sakarlıgım yuzunden bır gun kendıme buyuk zarar vermekten korkuyorum:((

Bende öyleydim eskiden ama yavaş yavaş kurtuluyorum sanırım:)
Ben ayak serçe parmağımı bile kırdım bu yüzden

benımde en buyuk korkum bıyerlerımı kırmak
Aman dikkat edin:)
Parmağımı kırdım doktorlar dalga geçiyolar vücudunun en küçük uzvunu kırmayı nasıl başardın tebrik ederim diye
Birde ufacık parmağın insana bu kadar acı verebileceğini hiç düşünmezdim.
Yaklaşık 1 hafta doğru düzgün gece uykusu uyumadım. Ki öyle canı tatlı bi insanda değilim fiziksel acı oldukça çekmiş biri olarak alışkınım.
İyileşmesi de 1 ay sürdü. Eve hapsoldum haliyle
Terliksiz çorapsız dolaşmıyorum artık serçe parmağım yine hızlıca yürürken bir yere takılır diye
Kırıldığında yaklaşık 45 derecelik açıyla dışarı doğru eğrilmişti çünkü

Çok tesekkur ederım
hadı ya ay senın adına cok uzuldum canım cok gecmıs olsun.
bu yazdıkların benı dahada korkuttu zaten sımdıye kadar neyden korktumsa hep basıma gelmıstırsanırım evrene kotu msj yolluyorum bazen
Bılırım ayak cok hassastır, gecen sene trafık kazasında ayagımdan darpe almıstım dokular cok zedelenmıs ve sag ayagım catlamıstı hala etkılerı uzerımde,bıraz uzun ayakta kalsam cok fecı agrı yapıyorbenzer sorun yasayan arkadaslarım ayagımdakı hassasıyetın kalıcı oldugunu soyluyorlar
RABBIM hepımızı beterınden korusun ne durumda olan ınsanlar var hamdolsun

Son düzenleme:
Sevgilim sakarlık yaptığımda Allah seni senden korusun der bana
Biz sakaeların kı bu hesap işte

Ben heyecanlandığımda elimde ne varsa döker saçarım:)),acele ettiğimde çarpar dururum etrafa:))...Birde 4.5 numara gözlüklerimi takmadığımda işte o an şah iken şahmeran olurum:))
Acaba gözlerinizde bir problem olabilir mi??
Yani benim sakarlık nedenlerim bunlar....

canım gozlerımde porablem yok manşallah karanlıkta bırı yere bozuk para dusurse dıbındekı ınsan goremezken ben 2.katın balkonundan gorurum

bende heyecanlandımmı daha beter olurum, ama en azından sakarlık yapacagımdan haberdar olurum sok olmam
beklemedıgım anlardakı gıbı

:)))
bence esıne asıksın ondan aklın havalarda :))
o yuzden bu sakarlıklar:)

ayyy sabah sabah cok guldum yaaa:)) ablacim ben varim sakar :) gecenlerde üzüm serbeti yapayim dedim serin serin iceriz diye. Üzümü kaynattim posasını süzecektim. tencerenin sapları sicakti bir bez yardimiyla alayim dedim ocagi acik birakmisim bez atese degdi ve birden alev aldi :)) yangin cikiyordu nerdeyse. Neyse sonra ayri bir kap ve süzgü cikardim üzümün posasını suzmek icin. aldim üzüm suyunu lavabonun icine döktüm hepsi bosa gitti sonra ayyyy ben naptiimmmm dedim

Son düzenleme:
bende aynı dertteyim..
bacaklarım hep morluklarla dolu..
kollarım sürekli biyerlere çarpıyo...
hatta inanmazsın geçen gün acil bişey vardı çıkmam lazım yüzümü duvara çarptım elmacık kemiğim morardı..
çok çok ğiyi anlıyorum seni..
artık eşim şaşırıyo bu kadar olmaz diye..

