Ayy yok sakal yazacağıma salak yazmışım:))) zaten strest zamnnda yapiyor. Calisirkn falan:)Salak sözünü eşine mi dedin,niye,sorunu olamaz mı
Sakal demek istemis arkadas sanirimSalak sözünü eşine mi dedin,niye,sorunu olamaz mı
Aynen aynen duzelttim:)Sakal demek istemis arkadas sanirim
Yaa evet anneside bende söylüyoruz işte üniv sınavları zamnnda bi başlamş. Bi rapor yazcak yada bişey çalşması gerekiyor hemen motora bağlıyo. Diyorum çocuk olsan anlıcam ama :) çözüm lazımm bana napsam acabaİyi, düzenlemişsin,şaşırdım bir anda,alakasız geldi.Sorunları vardır canım,streslidir,çocuklarda olur ya tırnak yeme,onda da böyle dışa vurum olmuştur.
Akıl akıldan üstündür normlde herşeys bkarm netten. Bunu araştrmak hiç aklıma gelmemşti çook teşekkür ederim. Şmdi yurtdşndyz burda gitmek istemeyeblr ama Türkiyeme dönünce ilk işlermden biri bu olurtrikotillomani olmuş eşiniz. psikolojik bir rahatsızlık.
http://www.e-psikiyatri.com/kategori/sac-ve-kil-koparma-hastaligi-trikotillomani
dr. a gitmesi gerekiyor.
önemli değilAkıl akıldan üstündür normlde herşeys bkarm netten. Bunu araştrmak hiç aklıma gelmemşti çook teşekkür ederim. Şmdi yurtdşndyz burda gitmek istemeyeblr ama Türkiyeme dönünce ilk işlermden biri bu olur
Valla bizmki üniverstyi bitirmiş yüksek lisansı bitirmiş şmdi doktorada bunları bitirene kadr devam ederse yandıkk:))) ömür boyu bu modda yaşayack çnkü:) sizin iyi kısa sürmüşönemli değil
ben de de vardı üniversite sınavlarına hazırlanırken, kirpik kalmamıştı gözümde. üniyi kazanınca geçti
Teşekkürler baya yapan insan da varmış bende evlennce öğrendm böyle bişeyi.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...triktillomani-bilgi-ve-paylasim-alani.914266/
bak burda başlıkta var o hastalıkla ilgili
Annesi soruyomş hep:)) ama cevabı blmiyrum bide ben sorym bari. Sakalım alt kısmı ağdayla alınmiş gibi oldu artık az az çıkıyo:)) bi güzel şerit açmış orda:) ve boyundaki tüyleri yola yola çoğaltp kıllaştrmş. Akıllımda hiç dert edip de bi dr'a gitmemiş. Benm kardeşm yapsa annem hemen götürürdü:)) neyse artık bana kaldııBen de üniversitede kaş yolardım çok zevkliydi :)
Sakal acıtır yahu, acımıyor muymuş bir sorun.
Annesi soruyomş hep:)) ama cevabı blmiyrum bide ben sorym bari. Sakalım alt kısmı ağdayla alınmiş gibi oldu artık az az çıkıyo:)) bi güzel şerit açmış orda:) ve boyundaki tüyleri yola yola çoğaltp kıllaştrmş. Akıllımda hiç dert edip de bi dr'a gitmemiş. Benm kardeşm yapsa annem hemen götürürdü:)) neyse artık bana kaldıı
Sarımsak, tekrar çıkartsın diye mi?Yoluk yoluk duruyorsa sarımsak sürün , bir de oynamasın artık :)
Ya 4-5 senedir var olan bişeymş. Norml film izlerken konşrken falan yapmaz. Ama pcde rapor yazarken bişey okurken. Yani benm anladğm kafayı çalıştırken:) eli sakaldadır hep. Yani aynen strest zamnlarnda:) ama hep ufak tefek strest zamanları oluyor.Stresinin fazla olduğu bir dönemden mi geçiyor? Arkadaşların da yazdığı gibi trikotillomani gibi görünüyor da yine de bir ruh sağlığı uzmanından tanısını alsın. Stresli olduğu bir dönemden geçiyorsa tetiklemiş olabilir, yurtdışında yaşıyorsanız terapiye yönlendirirler zaten eşinizi. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?