bendede saç yolma var.
özellikle stresli sinirli olduğum zamanlarda istemsiz ce elimi sacimda buluyorum.
bir hastalık evet arastirdim bende.
arkadaşlar linkini atmış.
benide eşim uyarıyor sürekli.
hayır ya ne alaka diye hemen çekiyorum elimi ama malesef kesin çözüm yardım almak sanırım..
Ya 4-5 senedir var olan bişeymş. Norml film izlerken konşrken falan yapmaz. Ama pcde rapor yazarken bişey okurken. Yani benm anladğm kafayı çalıştırken:) eli sakaldadır hep. Yani aynen strest zamnlarnda:) ama hep ufak tefek strest zamanları oluyor.
Akademik alanda çalışıyormuş sanırım, stres oldukça yüksektir :) Terapi görmesi lazım, gerekirse dürtü kontrolüne yönelik ilaç da kullandırılabilir. Tekrar geçmiş olsun.
Hanımlar.. eşim üniversite zamanında strsten sakal boyun boğaz artık eline ne taraf gelrse kıllarını yolmaya başlamş. Ve hal devam ediyor. Ben tabi günde 5-10 posta söylüyorum ama yok yani farktmedn sürekli yapıyor. Bunun bi çözümü var mıdır ya? Suratı berbat oldu onu geçtim etrafta küçük küçük kılcklar sinir ediyor bazen.
Burda bi konu okumustum. Biriside kas kirpik yoluyormus. Psikolojik yardim almasi lazim. Altinda yatan sebepler vardir mutlaka ki.Yolduklarinin farkinda degiller cunku. Sonradan anliyorlar.
Akademik alanda çalışıyormuş sanırım, stres oldukça yüksektir :) Terapi görmesi lazım, gerekirse dürtü kontrolüne yönelik ilaç da kullandırılabilir. Tekrar geçmiş olsun.
Burda bi konu okumustum. Biriside kas kirpik yoluyormus. Psikolojik yardim almasi lazim. Altinda yatan sebepler vardir mutlaka ki.Yolduklarinin farkinda degiller cunku. Sonradan anliyorlar.
Aynen bana zaten yapınca beni uyar diyor. Bakalm doktora gitmemk için kendnce bişeylere başladı muhtmen netice alamck:) tehdit ettm ya bırkrsn ya seni doktora götürrm diye