Sakalli ipten Mutfak halım......yeni ördüm...

öncelikle çok teşekkür ederim...
kalın plastik tığlar oluyor 6 numara..renkli renkli.derya baykalda görüyordum ben hep..başka bir ismi varsa bilmiyorum...
kareleri şöle yaptım turuncu ördüm.kırıp üzerine yeşile basladım.sonra tekrar turuncuya basladım..böyle setler halinde
istediğim uzunlukta ördüm...sonra hepsi bitince ekledim...tığlada birleştirebilirsiniz..ben diktim.iğneyle.ve kalın sağlam iple...toplam 50 tl canım...
kareleri 40 ilmekten basladım...

elektirik süpürgesiyle süpürüyorum..çırpmıyorum.apartmanda oturuyorum zaten çırpmak istesende bayağı ağır canım...makınem 7 kg ama benımkınede esığmıyor..inanın yıkaması çok kolay...küvete ıslatabılırsın...ben mutfak balkonumda yıkadım..prille zaten hemen köpürüyor...kiride akıyor..içinde tutmuyor hiç...suyuda hemen akıyor..benim diğer mutfak halım krem rengiydi.ve yün.hiç kullanışlı değildi mutfak için..bununla çok çok rahat ettim....seve seve yardımcı olurum...kolay gelsin şimdiden...

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım cevap yazdıgın için

http://www.kadinlarkulubu.com/tunus-isi-orguler/434610-tunus-isi-cift-kisilik-battaniyem.html

bende bu battaniyeyi ördüm geçen kış.birleştirme yeri var fotolarda.böyle örerek yapsam nasıl olur,burdaki gibi birleşme yerleri belli olurmu acaba?böyle düşündüm :44:

Son düzenleme:
senin halını gördüm bayıldım model araştırıken başka bir model daha çıktı karşıma.çarşamba günüde ablam ve annemler geliyor.ablam hemen al mümkün oldugunca öreriz dedi. iplerimi ve modelimi ekleyeyim çok heyecanlıyım

bide sen ipleri daha uyguna almıssın sanırım.konyada 15 den aşağıya yok.3 renkten 1 er kilo aldım 45 tl verdim.1 er kilo daha gider tahminim :44:

ilgin için,sorularımı cevaplandırdıgın için çok teşekkürler inşallah bende bittiği günü görürüm ve burda paylaşırım

Eklentiler

• $img-2169.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $120920111132.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 101
  • $120920111133.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:

makineye sıgmazsa battanıyeleri verdigim kuru temizlemeci yıkar bunu kesin battaniye için 10 tl alıyorlar carefourlarda var dryman

Çok hoş ya elinize sağlık. Evlendikten sonra bende örerim belki:)

aayy ellerinize sağlık çok güzel olmuş battaniyeniz..nekadar zamnda ördünüz bunu peki?tabiki battaniyeyi birleştirdiğiniz gibi yapabılırsınız halıyıda...

renkler süper.tabiki 3 kişi örseniz hemen biter.birde danteldeki gibi belli olmuyor bunda el değişikliği..hiç anlaşılmıyor...size tavsiyem çok sıkı örmeyin ama.yumuşak olsun..bekliyorum halınızın bitmiş halinin resimlerini.kolay gelsin canım

makineye sıgmazsa battanıyeleri verdigim kuru temizlemeci yıkar bunu kesin battaniye için 10 tl alıyorlar carefourlarda var dryman

evet arkadaş yazmıs sağolsun.benim balkon olmayınca yıkama konusunda benimde aklıma o geldi.halı yıkamadan metrekaresini 2 tl den yıkıyor.en çok elektrik süpürgeyle temizlenmesine sevindim.

aayy ellerinize sağlık çok güzel olmuş battaniyeniz..nekadar zamnda ördünüz bunu peki?tabiki battaniyeyi birleştirdiğiniz gibi yapabılırsınız halıyıda...

teşekkür ederim canım bu sakallı ip gibi hemen üremiyor.3 ayda ördüm bunu.biraz zaman aldı ama değdi.şimdilerde hava serinledi ya bunu kullanıyoruz

ablam b parçayı 3 saatte örmüş.bu hesapla 3 elden 3 akşamda bitecek

işte ilk parça

Son düzenleme:

çok güzel görünüyor.elinize sağlık...tabii 3 kişi olunca erken biter.kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…