bi de hoşuna gitmeyen eşyalarını sat gitsin
bi tarafını vurup morartmaktan daha iyidir
minübüse binerken çarpmana çok güldüm yaa.ben de bazı sakarlıklarım oluyor .insanlık hali. eşyalarını mümkün olduğu kadar kullanılan önceliğine göre ayak altında bulundur nadiren işine yarayanları kaldır biraz rahatlarsın.odama duvar rafı yaptırdım babama ıvır zıvır ne varsa dizdim üstüne hem kolay temizleniyo hemde derli toplu oluyo.morlukların için de geçmişler olsun*****
evet bas donme sorunum var bunu nerden anladınız?Arada sırada oluyor. canım ah etmedımneden edeyım sadece benım gıbı ınsanların cıkacagını dusunerek actım konuyu
bende boyleyım, soleyım felan dıyen arkadasım cıkar sanmıstımsundan oluyodur, bundan oluyodur yada benım durumum sundan dolayı kaynaklanıyor dıcek arkadasların olacagını dusunmustum.
herkesin ufak tefek sakarlıkları olmuştur hayatında
ama başlığınız bile sizin tıbbi bir sorununuz olabileceğini söylüyor gibi geldi bana
denge probleminiz olabileceğini düşündüğüm için sordum baş dönmesini
eğer varsa mutlaka bir uzmana görünün
kbb yada nöroloji uzmanlarının alanı sanırım
bu forumda yazan doktor arkadaşlarda var
ama kimsenin sizi görmeden kesin bir dille sorununuz bu diyebileceğini sanmıyorum...
denge sorunu olsaydı daha oncedende olmazmıydı:44:3yıldr boleyım ben
bas donmesınınde kansızlıktan kaynaklandıgını soylemıstı doktorum adet donemlerını cok yogun yasıyorumda ondan:26:
olabilir ilk mesajımda dediğim gibi genel anlamda dikkatsizlik gibi görünüyor
ancak denge sorunu da örneğin orta kulak iltihabı sonucu bile oluşabilir diye biliyorum
benim uzmana görünün tavsiyem içiniz rahatlasın diye
yanlış bilgi verip yanıltmak istemem tabi
doktor arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur aslında
aman baksın nolcakaslında satmak ıstıyorum ama esım ters ters bakınca tırsıyorum cunku baslarda cok ıkaz etmıstı benı ev kucuk bu esyalar ıyıce daraltıcak dıye
bı benmıyım yanı boyle olan kımse yokmu su forumda benden baska
ha bıde aklıma gelen bır seyı daha ekleyım cıkıcam
arkadaslar kendı kendıme cok dalıyorum son zamnalarda atıyorum baska odadayım esım yanıma gelınce acayıp ürkuyorum,bır seyle ılgılenırken cok dalıyorum en ufak seste cok urküyorum mutfakta ıslerım var dıyelım,kayınvalıdem yukardan kurabıye sallıyo cama tak dıye vurduruyo bende dalmıs oluyorum ve cok urkuyorum anıden ses duyunca,aslında alıskın olmalıyım cunku kayınvalıdem hep camdan o sekılde yolluyor borek corek,her defasında aynı sekılde urkmek normalmıkı:44:ALLAHALLAH
Ben de çok düşerim.
Çok hoplarım zıplarım sevgilimin yanında. Adam beni yerden toplar çoğu zaman.
Ayy ne rezilim. Hele geçen gün yemek yedik,lokantanın sahibine el sallayacam "elinize sağlık" dicem,sevgilime geçirdim,yazık onun az daha burnu kırılıyordu.
ben de çok sakarımdır bizim oralarda bi deyim var '' gelin kalktı evi yıktı '' diye aynı öyleyim. hadi düşmek kalkmak neyse de elime aldığım yiyecek içecekleri bile ya üstüme ya da bi yere dökerim :S bakar kör gibiyimdir geçen gün banyomda tavanın bir bölümü alçak kafamı bi çarptım feleğim şaştı resmenişin tuhafı bizim ailede herkes sakardı annem hariç bizdeki genetik galiba
ben varım tatlım :)))
aynen bennnnnnn acaip korkuyorum herşeydennn
İşte benim gibi biri kendimi yeryüzünde yalnız hissediyordum sonunda benim gibi biirini buldum bende aynı senin gibiyim sürekli bir yerlerimi çarparım ve sürekli birşeyler kırarım tüm sülalem bilir sakalığımı çünkü aşırı sakalık eşyayla değil tez canlılıkla alakalı bence bende öyleyim çünkü çok aşmaya çalıştım ama olmuyo daha dün gözümü çıkarıyodum
canım tamamen evde hareket alanının kısıtlı olmasından kaynaklanıyor bence..
evleneli 3 yıl olmuş henüz, demekki henüz evdeki kritik noktaları ezberleyememişsin :))
sakarlığın canını sıkmaya daha yeni başlamış,
o yüzden, bu geçen 3 yıl içinde,
evdeki kritik noktalara dikkat etmemiş olabilirsin..
daha en baştan sakarlığından rahatsız olsaydın,
sana bu küçük kazaları yaptıran yerleri çoktan ezberler ve oralarda DİKKAT kesilirdin
yani tüm sorun sakarlığından yeni yeni şikayetçi olman..
bundan sonra sıklıkla çarptığın yerlere yaklaşmadan önce, dikkat edeceksindir..eminim..
aman dikkat et!!!! klavyeyi düşürüyordun.. :))))))))))
şaka şaka, korkma düşmedi :)))))
hepinizden özür dileyerrek konuyla alakasız birşey yazıyorum. keeper isimli üye bana yardımcı olur musun sizin eski açtığınız bir konu hakkında? ben size mesaj yazamıyorum yeni üye olduğum için. tekrar hepinizden özür diliyorum
hepinizden özür dileyerrek konuyla alakasız birşey yazıyorum. keeper isimli üye bana yardımcı olur musun sizin eski açtığınız bir konu hakkında? ben size mesaj yazamıyorum yeni üye olduğum için. tekrar hepinizden özür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?