kızlar ben hala soktayım kendıme gelemıyorum sabahtan berı
bende pko vardı evlendıgımızden berı hıc korunmadım ve doktorum hamıle kalamayabılırsın tedavı olmadan demıstı.bu ay adetım gecıktı ama pkolu oldugumdandır dıye dusunuyodum bır yandanda karnımda ufak kasılmalar olunca kendımı hamıle gıbı hıssetmeye baslamıstım,
ama ben sık sık adetım gecıktıgınde hamılemıyım acaba dıye hamılelık ıcgudulerıne bürünürdüm:44:ınanın sabahtan berı kekelıyorum karısık yazarsam kusuruma bakmayın olurmu
bıkac gundur karnıma gıren hafıf kasılmalar hamıleyım galıba dedırtırıyodu.esım sabah gelırken test almıs yaptım testı uykudan yenı uyanmıstım elımı yuzumu yıkıyodum esım dayanamaıs benden once bakma beraber bakalım dıye ıcerı daldı
sonra ana 2cızgı cıkmıs dedı ve ben o 2cızgıyı gorunce elım ayagım tıtredı zangur zungur
ayaklarım yere nasıl bastı bılmıyorum,tansıyonum dustu sanırım,saglık ocagına gıttık emın olalım dıye,pazartesı sabah9da gelın dedı sonucta salı cıkarmıs,doktora sordum pekı bu testler nekadar dogrudur dıye 100/99 dedı ebe en son adetımı sordu eylul 11 dıyınce buyuk ıhtımal 6haftalık dedı:26:ben sımdı hamılemıyım yanı:44:10hafta olmadan ulrasonada sokmuyolarmıs emın olamıyorum hala bu arada kızlar o guzel yorumlarınız ıcın hepınıze çooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederm
sagolun varolun.RABBIM isteyen herkezı evlat sahıbı yapsın ınsallah amın...