selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
umarım hepiniz iyisinizdirr sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
selam bende sakaryalıyım ve sakaryada yaşıyorum artık:..
merhabalar hanımlar ben denizi falan artık rüyamda görürüm neden derseniz işe alındım:dance:
ama yine çok sevinmeyeyim malum bir hafta sonra ne olcağı belli olmaz fazla elaman deyip çıkartabilirlerkafamçokkarıştı
beyazımmm çok sevindim canımm inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürürr hayırlı olsun canımm:1hug:
nurnberg hoşgeldinnn:1hug:
oh maşallah..ramazana hazırlıksanırsam..afiyet olsun şimdidenalkisalkisalkisıılık pısıcımmmm bugun erıste yaptık belım sırtım ck agrıo agrı kesıcı ıctım ole takılom bende
slm dostlar... beyazım senin adına çok sevindim..inşallah herşey yoluna girecek...hep ters gitmicek....Şeniz
pisim roşum valla süpersiniz imrenmemek elde değil..maşallah göze geleceksiniz..eltiler kardeş gibisiniz...kaydirigubbakcemile5
panter_f hoşgeldin yoktun sende uzun zamandır...opuyorumnanaktan
ablam sağolasın..hakkket allah nazarlardan korusun.ama çok sefeyrum ben eltimiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarın kolay gelsin valla..ayın 15de debende gün var..bende şimdiden düşünüyorumm
benim yarın günüm var bütün hazırlıklar tamamdır...ee yarın misafir ağırlaması kaldı sadece..baya da kalabalık olacak... yorucu bir gün beni bekliyor...hepinize hayırlı geceler...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?