hey Allahım ya ne güldüm etine g*tüne
canım benım sende cok tatlı bır ınsansınben senın yazılarını hep takıp edıyorum ve cok begenırım evet o yumruk olayına esımle ben hala gulerız esımde yanımdaydı cunku cocuga yumruk atınca cok pardon dedım ve dolmusa bındık cama yapıstım arkasından bakıyodum cocugum esımde gulme krızlerıne gırmıstı cocukta oldugu yerde kalmıs saskın bı halde bır elıyle gozunu tutarak arkamdan bakıyodu canım anlattıklarınız ıcımı rahatlattı dersem nolur kızmayın bana bende yere bırsey dusurdugumde mutlaka kafamı dank dıye bır yere carparım
dedelere bakaklıma bırsey daha geldı :44:
bıgın dolmustan ınıyorum,ama dolmus soforu benım ınmemı beklemeden gaza basınca kendımı zor attım dısarı,yaslı bır amcanın uzerıne atlamısım,amcada orda benı beklıyormus gıbı benı tuttu ve( OCAGIMA DUSTUN YAVRUM KUCAGIMA DUSTUN YAVRUM)dıye sapıkca mırıldandıdedımkı cekılsene dede senın yasında dedem var benım dedım ay dedelerle ılgılı cok anım var benım ya ben yaslı ınsanları cok severım,bıgun mahallemıze yenı tasınan bır amcaya slm vereyım dıye yanına gıttım dedımkı ıyı gunler dede nasılsın ıyımısın
dedım demez olaydımiyidir dedem mansallah sende iyisin etin götun yerındeymiş dedi bır daha slm bılem vermedım o dedeye o benı gorunce konusmaya calısırdı bende mp3mu takıp kacardım neysekı tasındılar buradan:2:
çok sağol canımbenim sakarlıkları okuyunca kendine şükrettin beterin beteri var
dedelere bakazgın teke sendromuna yakalanmışlar demek sen dedeye nasılsın diyorsun bekliyorsunki iyiyim evladım diyecek diye , çapkın dede ye bak ya
evet canım benım ogun bugundur dedelere slm vermez oldumhatta genclerın yanında kendımı daha huzurlu hıssedıyorum en azından onların agzından oyle seyler cıkmıyo
halbukı o dedeyı nasılda sevmıstımben cok kucukken dedelerımı kaybettım ondan yaslaılara karsı sempatım vardır
canım gençler daha iyi yaşlı amcalar daha sapık afferdersin benimde çok laf yemişliğim varda:9 canım bu dedeler türlü türlü oluyor ama
dedelerle ilgili bir komik anı geldi aklıma geçen sene minübüse bindim 70 yaşında ama kendini 25 yaşında zanneden bir dede yanımda ayakta gidiyoruz , bozuk parayı arkaya uzatmam için bana verdi verirkende abla uzatırmısın dedi neyse dedim , bir süre sonra yer boşaldı bana abla oturun bak yer boşaldı dedi ben siz oturun amca dedim genç ya oturmadıbir süre sonra fren oldu dede bana yanlışlıkla çarptı kusura bakma abla deyince bende artık dayanamadım aaaa yeter ama amca ne ablası ya babam bile sizden genç dedim oturanlarda gülmüşlerdi
hahahhahahahah ayyyyyyyyyyy cok guldum ya ALLAHTA senı guldursun canım
pazardada bana babam yasımdakı adamlar gel teyze dıye bagırıyolar sınır oluyorum ayol daha yas 28, ne teysesı amca? dıyıveresım gelıyo
ay inanmıyorum teyzemicanım sen benden küçüksün ben 32 yaşındayım abla diyorlar diye sinirleniyorum abla diyince ben çok gıcık oluyorum eşimde saygıdan diyorlar diyorda aman ne bileyim 70 yaşındaki adamlar diyince bir tuhaf oluyorum , geçen bir butiğe girdim rahat 45 yaşındaki kadın bana abla deyip durdu sanki topluca anlaşmışlar gibiler
Yalnız değilsiniz. Bende evde sürekli bi yerlere çarparım düşerim. Bi kere babam balkondan takoz istedi. Koştur koştur gittim. Kapının kolunun kenarı gözümün kenarına çarptı. Az daha gözüme giriyodu.
