sakarlıgım yuzunden bır gun kendıme buyuk zarar vermekten korkuyorum:((

hey Allahım ya ne güldüm etine g*tüne

Canım ole etım de g.tumde cok yerınde degıldır aslında169boyunda 60kılo 38 beden bırıyım:44:artık dede nasıl bırı olarak gorduyse benı
hayatımda ılk kez tacızcımın ayagına gıttım benama dedeyıde tebrık edıyorum valla cesaretınden dolayı genc erkeklerden duydugum en pıs laf bıle ( hepsı senınmıydı)
dua etsınkı cok yaslıydı 80lerdeydı kemıklerı sayılıyodu erımıs yaslılıktan ama hala aklı baska yerlerde
bosa demıyorlar 7sinde neyse 70.'indede odur dıye

Son düzenleme:

çok sağol canım benim sakarlıkları okuyunca kendine şükrettin beterin beteri var

dedelere bak azgın teke sendromuna yakalanmışlar demek sen dedeye nasılsın diyorsun bekliyorsunki iyiyim evladım diyecek diye , çapkın dede ye bak ya

evet canım benım ogun bugundur dedelere slm vermez oldumhatta genclerın yanında kendımı daha huzurlu hıssedıyorumen azından onların agzından oyle seyler cıkmıyo
halbukı o dedeyı nasılda sevmıstım ben cok kucukken dedelerımı kaybettım ondan yaslaılara karsı sempatım vardır

canım gençler daha iyi yaşlı amcalar daha sapık afferdersin benimde çok laf yemişliğim varda :9 canım bu dedeler türlü türlü oluyor ama
dedelerle ilgili bir komik anı geldi aklıma geçen sene minübüse bindim 70 yaşında ama kendini 25 yaşında zanneden bir dede yanımda ayakta gidiyoruz , bozuk parayı arkaya uzatmam için bana verdi verirkende abla uzatırmısın dedi neyse dedim , bir süre sonra yer boşaldı bana abla oturun bak yer boşaldı dedi ben siz oturun amca dedim genç ya oturmadı bir süre sonra fren oldu dede bana yanlışlıkla çarptı kusura bakma abla deyince bende artık dayanamadım aaaa yeter ama amca ne ablası ya babam bile sizden genç dedim oturanlarda gülmüşlerdi

hahahhahahahah ayyyyyyyyyyy cok guldum ya ALLAHTA senı guldursun canım
pazardada bana babam yasımdakı adamlar gel teyze dıye bagırıyolar sınır oluyorum ayol daha yas 28, ne teysesı amca? dıyıveresım gelıyo

Son düzenleme:
hahahhahahahah ayyyyyyyyyyy cok guldum ya ALLAHTA senı guldursun canım
pazardada bana babam yasımdakı adamlar gel teyze dıye bagırıyolar sınır oluyorum ayol daha yas 28, ne teysesı amca? dıyıveresım gelıyo

ay inanmıyorum teyzemi canım sen benden küçüksün ben 32 yaşındayım abla diyorlar diye sinirleniyorum abla diyince ben çok gıcık oluyorum eşimde saygıdan diyorlar diyorda aman ne bileyim 70 yaşındaki adamlar diyince bir tuhaf oluyorum , geçen bir butiğe girdim rahat 45 yaşındaki kadın bana abla deyip durdu sanki topluca anlaşmışlar gibiler

Yalnız değilsiniz. Bende evde sürekli bi yerlere çarparım düşerim. Bi kere babam balkondan takoz istedi. Koştur koştur gittim. Kapının kolunun kenarı gözümün kenarına çarptı. Az daha gözüme giriyodu.
Bi kere banyonun kapısını açmadan içeri girmeye kalktım suratım morardı.
Lisenin ilk günü camı açık sandım koşa koşa camdan bakmak için gidince burnumu kırıyodum az daha. Çok temiz silmişler camı
Bi kere yatağın ucunda otururken ters taklayla geri düştüm.
Bazanın tutma demirine bacağımın iç kısmını vurdum mos mor oldu.
Elimde kaç kere su bardağı çay bardağı kırıldı. Allah tan elim kesilmedi.
Bahçede bisikletle gezerken az daha kuyuya uçuyodum.
Bir kerede ağız gargarası yaparken sevgilimin yanında burnuma kaçtı gaaarrrk diye çocuğun yatağına kustum
Bunlar sadece aklıma gelenler. En sonda bir haftadır orta parmağım ağrıyo. Dktora gitmeye korkuyorum acaba nereye vurdum diye düşünüyorum.
Niye böyle olduğum konusunda bi fikrim yok. Belki hızlı hareket ettiğimdendir

