Ya abartmışım değil miTozdan nem kapmışsınız sanki
Yok mesaj falan atmayın oda biraz kendini yargılasınYa abartmışım değil mimesaj atsam mı kırılmadın demi sinirlerim gergindi diye. Severdim normalde biraz fazla samimiyiz.
Ama çocuk susmamak üzere aglıyordu ve kime patlıycamı sasırdım sanırım.
Aynen öyle. Normalde de birbirlerine vurduruyolardı onu bıraktılar ama zaten cocuk susmama üzere aglıyor sürekli kucakta geziyim diyor bide onlara laf anlatıyorum kızmadım diye. Üsteleyerek soruyor bideBu şekilde sevme olmaz.
Ben olsam ben de kızardım.
Sevme şekillerini değiştirsinler bir zahmet.
Bu şekilde şaka yapman hoşuma gitmedi dersiniz geri adım atmayın ama görünce gergindim dersiniz.Kızlar alrlı üstlü oturuyoruz.2 görümcem var uni okuyolardı simdi tatile geldiler ve canımı sıkmaya basladılar normalde severim. Mesela kızıma kızmadığım halde (16 aylık) şakasına 'x kızdımı sana dövüyüm mü onu, x kızıma kızdınmı sen,' gibi kelimeleri sürekli tekrarlıyolar. Bazen beni göstererek kız bi şuna diyolar kızıma.
Bugunde aşırı agladı kızım sebepsiz aglıyor.
Esimin kucuk kardeside anahtarı bırakmak için gelmiş duymadım kapı aralıktı. Kızıma yeter ama neye aglıyosun dedim ama sakince zaten yapım sakin.
Hemen gitmiş yetiştirmiş ablalarına ki anahtarı almaya geldiler girer girmez ' x kızdımı sana dövüyümmü onu x niye kızdın kızıma' şaka yollu söylüyorlar.
Bende ' ay ben onla napıyım artık sabahtan beri aglıyor yoruldum' dedim.
Öbürü şaka yollu ' saçını yolarım onun(bana diyor) kızdın mı sen ona. demeye başladı hesap sorar gibi. bende azck bağırarak' bu cocuk benim değil mi istersem kızabilirim ama kızmadım başım çatlıyor zaten dedim.(bide senle ugrasmiyim demek istedim.
Bizde biliyoruz senin kızın oldugunu şakasına diyorum dedi kızımada hadi annene git deyip çıktı sanırım küstü.
Normalde bu diyalogun geçtiği görümcemi çok severim kardes gibiyizdir. Kaynanam x evlense bu evde en çok sen ağlarsın derdi bana. Hiçte böyle çıkışmamıştım ama bugun cok sinirlerim gergin.
Sizce abartıyomuyum böyle demesini?
Buna benzer şakaları sürekli yapıyolar aynı şekilde eşimde sürekli "kızmayın benim kızıma gibi şeyler söylediğinde onada sert çıkıyorum .
Görümcem geldiğinde gönlünü alsam mı. Kırmakta istemezdim ya. Öbürünü pek sevmemde onu seviyordum onun art niyetli hiçbişeyini görmedim şimdiye kadar..
Bugun söyledim artık. Pekte anlıycaklarınu zannetmiyorum. Sanırım küstü de zaten... ne kadar samimi olsakta hemen küsüyolar.Ne kadar severseniz sevin veya iyi anlaşın davranış biçimleri ne yazık ki yanlış. Bir şekilde uyarın.
Ya sürekli olunca bide saçını yoluyummu deyince tepem attı bi yandan 5 saattir aralıksız aglayan bebek.Abartmissin hemde fazlasiyla.
Ya aslında tam detay vermek istemedim ama sesleri duyacagı şekilde kapı, sonra çalınca açtım.Çok abartmışsınız denir yani şakasına kızdı mı sana döveyim mi kızayım mı diye yani annesiyim de kızabilirim de diye bu kadar ciddiye almak anlamsız. Ayrıca evinizin kapısı nasıl aralık oluyor yahu herkes girebilir bir anda siz çocukla ilgilenirken ben onu anlamadım ne cesaret
Üzgünüm 16 aylık 1,5 yaşında çocuk. Adı üstünde çocuk ve çocuk yetiştiriyorsunuz nasıl kişilik takınacak, davranacak, gelişimsel olarak bakıyorsunuz ve görümcelerinizden şaka yollu da olsa böyle şeyler görmesi, duyması oldukça yanlış “dövmek” kelimesi bile geçmemeli.Bugun söyledim artık. Pekte anlıycaklarınu zannetmiyorum. Sanırım küstü de zaten... ne kadar samimi olsakta hemen küsüyolar.
Benimde yegenlerim var aglayinca bende aynen gorumcelerin gibi söylüyorum yengemle de cok samimiyiz yani öyle ard bi niyetle soylendigini sanmiyorum bence sizde gerginmissiniz soyledikleri batmis sonuc olarak ard niyetle soylemis bile olsa siz mesaj atin gergindim diye en azindan vicdanınız rahat etsin.Ya sürekli olunca bide saçını yoluyummu deyince tepem attı bi yandan 5 saattir aralıksız aglayan bebek.
Bide hesap sorar gibi..mesaj atsam mı gergindim vs diye düşünüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?