sakarlıgım yuzunden bır gun kendıme buyuk zarar vermekten korkuyorum:((

aslında esyalar konusunda cok pısmanım cokta yayıntım var ev bıde buyukmus gıbı tabaklarımı koyacam ben dıye vıtrınlı yemek odası aldırdım hemde pek kıbar degıller yemek masam kralıyet aılesıne uyarlanmıs kadar buyuk tesekkur ederım canım

herkesin ufak tefek sakarlıkları olmuştur hayatında
ama başlığınız bile sizin tıbbi bir sorununuz olabileceğini söylüyor gibi geldi bana

denge probleminiz olabileceğini düşündüğüm için sordum baş dönmesini
eğer varsa mutlaka bir uzmana görünün
kbb yada nöroloji uzmanlarının alanı sanırım

bu forumda yazan doktor arkadaşlarda var
ama kimsenin sizi görmeden kesin bir dille sorununuz bu diyebileceğini sanmıyorum...

denge sorunu olsaydı daha oncedende olmazmıydı:44:3yıldr boleyım ben
bas donmesınınde kansızlıktan kaynaklandıgını soylemıstı doktorum adet donemlerını cok yogun yasıyorumda ondan:26:

denge sorunu olsaydı daha oncedende olmazmıydı:44:3yıldr boleyım ben
bas donmesınınde kansızlıktan kaynaklandıgını soylemıstı doktorum adet donemlerını cok yogun yasıyorumda ondan:26:

olabilir ilk mesajımda dediğim gibi genel anlamda dikkatsizlik gibi görünüyor
ancak denge sorunu da örneğin orta kulak iltihabı sonucu bile oluşabilir diye biliyorum
benim uzmana görünün tavsiyem içiniz rahatlasın diye
yanlış bilgi verip yanıltmak istemem tabi
doktor arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur aslında

ha bıde aklıma gelen bır seyı daha ekleyım cıkıcam
arkadaslar kendı kendıme cok dalıyorum son zamnalarda atıyorum baska odadayım esım yanıma gelınce acayıp ürkuyorum,bır seyle ılgılenırken cok dalıyorum en ufak seste cok urküyorum mutfakta ıslerım var dıyelım,kayınvalıdem yukardan kurabıye sallıyo cama tak dıye vurduruyo bende dalmıs oluyorum ve cok urkuyorum anıden ses duyunca,aslında alıskın olmalıyım cunku kayınvalıdem hep camdan o sekılde yolluyor borek corek,her defasında aynı sekılde urkmek normalmıkı:44:ALLAHALLAH

Anladım canım bende altında ne yattıgını ogrenebılırmıyım acaba dıye konu actım cunku artık canım sıkılmaya basladı,fıkrınızı arastırıcam olabılır, sagolasın ılgılendıgın ıcın...

aslında satmak ıstıyorum ama esım ters ters bakınca tırsıyorum cunku baslarda cok ıkaz etmıstı benı ev kucuk bu esyalar ıyıce daraltıcak dıye
aman baksın nolcak
sat gitsin fazlalıkları

bi gün düşer bi yerini kırarsın tedavi masrafı çok gelir o zaman daha mı iyi olur

Ben de çok düşerim.
Çok hoplarım zıplarım sevgilimin yanında. Adam beni yerden toplar çoğu zaman.
Ayy ne rezilim. Hele geçen gün yemek yedik,lokantanın sahibine el sallayacam "elinize sağlık" dicem,sevgilime geçirdim,yazık onun az daha burnu kırılıyordu.

ben de çok sakarımdır bizim oralarda bi deyim var '' gelin kalktı evi yıktı '' diye aynı öyleyim. hadi düşmek kalkmak neyse de elime aldığım yiyecek içecekleri bile ya üstüme ya da bi yere dökerim :S bakar kör gibiyimdir geçen gün banyomda tavanın bir bölümü alçak kafamı bi çarptım feleğim şaştı resmenişin tuhafı bizim ailede herkes sakardı annem hariç bizdeki genetik galiba

Son düzenleme:
bı benmıyım yanı boyle olan kımse yokmu su forumda benden baska

ben varım tatlım :)))

aynen bennnnnnn acaip korkuyorum herşeydennn

canım tamamen evde hareket alanının kısıtlı olmasından kaynaklanıyor bence..
evleneli 3 yıl olmuş henüz, demekki henüz evdeki kritik noktaları ezberleyememişsin :))
sakarlığın canını sıkmaya daha yeni başlamış,
o yüzden, bu geçen 3 yıl içinde,
evdeki kritik noktalara dikkat etmemiş olabilirsin..
daha en baştan sakarlığından rahatsız olsaydın,
sana bu küçük kazaları yaptıran yerleri çoktan ezberler ve oralarda DİKKAT kesilirdin

yani tüm sorun sakarlığından yeni yeni şikayetçi olman..
bundan sonra sıklıkla çarptığın yerlere yaklaşmadan önce, dikkat edeceksindir..eminim..

aman dikkat et!!!! klavyeyi düşürüyordun.. :))))))))))
şaka şaka, korkma düşmedi :)))))

İşte benim gibi biri kendimi yeryüzünde yalnız hissediyordum sonunda benim gibi biirini buldum bende aynı senin gibiyim sürekli bir yerlerimi çarparım ve sürekli birşeyler kırarım tüm sülalem bilir sakalığımı çünkü aşırı sakalık eşyayla değil tez canlılıkla alakalı bence bende öyleyim çünkü çok aşmaya çalıştım ama olmuyo daha dün gözümü çıkarıyodum

hepinizden özür dileyerrek konuyla alakasız birşey yazıyorum. keeper isimli üye bana yardımcı olur musun sizin eski açtığınız bir konu hakkında? ben size mesaj yazamıyorum yeni üye olduğum için. tekrar hepinizden özür diliyorum

ben varım tatlım :)))

aynen bennnnnnn acaip korkuyorum herşeydennn

heh ıste merak ettıgım sey buydu, benım gıbı ınsanların varlıgı benı mutlu ettı desem bana kızarmısınız?suan aklıma gelmeyen daha ne sakarlıklarım var

bıde mutfakta yemek yaparken bıseyı dusurdum dıyelım cenem oynuyo sankı cenemde dusuyo serapben krız noktalarını asla ezberleyemem elım mahkum ev cok kucukolsun ben bu kucuk evımde mutluyumRABBIM daha kotu seylerden korusun bızlerı amin...

canım buyuk ıhtımalle kepeer rumuzlu arkadasımız senın yazını gormucek ben sana yardımcı olayım senın adına ona msj atayım ozaman

bende zannettımkı keper arkadasımız benım topıgıme yorum yaptıda sızde sızın yazınızı gorsun dıye bu sayfaya yazdınız ama tek tek sayfalara baktım o arkadas yorum yapmamıs malesef

üff bende çok sakarımm reziledıyorum kendımı daha geçen gün oğluma yoğurtvercem pütürlü olmasın dıye süzdüm tam biberona dökçem bardağı devırdım hepsi döküldü neyse dedım bida uğraştım yoğurt süzmekte baya uzun suruyoo gene tam dökçem biberona ayy gene devırdımm bardağı bıraktım oğlumda yoğurt içemedi bide kapıları tuturamıyorum hep çarpıyorumm çok hızlı hareket edıyorum ondan oluyo sanırım eşim avmlerdeki bardak çanak bölümlerine sokmuyo benıı baya unlu sakarımm yanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…