Sakal yolma

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.135
3.133
133
33
Hanımlar.. eşim üniversite zamanında strsten sakal boyun boğaz artık eline ne taraf gelrse kıllarını yolmaya başlamş. Ve hal devam ediyor. Ben tabi günde 5-10 posta söylüyorum ama yok yani farktmedn sürekli yapıyor. Bunun bi çözümü var mıdır ya? Suratı berbat oldu onu geçtim etrafta küçük küçük kılcklar sinir ediyor bazen.

Son düzenleme:
İyi, düzenlemişsin,şaşırdım bir anda,alakasız geldi.Sorunları vardır canım,streslidir,çocuklarda olur ya tırnak yeme,onda da böyle dışa vurum olmuştur.

İyi, düzenlemişsin,şaşırdım bir anda,alakasız geldi.Sorunları vardır canım,streslidir,çocuklarda olur ya tırnak yeme,onda da böyle dışa vurum olmuştur.
Yaa evet anneside bende söylüyoruz işte üniv sınavları zamnnda bi başlamş. Bi rapor yazcak yada bişey çalşması gerekiyor hemen motora bağlıyo. Diyorum çocuk olsan anlıcam ama :) çözüm lazımm bana napsam acaba

önemli değil
ben de de vardı üniversite sınavlarına hazırlanırken, kirpik kalmamıştı gözümde. üniyi kazanınca geçti

önemli değil
ben de de vardı üniversite sınavlarına hazırlanırken, kirpik kalmamıştı gözümde. üniyi kazanınca geçti
Valla bizmki üniverstyi bitirmiş yüksek lisansı bitirmiş şmdi doktorada bunları bitirene kadr devam ederse yandıkk:))) ömür boyu bu modda yaşayack çnkü:) sizin iyi kısa sürmüş

Ben de üniversitede kaş yolardım çok zevkliydi :)

Sakal acıtır yahu, acımıyor muymuş bir sorun.
Annesi soruyomş hep:)) ama cevabı blmiyrum bide ben sorym bari. Sakalım alt kısmı ağdayla alınmiş gibi oldu artık az az çıkıyo:)) bi güzel şerit açmış orda:) ve boyundaki tüyleri yola yola çoğaltp kıllaştrmş. Akıllımda hiç dert edip de bi dr'a gitmemiş. Benm kardeşm yapsa annem hemen götürürdü:)) neyse artık bana kaldıı

Yoluk yoluk duruyorsa sarımsak sürün , bir de oynamasın artık :)

Stresinin fazla olduğu bir dönemden mi geçiyor? Arkadaşların da yazdığı gibi trikotillomani gibi görünüyor da yine de bir ruh sağlığı uzmanından tanısını alsın. Stresli olduğu bir dönemden geçiyorsa tetiklemiş olabilir, yurtdışında yaşıyorsanız terapiye yönlendirirler zaten eşinizi. Geçmiş olsun.

bendede saç yolma var.
özellikle stresli sinirli olduğum zamanlarda istemsiz ce elimi sacimda buluyorum.
bir hastalık evet arastirdim bende.
arkadaşlar linkini atmış.
benide eşim uyarıyor sürekli.
hayır ya ne alaka diye hemen çekiyorum elimi ama malesef kesin çözüm yardım almak sanırım..

Ya 4-5 senedir var olan bişeymş. Norml film izlerken konşrken falan yapmaz. Ama pcde rapor yazarken bişey okurken. Yani benm anladğm kafayı çalıştırken:) eli sakaldadır hep. Yani aynen strest zamnlarnda:) ama hep ufak tefek strest zamanları oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…