Yaseminciğim sen ne tatlı bir insansın bazen yorumlarına çok gülüyorum ama şu yumruk atma olayına çok güldüm bende bazen çok acelem varsa veya kafam dalgınsa acayip kendime zarar veririm en çok zararı uyurken veriyorum nasıl uyuyorsam artık bir uyanıyorum yüzümün üzerine nasıl yattıysam gözlerim dakikalarca bulanık görür veya kollarım uyuşur , dişlerimi sıkarım dişlerimi kırarım bende bu dertlerden muzadribim benim sakarlıklarım çok tatlı oluyor yanımda kim varsa baya bir gülüyor falan bende artık onlarla gülmeye başladım
bir örnek vereyim geçen sene yatak odasında makyaj yapıyorum yere fırçam düştü eğilip alıcakken alnımı komidinin köşesine bir çaktım alnım mosmor oldu görenler dayak yedim sanıyorlardı ama oğlum acayip gülmüştü annem dolapla kavga etti sinirini alamadı dolabı dövdü kafa attı demişti canım bak haline şükret beterin beteri varmış oda benim

Bu sakarlıksa bende çok sakarım,

bir kapıdan geçerken gider kapıya toslarım, masanın yanından geçerken bacağımı masanın sivri yüzüne çarparım, ayaklarımı kapıların altına sıkıştırırım, önceki evimizde çamaşır makinasının üstünde banyo dolabı vardı, çamaşırları çıkardım sepete koydum ayağa kalktım güüüüüüüüm, dolabın sivri yerine kafamı çarptım yarıldı... Sarsaklıktan, özensizlikten kaynaklanıyor bide dalgınlıktan

günaydın arkadaşım bunun adına sakarlık mı denir artık başka birşey mi bilmiyorum ama ben ve annemde öyleyiz her gün bi yerimizi çarpıyoruz bir gün bacagımız bir gün kolumuz dün kafamı mutfak dolabına çarptım mesela açık kalmış kafamı bi kaldırdım kütondan önceki gün kolumu çarptım şuan mosmor annemde aynı şekilde oda dün dizini çarptı artık eşyaların çok olmasından mı kaynaklanıyor yoksa bizden mi kaynaklanıyor

elinden düşen şeylerle, çenen arasında nasıl sıkı bir bağ oluşturuyorsun,
biri düşünce diğeride düşüyor

amin canım,
nohut oda, bakla sofa..
sen mutluluğuna bak tatlımm

bence de elin mahkûm, ezberlemek zorundasın çünkü..
yoksa başka türlü dikkat edemezsin..

bende zannettımkı keper arkadasımız benım topıgıme yorum yaptıda sızde sızın yazınızı gorsun dıye bu sayfaya yazdınız ama tek tek sayfalara baktım o arkadas yorum yapmamıs malesef

keeper adlı arkadaşa mesaj yazar mısın peki benim için :) ben mesaj yazamıyorum henüz. sanırım o bana mesaj yazarsa ben de sıkıntımı dile getirebilirim :)

Canım bende 3+1 den 1+1 e taşındığımda durum ayenn böyleydi Eşyaları da bu eve göre yaptırdık aslında ama alışmışım geniş eve birkere :) Eşyalara çarpa çarpa her yanım morarıyordu sanki sabah akşam dayak yiyo gb Birgün canım öyle bir acıdı ki 10-15 dk arayla hem ayak tırnağımı çarptım hem bacağımı çizdirdim akşam bizimki geldi ben nasıl ağlıyorum bu eşyaları sevmedim ben, değiştirelim, lütfen aşkım atalım hepsini... Kafayı sıyırmıştım resmen, şimdi alıştım yavaştan ama arada yine çarpıyorum biyerlere

tek degılmısım galıba bıgun yolda yuruyorum hıc unutmam o gunu, bundan bı 6 sene evvel felan ama nasıl havalı yuruyorum yanımda ablam var, genc delıkanlı bır cocuk vaşşşşşş su yuruyuse bak be manken manken su yuruyustekı asalete bak be yerı ınletıyor felan dedı ben bır yuvarlandım bır dustum, kı dusus ne dususbıde utandım kızardım bozardım ablamda gulmeye basladı ayyyyyyyy o gunu hıc unutamam

unutulacak gibi değilmiş zaten......

keşke eşyalarını evine göre alsaydın .küçük evde çok eşya gereksiz .benim evimde mesela öle çok eşya yok bilerek almadım hiç .eşyan fazlaysa zaten temizliğide zor olur .dikkatin dağınık sanırım ondan olabilir bu sakarlık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…