bızım bır tanıdıgımız bır ablam var cok sevdıgım 50 lı yaslarında o bıle onun yasındakı adamların teyze demesınden nefret edıyobugun konusuyoruz dıyokı benım yasımdakı adam bana teyze dedı yazık kadın komplekse gırmıs ama nasıl uzulmus kıyamam dıyokı yasemın 1degıl 2degıl teyze teyze ustuste gelınce adamın bırısını azarladım offffffff ne yeter ya benım yasımdasın adam bana teyze deme yeter yahu demısben cok mu yaslı gozukuyorum kapalıyım falan demeye basladı kadıncagızhatıce ablacım banada oyle dıyolar onlar agız alıskanlıgından saygıdan oyle konusuyorlar ısmımızı bılmedıklerınden felan dıyınce yumusadı kadıncagız

ay canım benım ya ALLAH bızı bızden korusun bır arkadasımızın sevgılısınden alıntı

ay canım benım ya ALLAH bızı bızden korusun bır arkadasımızın sevgılısınden alıntı

Amin canım amin. Valla bana diyolar nasıl başarıyosun bunu. Elimde olmadan oluyo valla. Kendime engel olamıyorum.
Geçen günde ocaktan sigaramı yakıyım derken saçlarımı yaktım

Amin canım amin. Valla bana diyolar nasıl başarıyosun bunu. Elimde olmadan oluyo valla. Kendime engel olamıyorum.
Geçen günde ocaktan sigaramı yakıyım derken saçlarımı yaktım

sıgara ıcerken cok yapmıstım bende onuen ıyısı cakmakla yakmak aslında en dogrusu yakmamakta neyseeben bıraktım dıye artıstlık yapmıyayım hemen
ıcenlere saygı duyuyorum ama luften kendınız ıcın saglıgınız ıcın yavrularınız ıcın bırakın sıgarayı

hahahaha dedelere bak sen gülmekten yerlerdeyim

benimde 2,3 hafta bi sakarligim tutar nevar ne yok kirarim elimden düser herseyi yanlis yaparim :)

hahahaha dedelere bak sen gülmekten yerlerdeyim

benimde 2,3 hafta bi sakarligim tutar nevar ne yok kirarim elimden düser herseyi yanlis yaparim :)

esıme ve kayınvalıdemlerede anlattıgımda bu durumu onlarda krıze gırmıslerdı,cunku adamın bır gozu taopraga bakıyodu tobe estafurullahbastonsuz hareket edemeyen 80kusur yasında adam kımın aklına gelırkı

esas nekadar igrenc bir durum bizim yaslilar bazen yasliligini kabul etmiyorlar genc bulurlarsa genclesceklerinimi saniyorlar ne azgin tekeler

sadece ilk sayfayı okudum ve aklıma sanki kulakla ilgili bir sorun olabileceği geldi. hiç kbb uzmanına ya da bu alanla kim ilgileniyorsa ona göründünüz mü? bazen tansiyon sanılan bir hastalığın sebebi bile kulaktan kaynaklanan bir sebep olabiliyormuş.

kulakla ılgılı problem mı yok gıbı ama:26:belkıde vardır bazen agır duyuyorum:44:tansıyon dusuklugude var,yazın buyuk 8kucuk 4lerdeydı hep

arkadaslar ben anlam veremıyorum bunun bır sebebı olabılırmı cok merak edıyorum ne bıleyım nazar mazar mı degıyo:26:neden bole oldum yoksa tek sebep evımın kucuk olması mı:44:

Ya canim biz yeni evimize tasinali bende aynen senin gibi düsünüyorum,bi nazarmi var nedir üzerimizde,banyoda musluk bozuldu 2 hafta soguk su akmadi el yikama lavabosunda

dusun kafasini astigimiz demir gecen yikanirken hoooop düstü asagi,dedim sansim vardi ki ayagima düsmedi.

lambalari daha yeni almamiza ragmen oturma odasindakilerin 7 taneden 2 tanesi olmuyor,gecenlerde salonunda 2 tanesinden bir tanesi kaldi,

ay dolabin üzerinde kapali ama herhalde nasil olmussa,keci boynuzu vardi pakette,belki ufacik bir yeri delikti bilmiyorum,ama kurtlar dolmustu mutfagin tabanina,umarim artik hal olmustur bu pis durum

yani anlayacagin:26::26::26::26::26:

ay bızımde banyo dolabının aynasının kucuk yerı bıgun gum dıye dustu paramparca oldu
orta boy aynalar vardır ya hanı? yıllardır aldıgım butun aynaların uzerıne oturur kırarımkımbılır kactane ayna almısımdır:44:bız3yıl oldu evlenelı,ve evın buyuk bı kısmı bız evlenmeden evvel benım zevkıme gore yenılendı mutfakta buna dahil,bugun mutfakta yemek yapıyorum gum dıye bır ses mutfak dolabının bır parcası yere cakıldıonunde olsam ustume duscek ALLAH korudulanetlımıyım neyım tobe yarabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…