Sakal yolma

Bende uyarıyrm tabi güzellkle çekiyo elini. O zaten hatrlat diyor çnkü farkna varmıyor o anda. Bnmde gözler artık hep onu takip ediyor:)

Akademik alanda çalışıyormuş sanırım, stres oldukça yüksektir :) Terapi görmesi lazım, gerekirse dürtü kontrolüne yönelik ilaç da kullandırılabilir. Tekrar geçmiş olsun.

Burda bi konu okumustum. Biriside kas kirpik yoluyormus. Psikolojik yardim almasi lazim. Altinda yatan sebepler vardir mutlaka ki.Yolduklarinin farkinda degiller cunku. Sonradan anliyorlar.

Akademik alanda çalışıyormuş sanırım, stres oldukça yüksektir :) Terapi görmesi lazım, gerekirse dürtü kontrolüne yönelik ilaç da kullandırılabilir. Tekrar geçmiş olsun.
Aynen öyle:) şmdi genel olark zaten erkekleri doktora götürmek zor. Burda gitmez muhtemeln ama Türkyeye dönünce inş artık tutup kolundan götürür.

Burda bi konu okumustum. Biriside kas kirpik yoluyormus. Psikolojik yardim almasi lazim. Altinda yatan sebepler vardir mutlaka ki.Yolduklarinin farkinda degiller cunku. Sonradan anliyorlar.
Aynen bana zaten yapınca beni uyar diyor. Bakalm doktora gitmemk için kendnce bişeylere başladı muhtmen netice alamck:) tehdit ettm ya bırkrsn ya seni doktora götürrm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…