Yaseminciğim sen ne tatlı bir insansın bazen yorumlarına çok gülüyorum ama şu yumruk atma olayına çok güldümbende bazen çok acelem varsa veya kafam dalgınsa acayip kendime zarar veririm en çok zararı uyurken veriyorum nasıl uyuyorsam artık bir uyanıyorum yüzümün üzerine nasıl yattıysam gözlerim dakikalarca bulanık görür veya kollarım uyuşur , dişlerimi sıkarım dişlerimi kırarım bende bu dertlerden muzadribim benim sakarlıklarım çok tatlı oluyor yanımda kim varsa baya bir gülüyor falan bende artık onlarla gülmeye başladım
bir örnek vereyim geçen sene yatak odasında makyaj yapıyorum yere fırçam düştü eğilip alıcakken alnımı komidinin köşesine bir çaktım alnım mosmor oldu görenler dayak yedim sanıyorlardı ama oğlum acayip gülmüştü annem dolapla kavga etti sinirini alamadı dolabı dövdü kafa attı demişticanım bak haline şükret beterin beteri varmış oda benim
Bu sakarlıksa bende çok sakarım,
bir kapıdan geçerken gider kapıya toslarım, masanın yanından geçerken bacağımı masanın sivri yüzüne çarparım, ayaklarımı kapıların altına sıkıştırırım, önceki evimizde çamaşır makinasının üstünde banyo dolabı vardı, çamaşırları çıkardım sepete koydum ayağa kalktım güüüüüüüüm, dolabın sivri yerine kafamı çarptım yarıldı... Sarsaklıktan, özensizlikten kaynaklanıyor bide dalgınlıktan
günaydın arkadaşım bunun adına sakarlık mı denir artık başka birşey mi bilmiyorum ama ben ve annemde öyleyiz her gün bi yerimizi çarpıyoruz bir gün bacagımız bir gün kolumuz dün kafamı mutfak dolabına çarptım mesela açık kalmış kafamı bi kaldırdım kütondan önceki gün kolumu çarptım şuan mosmor annemde aynı şekilde oda dün dizini çarptı artık eşyaların çok olmasından mı kaynaklanıyor yoksa bizden mi kaynaklanıyor
elinden düşen şeylerle, çenen arasında nasıl sıkı bir bağ oluşturuyorsun,
biri düşünce diğeride düşüyor
amin canım,
nohut oda, bakla sofa..
sen mutluluğuna bak tatlımm
bence de elin mahkûm, ezberlemek zorundasın çünkü..
yoksa başka türlü dikkat edemezsin..
Canım bende 3+1 den 1+1 e taşındığımda durum ayenn böyleydiEşyaları da bu eve göre yaptırdık aslında ama alışmışım geniş eve birkere :) Eşyalara çarpa çarpa her yanım morarıyordu sanki sabah akşam dayak yiyo gb Birgün canım öyle bir acıdı ki 10-15 dk arayla hem ayak tırnağımı çarptım hem bacağımı çizdirdim akşam bizimki geldi ben nasıl ağlıyorum bu eşyaları sevmedim ben, değiştirelim, lütfen aşkım atalım hepsini... Kafayı sıyırmıştım resmen, şimdi alıştım yavaştan ama arada yine çarpıyorum biyerlere
Canım bende 3+1 den 1+1 e taşındığımda durum ayenn böyleydiEşyaları da bu eve göre yaptırdık aslında ama alışmışım geniş eve birkere :) Eşyalara çarpa çarpa her yanım morarıyordu sanki sabah akşam dayak yiyo gb Birgün canım öyle bir acıdı ki 10-15 dk arayla hem ayak tırnağımı çarptım hem bacağımı çizdirdim akşam bizimki geldi ben nasıl ağlıyorum bu eşyaları sevmedim ben, değiştirelim, lütfen aşkım atalım hepsini... Kafayı sıyırmıştım resmen, şimdi alıştım yavaştan ama arada yine çarpıyorum biyerlere
keşke eşyalarını evine göre alsaydın .küçük evde çok eşya gereksiz .benim evimde mesela öle çok eşya yok bilerek almadım hiç .eşyan fazlaysa zaten temizliğide zor olur .dikkatin dağınık sanırım ondan olabilir bu sakarlık .
