuyor ve yaşıtlarına göre geri ama ileride yakalıyorlar. Okuluna devam etsin ekstra terapi alsın.
Evet çünkü kocan seni itti sen de ona vurdun.. Kaynanan her şeyini kırıyor sen de ondan parasını alıyorsun bağırıyorsun istediğini yapıyorsun. Sevgi bu olmuyor..
Terkettim diyelim ki henüz 6 aylık kalbinden ameliyatı 19 gün önce 9 saat ameliyat olmuş çocukla nasıl terkedip trye döneyim bana söyler misiniz? İçimdeki sevgi tabii ki bitmedi ama o an öyle hissettim. Çünkü tüüüüümmm yaşadıklarım eşimden kaynaklı ya da çocuklarımıN sağlığı ya da diğer şeyler birikti ve bir problem yükü olarak omuZlarımdan taştı.
İki çocuğun hastaymış zaten. Makine bozulmuş diye de böyle şeyler yapmışsan demek ki sıkıntı sende. Şakadan tekme şakadan ittirme bunlar nasıl şeyler ya.
Senin çocuğun 9 saat ameliyat olsa Allah korusun Allah yazdıysa bozsun seni ne halde görürdüm acaba? Acaba tam olarak kime çatardın. A diyen batardı. Günde 4 kere 3,4,5 adet ilaç versen ayrı ayrı her daim kalbini dinlesen nolurdu. Allahım kimsenin başına vermesin. Tekrar söylüyorum Allah kimseyi sınamasın.
Sen iyice duygusala bağladın boşver tanımadığın etmediğin insanlara bu kadar açiklama yapma. Evlatlarına odaklan herşeyin başı sağlık gerisi hallolur. Sen öfke patlaması yaşamışsın. Bişeyler birikmiş içinde kolay değil evlatla sınanmak hiç kolay değil. Ama yine söylüyorum kırılanın parasını istemek falan bunlar ayıp seyler. Karşı taraf mahcup olup almak isterse kibarca kabul edersin. Aksi çok kaba bence kii bu kadında yedi kat yabancı değil kayınvaliden. Eşinin yaptığına ben pek takılmadım. Güç kontrolü sağlayamadı gibi değerlendirdim. Seni sevmese değer vermese kendini affettirmek için uğraşmaz. Yine de psikolojik bi destek alsan çok hoş olur. Çocuklarının her yönüyle sağlıklı güçlü bir anneye ihtiyacı var. Sen çok yıpranmışsın.