Bahsettiğiniz sigorta böyle şeyleri ödemiyor. Onun kapsami daha baska. Doğal afet, hırsızlık, boru patlaması sebebiyle hasar gibi bir içeriği var.Malin kiymetli ise sigortalattir Hausratversicherung yaptir
sen bence ruhi bir bunalimda olabilirsin zor zamanlar malin degeri nedir ki üstelik caninizin parcasi böyle bir ameliyat gecirmisken
Hassassınız bilerek yapmamıştır.ama yaptıysa başka şeyler de yapar zamanla o zamam bilerek mi değil mi anlarsınız.annesinin eli ağırsa muhtemelen o da öyledirOlayı baştan anlatmak istiyorum. Kızım açık kalp ameliyatı oldu bu sebepten annem Almanya’ya yanımıza geldi büyük kızıma bakmak için. O gittiği gün kayınvalidem ve kayınpederim geldi. Nekahat döneminde bize yardım etmek istediler. Allah razı olsun lafım yok. Ama kayınvalidem tuttuğu elinde kalan bir kadın. Pat küt iş yapar. Benim bebeğime aldığım ek gıda için bir alet var buharlı pişirici. Onu bozdu oğluyla yıkarlarken. Ben de sinirlendim çünkü 1 değil 2 değil. Başka olaylara da sinirlendim çünkü sürekli laf sokuyor. Yani kısaca doldum doldum taştım bu noktada. Evi terkettim yürümek için dışarda da yağmur yağıyordu. Sadece baştan başa sokağı yürüyüp gelicem yani. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi devam. Benim tarzım bu. Yalnız kalınca ferahlıyorum. Ama eşim arkamdan geldi bir kavga bir gürültü eve dön ayıp ediyorsun bilmem ne. Tam dönecek gibi oldum dedim yürüyeyim çünkü sinirimi atamadım. Yürüyüm dedim eşim izin vermedi şakalaşırken bu beni merdivene itti dizimi vurdum. İşte o an içimde bir şey kırıldı. Sanki son kalan sevgi damlası gitti. O an dedim kızım sen bitmişsin. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Ama annem büyütüyorsun dedi. Bilmiyorum sizce? O bozulan eşya gözümde değil benim canımı acıtması gözümde. Sonrasında restorana götürdü otel ayarladı yılbaşında beni Prag’a götürecekmiş vs vs. Ama hala kızgınım ve kırgınım. Canını bilerek yakmam yakamam manyak mısın. Senin canın benimkinden değerli diyor bana. Özürler bilmem ne ama kafamda oturmayan bir şey var.
Hem iş yapmayı sever hem de kırar döker. Ben de sevmem hem beceriksiz hem de telafisiz olanı. Zaten o yüzden ben de talep etmeye başladım.Şaka k.ka oldu derler öyle olmuş. Belli ki gerçekten kaza olmuş yani uzatmanın anlamı yok.
Sakar insan ben de sevmem. Öyle kırk yılın başı olanları demiyorum hani vardır ya elini neye atsa beceremez edemez, kırıp döker onları sevmem. Malım benim de kıymetli. Kırıp edip telafi etmeyen insanlar icin canı sağolsun diye düşünmem. Ben başkasının malına verdigim zararı telafi ederim, başkasından da bunu beklerim. Madem huyu böyle, söyleyin misafir gibi gelsin iş görmesin evde. İki taraf için de en iyisi böyle olur.
Kayınvalidem göçmen ve hiiiçççç kolay lokma değildir. Ben de değilim. Zaten o yüzden anlaşamıyoruzAbartı tepki vermişsiniz. Genel yorgun ve gerginsiniz muhtemelen. Kayınvalide kolay lokma gelmiş size. Kırılırsa kırılsın yani alet.
Diğer konuda itti ise anlamışsınızdır zaten. Şiddetti diyorsanız evet devamı gelebilir.
O zaman gönderin gitsinler ,hem iş yaptırıp hem malım kıymetli diyemezsiniz.Oturun çocuklarla siz ilgilenin.Benim malım kıymetli. Ayrıca öncesinde macbookumu da bozdu Dyson süpürgemi kırdı. Normal değilim evet çünkü bunlar aşırı pahalı ürünler. O buharlı pişirici philips avent 4 in 1 ve evet parayla alınıyor. Bozamaz.
Kayınvalidem göçmen ve hiiiçççç kolay lokma değildir. Ben de değilim. Zaten o yüzden anlaşamıyoruz
çok iyiymiş. Bizimkisi bana gel yağmurda yürüme benim bir tane karım var hem çocuk hasta sen hastalanırsan nicedir halımız deyip beni arkamdan iteledi. Ben sakar yabıştım b.k çuvalı gibi ama onun öncesinde ben ona tekme attım gülerek engelleyemezsin beni gitcem bozdunuz her şeyimi heves ettim de aldım ilk kızında alamamıştım hede hödö baya bir carladım
Bir yolu var canim merak EtmeBahsettiğiniz sigorta böyle şeyleri ödemiyor. Onun kapsami daha baska. Doğal afet, hırsızlık, boru patlaması sebebiyle hasar gibi bir içeriği var.
Bir yolu var canim merak EtmeBahsettiğiniz sigorta böyle şeyleri ödemiyor. Onun kapsami daha baska. Doğal afet, hırsızlık, boru patlaması sebebiyle hasar gibi bir içeriği var.
Privathaftpflichtversicherung ile alabilirsiniz. Hausrat kapsamına yangın çıkararak mi sokacaksınız yoksa evi su bastırarak mıBir yolu var canim merak Etmesöylemicem ama aklini kullanan sigortadan bir sekilde alir
Random sandımPrivathaftpflichtversicherung
Sizin tekme atmanız şiddet değilmi peki?Şakalaşırken ittirdi orası kesin. Çünkü ben de şakayla tekme attım. Yaşanan şey buydu ama şiddet bence de.
Kv ve eşim yıkıyorlardı aynı anda evin bütün odalarına dalamam bana soran da yok zaten yıkarken ederken. Baya invaziv biridir kendisi.
Yaşlı mı? Kayınvalidem genç benim annem asıl yaşlı. Ayrıca saygım var yok değil ama siz benim ayakkabımla yürüyün de ondan sonra konuşalım.Eeee belki kendilerince destek olmak istediler, gelince de kadin isin ucundan tutayim demis. Bahsettiginiz kisi bir aile buyugu, kocanin annesi, cocuklarin da ninesi, bilmiyorum boyle kavramlara sayginiz var mi?? Var mi gercekten? Yasli insanlari kirarken gercekten hic durup dusunmuyor musunuz ben ne yapiyorum diye? Hayat cok kisa, o kadina yaptiginiz ayip umarim sizin yasliliginizda size yapilmaz. Bu konudaki tek sinir bozucu insan sizsiniz bence.
Bi de bu aletler bu kadar çabuk nasıl kırılır? Bende 8 yıldır redmond var. Kaç kere yere düştü, kaç kere çocuklarımın savaşında kullanıldı, kaç kere içine su kaçtı hala taş gibi bak şimdi de içinde pilav pişiriyorum. macbookumun üstünde ortanca oğlum ben yokken zıplamış zıplamıştı, 1 gün açılmadı ama ertesi gün açıldı, Bir şeyi kırması için çok büyük bir şey olması lazım. Kırmaktan kastınız ne en çok bunu merak ettim.?
Acaba siz zaten kırılmış eşyaları bilerek kaynananıza ellettirip sen kırdın diye parasını mı alıyosunuz?
Ben insanlardan her şeyi beklerim, ne malum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?