keeper adlı arkadaşa mesaj yazar mısın peki benim için :) ben mesaj yazamıyorum henüz. sanırım o bana mesaj yazarsa ben de sıkıntımı dile getirebilirim :)
keeper adlı arkadaşa mesaj yazar mısın peki benim için :) ben mesaj yazamıyorum henüz. sanırım o bana mesaj yazarsa ben de sıkıntımı dile getirebilirim :)
cnım yanlıs anlamısım ben senı 1+1e tasınmısısn senevet bende genıs eve alıstıgım ıcın sanırım boyleyım:44:
:)))
bence esıne asıksın ondan aklın havalarda :))
o yuzden bu sakarlıklar:)
ayyy sabah sabah cok guldum yaaa:)) ablacim ben varim sakar :) gecenlerde üzüm serbeti yapayim dedim serin serin iceriz diye. Üzümü kaynattim posasını süzecektim. tencerenin sapları sicakti bir bez yardimiyla alayim dedim ocagi acik birakmisim bez atese degdi ve birden alev aldi :)) yangin cikiyordu nerdeyse. Neyse sonra ayri bir kap ve süzgü cikardim üzümün posasını suzmek icin. aldim üzüm suyunu lavabonun icine döktüm hepsi bosa gittisonra ayyyy ben naptiimmmm dedim
Ay çok güldüm ama Allah da seni güldürsünSenin çene olayın gb bende bişeyi düşürünce yere çömeliyorum :78::111: :78::78:
Amaaaaan canımız saolsun, sefamız olsun kıralım dökelim, Allah ağız tadı versin
Hayırdır beni arıyormuşsunuz ? Nasıl yardımcı olabilirim?
yasemincimmm bende heyecanlı oldugum zaman sakarlaşırım :)
ilk dönmelerimizde eşimin yanında çok heyecan yaprdım ve sakarlşıgım tutardı elim ayagıma dolaşırdı resmen oda bun fark eder gülerdi beni sevdiğini beni görünce heyecanından sakarlaşmandan analrdım hoşuma gider derdi :))
hala abzen şaka yapar sakar yarim diye ama arada olan şeyler artık kalbim küt küt atmıyor ki arada olan kazalar diyeyim
artık daha dengeliyim heyecan yok sakarlıkta kalmadı artı heyecan sakarlıgının yerini DALGINLIK aldı ( anladın sen onu )
bende turkocum nezaman gelecek topıgıme dıyordumanladım canım benım
kız ılk zamanlar sevdıgımıze karsı hangımız oyle olmadık kıılıskının ılerleyen yıllarında heyecan kalmıyor malesef aman olmasında zaten esımle ılk zamanlar bulusacagımda karnım sısmesın dıye yemek yemeden gıderdım bulusmaya oda yemek yemek ısterdı ben yedımde geldım derdım o yemek yerken karnımdan gurultu seslerı gelırdı o seslerı bastırmak ıcınde konusur dururdum offffffff ne gunlerdı o gunler karnımda kelebekler ucusurdu
aklıma bırsey daha geldı :44:
bıgın dolmustan ınıyorum,ama dolmus soforu benım ınmemı beklemeden gaza basınca kendımı zor attım dısarı,yaslı bır amcanın uzerıne atlamısım,amcada orda benı beklıyormus gıbı benı tuttu ve( OCAGIMA DUSTUN YAVRUM KUCAGIMA DUSTUN YAVRUM)dıye sapıkca mırıldandıdedımkı cekılsene dede senın yasında dedem var benım dedım ay dedelerle ılgılı cok anım var benım ya ben yaslı ınsanları cok severım,bıgun mahallemıze yenı tasınan bır amcaya slm vereyım dıye yanına gıttım dedımkı ıyı gunler dede nasılsın ıyımısın
dedım demez olaydımiyidir dedem mansallah sende iyisin etin götun yerındeymiş dedi bır daha slm bılem vermedım o dedeye o benı gorunce konusmaya calısırdı bende mp3mu takıp kacardım neysekı tasındılar buradan:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?