Şaka yollu şiddet

Malin kiymetli ise sigortalattir Hausratversicherung yaptir

sen bence ruhi bir bunalimda olabilirsin zor zamanlar malin degeri nedir ki üstelik caninizin parcasi böyle bir ameliyat gecirmisken
Bahsettiğiniz sigorta böyle şeyleri ödemiyor. Onun kapsami daha baska. Doğal afet, hırsızlık, boru patlaması sebebiyle hasar gibi bir içeriği var.

Son düzenleme:
Öncelikle Allah şifa versin . Ancak kızı açık kalp ameliyatı olmuş bir annenin kendisine desteğe gelmiş kişilere( kim olursa olsun) eşya kırıldı davası yapmasını anlayamam . Ayrıca siz annenizi rahatlıkla çağırırken eşiniz neden çağıramasın , onun da evi onun da kızı. Hele bir de evinizde size destek olmaya gelmiş misafirleriniz varken evi terketmeniz inanın benim anlayabieceğim bir şey değil asla.

Şiddet olayına gelince siz şakalaşırken tekme atmışsınız , o da itmiş , yani bana spontane gelişen şiddet amaçsız bir hareket gibi geldi.

Size sabır gösteren bir eş ve eş ailesi varken bence dönüp kendinizi sorgulamalısınız . Hatta bir desteğe ihtiyacınız var gibi duruyor.

Hassassınız bilerek yapmamıştır.ama yaptıysa başka şeyler de yapar zamanla o zamam bilerek mi değil mi anlarsınız.annesinin eli ağırsa muhtemelen o da öyledir

Şaka k.ka oldu derler öyle olmuş. Belli ki gerçekten kaza olmuş yani uzatmanın anlamı yok.
Sakar insan ben de sevmem. Öyle kırk yılın başı olanları demiyorum hani vardır ya elini neye atsa beceremez edemez, kırıp döker onları sevmem. Malım benim de kıymetli. Kırıp edip telafi etmeyen insanlar icin canı sağolsun diye düşünmem. Ben başkasının malına verdigim zararı telafi ederim, başkasından da bunu beklerim. Madem huyu böyle, söyleyin misafir gibi gelsin iş görmesin evde. İki taraf için de en iyisi böyle olur.

Hem iş yapmayı sever hem de kırar döker. Ben de sevmem hem beceriksiz hem de telafisiz olanı. Zaten o yüzden ben de talep etmeye başladım.

Kayınvalidem göçmen ve hiiiçççç kolay lokma değildir. Ben de değilim. Zaten o yüzden anlaşamıyoruz

O zaman gönderin gitsinler ,hem iş yaptırıp hem malım kıymetli diyemezsiniz.Oturun çocuklarla siz ilgilenin.

Kayınvalidem göçmen ve hiiiçççç kolay lokma değildir. Ben de değilim. Zaten o yüzden anlaşamıyoruz

Eeee belki kendilerince destek olmak istediler, gelince de kadin isin ucundan tutayim demis. Bahsettiginiz kisi bir aile buyugu, kocanin annesi, cocuklarin da ninesi, bilmiyorum boyle kavramlara sayginiz var mi?? Var mi gercekten? Yasli insanlari kirarken gercekten hic durup dusunmuyor musunuz ben ne yapiyorum diye? Hayat cok kisa, o kadina yaptiginiz ayip umarim sizin yasliliginizda size yapilmaz. Bu konudaki tek sinir bozucu insan sizsiniz bence.

Öncelikle cok gecmis olsun. Allah evlatlariniza acil sifa versin insallah. Sinirleriniz yipranmis belli ki. Olur olmaz esya kirilmasi sadece patlama noktasi oluyor o anda. Gereksiz gerilim cünkü. Eminim esinizde sizin kadar yipraniyordur. Bu konuda destek almayi düsünün. Kvdenizi tanimiyorum tabi. Bilerek mi kirdi kirmadi da bilmiyorum. Yardimdan cok stres veriyorlarsa esinizle konusun kalmalarini uzatmasin. Evden atamaz ama "lütfen kalin" da demesin. Cok gecmis olsun tekrar

Bahsettiğiniz sigorta böyle şeyleri ödemiyor. Onun kapsami daha baska. Doğal afet, hırsızlık, boru patlaması sebebiyle hasar gibi bir içeriği var.
Bir yolu var canim merak Etme söylemicem ama aklini kullanan sigortadan bir sekilde alir

Bir yolu var canim merak Etme söylemicem ama aklini kullanan sigortadan bir sekilde alir

Sizin tekme atmanız şiddet değilmi peki?

Kocam annemin kırdığı değil dyson isterse uzay gemisi olsun, parasını almaya kalkarsa önce bir gülmekten yerlere yatarım. Çünkü ancak absürt bir şaka olabilir bu. Ciddi olduğunu anlayınca da eski kocam yaparım. Bu konudaki kayınvalide olsam da oğlumu boşatana kadar uğraşırdım. Siz çok şanslısınız.

Yaşlı mı? Kayınvalidem genç benim annem asıl yaşlı. Ayrıca saygım var yok değil ama siz benim ayakkabımla yürüyün de ondan sonra konuşalım.

hayır. MacBook açıkken sıvı teması kola döktü sonra alel acele silicem temizlicem derken yere düşürdü. Dysonı süpürge yaparken lazer kısmını duvara vurdu. Aventi de yıkacam derken motoruna su kaçırdı sonra da kendine kızdı çalıştırıcam derken yere düşürdü. Panik biri olay bu. Konu aslında bu değildi ama herkes buna takılmış çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…