Sakarya///54

bızde bugun erısteyı hallettık yufka kaldı allahın gucune gıtmesın ama ben ıkısınıde yemıom zaten lmaz:

ne güzel haydeç ve panter ramazan hazırlıklarınızı yaapmışınız ..afiyetle -yersiniz inşaşlh,,,,beyazcım çok sevindim canım ,,işin daim olsun inşalh canım hayırlı olsun....roşum üzme kendini bitanem bir binada oturmak kolay değil ,,bende yaşıyorum canım seni anlıyorum,,neyse herkese iyi geceler,,

Günaydınn

Beyazım toprağım hayırlı olsun işi kapmışın..Çok sevindimm

Haydeç : yelizfalan canım aramıza hoşgeldin sefalar getirdin

çok teşekkür ederim..sağolun

minik kızımdan çok fazla fırsatım olmuyor nete girmeye ama çok memnun oldum hemşehrilerimle tanıştığıma zemuszemus iyisiniz inşaallah değilmi?

yelizfalan hosgeldın sekerım bu arada herkese gunaydınlarrrrropuyorumnanaktan

slm dostlar...bütün hazırlıklar bitti..temizlikler yapıldı..şimdi hazırlanayım misafirlerim gelecek..hepinizi öpüyorum...Şeniz

beyazcim inankien az senin kadar sevindim.Hayirlisi neyse o olsun diyelim insallah.Umarim her sey bu sefer istedigin gibi olur.

Merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? kısmetsizim, roşum ohh ne güzel denizin tadını çıkarmışsınız.
Beyazım yeni işin hayırlı olsun inşallah, bu kez herşey çok güzel olur.
Bendeniz, panter, yeni gelen arkadaşım dilerim sizlerde iyisinizdir.
haydeç ablacığım maşallahın var her zamanki gibi. Bu hafta sonu
bizde köye çıkacağız. Orda yapacağız yufka, erişte gibi hazırlıkları.
Hafta başı yorgun argın ev ve koşuşturmaya devam ederim sanırım.
bende bir ucundan başladım genel temizliğe bakalım ne zaman
biter Allah bilir. Görüşmek üzere.

iiyigecler hanımlar işten geldim karnımı doyurdum yatmadan sizleri bi göreyim halinizi hatrınızı sorayım ve uyuyayım dedim güzel dilekeriniz için çok tşk ederim inş. bu sefer yarı yolda kalmam hepinize hayırlı geceler öpüldünüzŞeniz

,
günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktanişlere fena halde dalış yapmış durumdayım bi kayfe içimlik size bakem dedim,
gününüz güzel geçsin...

slm hanımlar moralım ck bozuk babamla annem ıstanbulda babam amelıyat olacak prostattan sabahtan berı aglıorum dr korkulacak bıse yk dedı ama korkuorum bıde babama ck duskunum cocuklugumdan berı off yha bı an once amelıyat bıtsede cıksa askım babam benım cok kotuyum yha offfsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…