sakarlıgım yuzunden bır gun kendıme buyuk zarar vermekten korkuyorum:((

canım benım sende cok tatlı bır ınsansınben senın yazılarını hep takıp edıyorum ve cok begenırımevet o yumruk olayına esımle ben hala gulerız esımde yanımdaydı cunku cocuga yumruk atınca cok pardon dedım ve dolmusa bındık cama yapıstım arkasından bakıyodum cocugum esımde gulme krızlerıne gırmıstıcocukta oldugu yerde kalmıs saskın bı halde bır elıyle gozunu tutarak arkamdan bakıyoducanım anlattıklarınız ıcımı rahatlattı dersem nolur kızmayın banabende yere bırsey dusurdugumde mutlaka kafamı dank dıye bır yere carparım

evet kesınlıkle dalgınlıktan kaynaklanıyor canım

ya ınsan hergun mu mutfak dolaplarını acık bırakıp kafasını carpar yabazen mutfakta kendı kendıme konusuyorum kızıyorum soylenıyorum bazende bır sey dusuruyorum kırıyorum ust katta kayınvalıdem oturuyor ALLAHIM adım sakar gelıne cıkıcak gene bısey kırdı bızım sakar gelın dıcekler dıye cok uzuluyorumkocamın esı, hep takdır edılen bırısı olsun ıstıyorum aılesı benı sakar olarak adlandırsın ıstemıyorum

bılmıyorum kı canım:44:mesela marketten alısverıs yaptım kasıyere para oderken yere bozuk para dusurdum o ana cenemde oynuyo refleks olarakınsanlar gordumu cenemın oynadıgını dıyede ter basıyo kızarıp bozarıyorum

senın gene ıyımıs canım bızımkı 2+1

cnım yanlıs anlamısım ben senı 1+1e tasınmısısn senevet bende genıs eve alıstıgım ıcın sanırım boyleyım:44:

cnım coooooooooooooook pısman oldum ya sorma aklımda hep o pısmanlık var zatenkoltuklarım kaba cok yer kaplıyo yemek masam cok buyuk sol taraftakı koltuktan tv gozukmuyo
masam kapatıyobıde o yetmezmıs gıbı vıtrın aldım en cokta onun yuzunden pısmanım cok yer kaplıyo sımdıkı aklım olsa sadece tv sehpası alırdım
koltuklarım krem rengı su yenı cıkan ortulerden aldım buyuk bır ıstekle 3snedır sılmekten anam agladı yapısan ortu dıye yapısan ortulerden aldım anacım yapısmıyo bır turlu ortu yapısmıyo koltugun aqrkasını yastık gıbı yapmıslar ondan yapısmıyo ahhhhhhhhhhh ahhhhhh su esyalar benım sınır edıyokafasızlıgımın bedelını morluklarımla oduyorum

Son düzenleme:
keeper adlı arkadaşa mesaj yazar mısın peki benim için :) ben mesaj yazamıyorum henüz. sanırım o bana mesaj yazarsa ben de sıkıntımı dile getirebilirim :)

canım yazarım yazmasına ama ben keperı nerden bulacam kı goremedım bır yerde tanımıyorum

keeper adlı arkadaşa mesaj yazar mısın peki benim için :) ben mesaj yazamıyorum henüz. sanırım o bana mesaj yazarsa ben de sıkıntımı dile getirebilirim :)

bızde bu yolardan gectık canım senın ıcın buldum ve msj attım o arkadasa bılgın olsun

cnım yanlıs anlamısım ben senı 1+1e tasınmısısn senevet bende genıs eve alıstıgım ıcın sanırım boyleyım:44:

Ay çok güldüm ama Allah da seni güldürsün Senin çene olayın gb bende bişeyi düşürünce yere çömeliyorum :78::111::78::78:

Amaaaaan canımız saolsun, sefamız olsun kıralım dökelim, Allah ağız tadı versin

bazı yorumları daha yenı goruyorum
mervecım ablan kurban olsun sana

evet canım canımız sogolsun
ay kaynanam benı mutfagına sokmak ıstemıyo bazenacaba sakarlıgım yuzunden mı
gercı onun evınde bısey kırmadım ama:44 duyuyodur benım evde kırdıklarımı

yasemincimmm bende heyecanlı oldugum zaman sakarlaşırım :)
ilk dönmelerimizde eşimin yanında çok heyecan yaprdım ve sakarlşıgım tutardı elim ayagıma dolaşırdı resmen oda bun fark eder gülerdi beni sevdiğini beni görünce heyecanından sakarlaşmandan analrdım hoşuma gider derdi :))
hala abzen şaka yapar sakar yarim diye ama arada olan şeyler artık kalbim küt küt atmıyor ki arada olan kazalar diyeyim
artık daha dengeliyim heyecan yok sakarlıkta kalmadı artı heyecan sakarlıgının yerini DALGINLIK aldı ( anladın sen onu )

aklıma bırsey daha geldı :44:
bıgın dolmustan ınıyorum,ama dolmus soforu benım ınmemı beklemeden gaza basınca kendımı zor attım dısarı,yaslı bır amcanın uzerıne atlamısım,amcada orda benı beklıyormus gıbı benı tuttu ve( OCAGIMA DUSTUN YAVRUM KUCAGIMA DUSTUN YAVRUM)dıye sapıkca mırıldandı dedımkı cekılsene dede senın yasında dedem var benım dedım ay dedelerle ılgılı cok anım var benım ya ben yaslı ınsanları cok severım,bıgun mahallemıze yenı tasınan bır amcaya slm vereyım dıye yanına gıttım dedımkı ıyı gunler dede nasılsın ıyımısın
dedım demez olaydımiyidir dedem mansallah sende iyisin etin götun yerındeymiş dedibır daha slm bılem vermedım o dedeye o benı gorunce konusmaya calısırdı bende mp3mu takıp kacardım neysekı tasındılar buradan:2:

bende turkocum nezaman gelecek topıgıme dıyordumanladım canım benım
kız ılk zamanlar sevdıgımıze karsı hangımız oyle olmadık kıılıskının ılerleyen yıllarında heyecan kalmıyor malesefaman olmasında zaten esımle ılk zamanlar bulusacagımda karnım sısmesın dıye yemek yemeden gıderdım bulusmaya oda yemek yemek ısterdı ben yedımde geldım derdım o yemek yerken karnımdan gurultu seslerı gelırdı o seslerı bastırmak ıcınde konusur dururdum offffffff ne gunlerdı o gunler karnımda kelebekler ucusurdu

yaseminnnnnnn alemsin sen valla güldürdün beni güzel anıymış DDD
yok şimdi pek sakarlıgım kalmadı çocukların sakarlıgından bana sıra gelmiyor ki bende yapsam ortalık kel alinin bagına döner heralde

Son düzenleme:

hey Allahım ya ne güldüm etine g*tüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…