Bende öyleydim eskiden ama yavaş yavaş kurtuluyorum sanırım:)
Ben ayak serçe parmağımı bile kırdım bu yüzden
Aman dikkat edin:)benımde en buyuk korkum bıyerlerımı kırmak
Çok tesekkur ederımAman dikkat edin:)
Parmağımı kırdım doktorlar dalga geçiyolar vücudunun en küçük uzvunu kırmayı nasıl başardın tebrik ederim diye
Birde ufacık parmağın insana bu kadar acı verebileceğini hiç düşünmezdim.
Yaklaşık 1 hafta doğru düzgün gece uykusu uyumadım. Ki öyle canı tatlı bi insanda değilim fiziksel acı oldukça çekmiş biri olarak alışkınım.
İyileşmesi de 1 ay sürdü. Eve hapsoldum haliyle
Terliksiz çorapsız dolaşmıyorum artık serçe parmağım yine hızlıca yürürken bir yere takılır diye
Kırıldığında yaklaşık 45 derecelik açıyla dışarı doğru eğrilmişti çünkü
Sevgilim sakarlık yaptığımda Allah seni senden korusun der bana
Biz sakaeların kı bu hesap işte
Ben heyecanlandığımda elimde ne varsa döker saçarım:)),acele ettiğimde çarpar dururum etrafa:))...Birde 4.5 numara gözlüklerimi takmadığımda işte o an şah iken şahmeran olurum:))
Acaba gözlerinizde bir problem olabilir mi??
Yani benim sakarlık nedenlerim bunlar....
bıde mutfakta yemek yaparken bıseyı dusurdum dıyelım cenem oynuyo sankı cenemde dusuyo serapben krız noktalarını asla ezberleyemem elım mahkum ev cok kucuk olsun ben bu kucuk evımde mutluyum RABBIM daha kotu seylerden korusun bızlerı amin...
bende zannettımkı keper arkadasımız benım topıgıme yorum yaptıda sızde sızın yazınızı gorsun dıye bu sayfaya yazdınız ama tek tek sayfalara baktım o arkadas yorum yapmamıs malesef
merhaba arkadaslar...
evlendıgım gunden berı bana bır haller oldu cok dıkkatsız ve sakarlastım,evım bıraz kucuk ve esyaları evı dusunerek almadım salaklık ettım ve evım ıyıce daraldıgun ıcınde sureklı bır yerlerımı carpıyorum ınanım bu durum cok canımı sıkamaya basladı,dun aksam ayagımı fecı sekılde yasam unıtesının kolundakı demıre carptım arkamdan esım gelıyodu acele ettım ve gormemısım evde dar olunca offffffff ayagım morarmıs bugun cok acıyo habıre bır yerlerımı carpıyorum bugunde 2kere kafamı bı yerlere carptım bacaklarım genelde hep mosmor ya aslında ben bole bırı degıldım ama neden boyle oldum anlamıyorum:26:gecen dolmusa bınerken el kaldırmamla onumden gecen delıkanlıya yumruk atmam bı oldu dolmusa bındım cocuk dumur olmus sekılde arkamdan bakıyo ama ısteyerek olmadı napayım ya varmı benım gıbı sakar arkadaslarım merak edıyorum kendımı yaralı ceylan gıbı hıssedıyorum bugun kafam acıyo ayagım acıyo calısmıyorum evdeyım ve evın ıslerı hııııııııc bıtmıyo ve dıyorum kı acaba yorgunluktan mu dıkatsızlesıyorum:44:?dıyorum kı acaba evlenmeden evvel bırının ahını aldımda ondan mı boyle oldum ınsan sureklı bır yerlerını carpar mı yahu??
bende aynı dertteyim..
bacaklarım hep morluklarla dolu..
kollarım sürekli biyerlere çarpıyo...
hatta inanmazsın geçen gün acil bişey vardı çıkmam lazım yüzümü duvara çarptım elmacık kemiğim morardı..
çok çok ğiyi anlıyorum seni..
artık eşim şaşırıyo bu kadar olmaz diye..
tek degılmısım galıbabıgun yolda yuruyorum hıc unutmam o gunu, bundan bı 6 sene evvel felan ama nasıl havalı yuruyorum yanımda ablam var, genc delıkanlı bır cocuk vaşşşşşş su yuruyuse bak be manken manken su yuruyustekı asalete bak be yerı ınletıyor felan dedı ben bır yuvarlandım bır dustum, kı dusus ne dusus bıde utandım kızardım bozardım ablamda gulmeye basladı ayyyyyyyy o gunu hıc unutamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?