bayıldım.çok hoş olmus.puf puftur insanın ayagının altında.ellerine sağlıkbirkaç sorum olacak
nasıl bir şiş kullandın örmek için?
kareleri sonra mı birleştirdin nasıl? öyle yazmıssın okudum.tam olarak nasıl kaç ilmekten ve nasıl birleştirdiğini anlatırmısın?
toplamda 50 tl likmi aldın toksa 2 renk içinde mi 50 şer lira verdin?
sanırım bende örmeye karar verdim.yeni eve taşınacagım.oraya yeni halılar alacaktım.bunu görmem süper oldu ama aklıma birşey takıldı?bunu nasıl temizliyorsun.elektrik sürüpgesiylemi çekiyorsun?bide nasıl yıkacayacagız?benim çamaşır makinem yıkamaz sanırım bunu :44: yarın bir ipçileri dolaşayım ben hangi renkleri ne kadara bulabileceğim.yaparken bana yardımcı olursan çok sevinirim
öncelikle çok teşekkür ederim...
kalın plastik tığlar oluyor 6 numara..renkli renkli.derya baykalda görüyordum ben hep..başka bir ismi varsa bilmiyorum...
kareleri şöle yaptım turuncu ördüm.kırıp üzerine yeşile basladım.sonra tekrar turuncuya basladım..böyle setler halinde
istediğim uzunlukta ördüm...sonra hepsi bitince ekledim...tığlada birleştirebilirsiniz..ben diktim.iğneyle.ve kalın sağlam iple...toplam 50 tl canım...
kareleri 40 ilmekten basladım...
Böyle güzel halının üzerinde tabiki poz verir.Oğluşunda maşallahı var oda az değil:):97:
tesekkür ederim eee tabi buldu yumuşacık halıyı..gitmiyor üstünden..ilk günler gelip gelip yatıyordu üstünde:)))
sanırım bende örmeye karar verdim.yeni eve taşınacagım.oraya yeni halılar alacaktım.bunu görmem süper oldu ama aklıma birşey takıldı?bunu nasıl temizliyorsun.elektrik sürüpgesiylemi çekiyorsun?bide nasıl yıkacayacagız?benim çamaşır makinem yıkamaz sanırım bunu :44: yarın bir ipçileri dolaşayım ben hangi renkleri ne kadara bulabileceğim.yaparken bana yardımcı olursan çok sevinirim
ellerine saglık çook şık duruyo kaç günde ördün canım
çok teşekkürler canım cevap yazdıgın için
http://www.kadinlarkulubu.com/tunus-isi-orguler/434610-tunus-isi-cift-kisilik-battaniyem.html
bende bu battaniyeyi ördüm geçen kış.birleştirme yeri var fotolarda.böyle örerek yapsam nasıl olur,burdaki gibi birleşme yerleri belli olurmu acaba?böyle düşündüm :44:
senin halını gördüm bayıldım model araştırıken başka bir model daha çıktı karşıma.çarşamba günüde ablam ve annemler geliyor.ablam hemen al mümkün oldugunca öreriz dedi. iplerimi ve modelimi ekleyeyim çok heyecanlıyım
bide sen ipleri daha uyguna almıssın sanırım.konyada 15 den aşağıya yok.3 renkten 1 er kilo aldım 45 tl verdim.1 er kilo daha gider tahminim :44:
ilgin için,sorularımı cevaplandırdıgın için çok teşekkürlerinşallah bende bittiği günü görürüm ve burda paylaşırım
Çok hoş ya elinize sağlık. Evlendikten sonra bende örerim belki:)
makineye sıgmazsa battanıyeleri verdigim kuru temizlemeci yıkar bunu kesin battaniye için 10 tl alıyorlar carefourlarda var dryman
aayy ellerinize sağlık çok güzel olmuş battaniyeniz..nekadar zamnda ördünüz bunu peki?tabiki battaniyeyi birleştirdiğiniz gibi yapabılırsınız halıyıda...
renkler süper.tabiki 3 kişi örseniz hemen biter.birde danteldeki gibi belli olmuyor bunda el değişikliği..hiç anlaşılmıyor...size tavsiyem çok sıkı örmeyin ama.yumuşak olsun..bekliyorum halınızın bitmiş halinin resimlerini.kolay gelsin canım
evet arkadaş yazmıs sağolsun.benim balkon olmayınca yıkama konusunda benimde aklıma o geldi.halı yıkamadan metrekaresini 2 tl den yıkıyor.en çok elektrik süpürgeyle temizlenmesine sevindim.
teşekkür ederim canımbu sakallı ip gibi hemen üremiyor.3 ayda ördüm bunu.biraz zaman aldı ama değdi.şimdilerde hava serinledi ya bunu kullanıyoruz
ablam b parçayı 3 saatte örmüş.bu hesapla 3 elden 3 akşamda bitecek
işte ilk parça
Eki Görüntüle 255486
canım halım bitti Allaha şükür.sorulama cevap verdiğin ve beni yüreklendirdiğin için teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor.../472564-sakalli-ipten-halim.html#post21041542
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?