Bi kere banyonun kapısını açmadan içeri girmeye kalktım suratım morardı.
Lisenin ilk günü camı açık sandım koşa koşa camdan bakmak için gidince burnumu kırıyodum az daha. Çok temiz silmişler camı
Bi kere yatağın ucunda otururken ters taklayla geri düştüm.
Bazanın tutma demirine bacağımın iç kısmını vurdum mos mor oldu.
Elimde kaç kere su bardağı çay bardağı kırıldı. Allah tan elim kesilmedi.
Bahçede bisikletle gezerken az daha kuyuya uçuyodum.
Bir kerede ağız gargarası yaparken sevgilimin yanında burnuma kaçtı gaaarrrk diye çocuğun yatağına kustum
Bunlar sadece aklıma gelenler. En sonda bir haftadır orta parmağım ağrıyo. Dktora gitmeye korkuyorumacaba nereye vurdum diye düşünüyorum.
Niye böyle olduğum konusunda bi fikrim yok. Belki hızlı hareket ettiğimdendir
ay canım benım ya ALLAH bızı bızden korusunbır arkadasımızın sevgılısınden alıntı
Amin canım amin. Valla bana diyolar nasıl başarıyosun bunu. Elimde olmadan oluyo valla. Kendime engel olamıyorum.
Geçen günde ocaktan sigaramı yakıyım derken saçlarımı yaktım
aklıma bırsey daha geldı :44:
bıgın dolmustan ınıyorum,ama dolmus soforu benım ınmemı beklemeden gaza basınca kendımı zor attım dısarı,yaslı bır amcanın uzerıne atlamısım,amcada orda benı beklıyormus gıbı benı tuttu ve( OCAGIMA DUSTUN YAVRUM KUCAGIMA DUSTUN YAVRUM)dıye sapıkca mırıldandıdedımkı cekılsene dede senın yasında dedem var benım dedım ay dedelerle ılgılı cok anım var benım ya ben yaslı ınsanları cok severım,bıgun mahallemıze yenı tasınan bır amcaya slm vereyım dıye yanına gıttım dedımkı ıyı gunler dede nasılsın ıyımısın
dedım demez olaydımiyidir dedem mansallah sende iyisin etin götun yerındeymiş dedi bır daha slm bılem vermedım o dedeye o benı gorunce konusmaya calısırdı bende mp3mu takıp kacardım neysekı tasındılar buradan:2:
hahahaha dedelere bak sen gülmekten yerlerdeyim
benimde 2,3 hafta bi sakarligim tutar nevar ne yok kirarim elimden düser herseyi yanlis yaparim :)
esıme ve kayınvalıdemlerede anlattıgımda bu durumu onlarda krıze gırmıslerdı,cunku adamın bır gozu taopraga bakıyodu tobe estafurullahbastonsuz hareket edemeyen 80kusur yasında adam kımın aklına gelırkı
sadece ilk sayfayı okudum ve aklıma sanki kulakla ilgili bir sorun olabileceği geldi. hiç kbb uzmanına ya da bu alanla kim ilgileniyorsa ona göründünüz mü? bazen tansiyon sanılan bir hastalığın sebebi bile kulaktan kaynaklanan bir sebep olabiliyormuş.
arkadaslar ben anlam veremıyorum bunun bır sebebı olabılırmı cok merak edıyorum ne bıleyım nazar mazar mı degıyo:26:neden bole oldum yoksa tek sebep evımın kucuk olması mı:44:
Ya canim biz yeni evimize tasinali bende aynen senin gibi düsünüyorum,bi nazarmi var nedir üzerimizde,banyoda musluk bozuldu 2 hafta soguk su akmadi el yikama lavabosunda
dusun kafasini astigimiz demir gecen yikanirken hoooop düstü asagi,dedim sansim vardi ki ayagima düsmedi.
lambalari daha yeni almamiza ragmen oturma odasindakilerin 7 taneden 2 tanesi olmuyor,gecenlerde salonunda 2 tanesinden bir tanesi kaldi,
ay dolabin üzerinde kapali ama herhalde nasil olmussa,keci boynuzu vardi pakette,belki ufacik bir yeri delikti bilmiyorum,ama kurtlar dolmustu mutfagin tabanina,umarim artik hal olmustur bu pis durum
yani anlayacagin:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?