Eğer bir yerlerinizi eşyalara çarpmaktan kastınızsa sakarlığınız; evinizde çok eşya olmasıdır sorun evet...
evet evımde cok esya var ve evın yapısına uygun degıl ev dar esyalar dahada daraltmıs ama,ısın tuafı dar olmayan yerlerde bıle muhakkak bıryerlerımı bıryere carpıyorum onnegın mutfak dolabına mutfagımda dar ama o an gecerken carpsam tamam darlıktan dıcem ama durduk yere gum dolaba carpıyorum
evet evımde cok esya var ve evın yapısına uygun degıl ev dar esyalar dahada daraltmıs ama,ısın tuafı dar olmayan yerlerde bıle muhakkak bıryerlerımı bıryere carpıyorum onnegın mutfak dolabına mutfagımda dar ama o an gecerken carpsam tamam darlıktan dıcem ama durduk yere gum dolaba carpıyorum
Bu sakarlık mı bilemiyorum...Hızlı hareket ediyorsunuzdur,alışmamış olabilirsiniz yeni evinize... Benim aklıma sakarlık denilen kırıp dökmek geliyor nedense
evet cok hızlı hareket edıyorum tez canlıyım,aslında evıme alıstım 3 sene oldu carpma kadar olmasada kırıp doktugumde oluyogecen gece su ıcmeye kaktım su bardagımı kırdım
özensizlikten ileri gelir sakarlık.
Yavaş hareket etmeyi deneseniz
YASEMİN sana ulaşmaya calışıyorum can bey konusunda..fotolarını göremiyorum yardım et banaseni burda buldugum için yazdım:S[/QUO
msj attım canım sana
anlattığınız kadarıyla dikkatsizliğinizin sonucu gibi görünüyor sakarlığınız
ama başdönmesi probleminizde oluyorsa arada bir doktora görünmenizi tavsiye ederim
değinmeden geçemiycem
birine sakarlaşsın diye ah edenide hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?