canım daha önce girmemiştim az önce girdim sen yoksun ayrıca tanıdığım kimsede yok....:sm_confused::sm_confused:
bendeniz bıraktım zaten ama işte demekle olmuyor kiiiii ama Allahıma şükür artık umudum varrr oğluşum geliyor diğerlerinin acısını unutturacak inşallahhhhhne platesi bu arada bildiğim kadarıyla zaten bi deri bi kemiksin sennn CADIARZUyeğenini de öpüyoruz canımmm çok seviliyorlar değil miii Allah nazardan saklasın
eFFeKaaN yeğenimiz iyi olacak inşallahhh Allah dermansız dert vermesin canımmmm
merhaba hanımlar yeni arkadaşlar ..bizi çok iyi tanıyorlar galiba .bendeniz beni sorduğuna göre ..daha önceden takip ediyordun sanırım....şşimdi burdayım işte ..ama bizm pc kkya gıcığı var galiba sürekli kapanıyor....effekaan..seni tanıyor gibiym ..görüşmek üzere hanımlar
plates nerde yapılıyor canım sakaryada yerini tarif edermisin... hangi günler? ücret?Oturarak çalışıyorum. Oyüzden hareket olsun diye gidecem.Birde eğlence olur fenamı:içelim:
plates nerde yapılıyor canım sakaryada yerini tarif edermisin... hangi günler? ücret?
Kayıp kızımız gelmişte, plates yapılacak yer tarif edermiş. Hoşgeldin canım. Yiğenin nasıl?
inşallah iyidir. Ne keyiflidir şimdi onu sevmesi. Hadi artık evlen de; yiğenin büyümeden kendi
bebeni sev olurmu? hem buluşuruz bizde severiz. Özledim bebekleri.....
ay kızlar bugün moralim çok bozuk çok:çok üzgünüm:
evde oturursam ağlayıp dururum hava kötü ama çıkıcam bende kafamı dağıtmam lazım:bbo: görüşürüz canlar :a015:
tahmin etmiştim azıcık..yeni ismin güzelmiş canım.......hayırlı pazarlar herkeseBen Boşwer sengözlerimebaksanab
ay kızlar bugün moralim çok bozuk çok:çok üzgünüm:
evde oturursam ağlayıp dururum hava kötü ama çıkıcam bende kafamı dağıtmam lazım:bbo: görüşürüz canlar :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?