Sakarya///54

Roşum canım ne oldu moralin çok bozukmuş benimde öyleydi buralardaydım gelseydin beraber dertleşseydik be gülüm merak ettim şimdi bakfisfisfis

kıslar iyi geceler...taziyeleriniz için hepiciğinize teşekkür edrim..sağolun..
bu aralar herkeşlerin sıkıntısı var sanırsam..dünyada rahatlıkyok insana..
eltim eltim ne oldu yaf ..sabah konuştuğumuzzda iyidin canım..
canocum allah acilşifalar versin ...çok geçmiş olsun
bu arada yeliz arkidiş hoşgelmişin..
haydeç aplam oh ne güsel bitirmişin temisliği.darısı benim başımaa
aylacım ah ah bende başlasam halılarıma gerisi gelcekde..
bendenizcim inş. hakkını alırsın canım..
beyasım allah gönlüne göre versin..

günaydınlar kıslar,
beyazcım akşam pc bana kaldı derken tam oturdum bi msj yazdım ,elektrikler gitti bi kaç saatte gelmedi,bahçelerde oturduk bütün gece ,sorada moralimin bozukluğundan cnm istemedi,girmedim,malum k.pederimle altlı üstlü oturuyoz,tadilat sorunumuz var ve ordan kaynaklamıyo oda sağolsun umarsız yaşayan bi tip,
sora anlatırım, şinci dünkü yaşadıım stresi evde bırakıp gidiyom,yarın usta gelcek ,
denize gidecez,hazırlaniim,eltimlee almaa gelcekler ,onları bekliyoz,hepinizi öperim...

Selam herkese...

Ah be roşum yazlıkları olanlar senin kadar denize gitmemiştir.Helal olsun walla..Benim içinde yüzüver...

beyazım ne yaptın iş görüşmesini deyiver bakim..

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
umarım hepiniz iyisinizdirr sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

merhabalar hanımlar ben denizi falan artık rüyamda görürüm neden derseniz işe alındım:dance:
ama yine çok sevinmeyeyim malum bir hafta sonra ne olcağı belli olmaz fazla elaman deyip çıkartabilirlerkafamçokkarıştı

beyazımmm çok sevindim canımm inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürürr hayırlı olsun canımm:1hug:
nurnberg hoşgeldinnn:1hug:

beyazımmm çok sevindim canımm inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürürr hayırlı olsun canımm:1hug:
nurnberg hoşgeldinnn:1hug:

allah razı olsun güzelim benim sizlerin duaları sayesinde rabbim yine yüzüme baktı umarım daim olur bi üzüntüyü daha kalıdramam sanırım :umursamaz:
bu arada profilde bebişin resmini gördüm aynı sen çok şeker çok güzel rabbim hep öyle güldürsün inş.:Saruboceq:

pişttt selam kıslarrrrrrrrr
efet efet bis bu gün eltimlerle denise gittik..çok güsel bi gün geçirdik..bol boll yüsdük..denis sıcaktı ama çok rüsgar vardı..ama çook yorulmuşuz.evdekiler duş sırasında bende fırsattan istifade sizlere selam ediyim dedim..

mrbyın yafrulaa,aynen bende duş sırasındayım eltim,
süpper bi gün geçirdik rüzgar bizi durduramadı hehhe
beyazcım hayırlısı olsun cnm,gözünaydın,daim olursun inş.

slm hatunlar beyazcık ck sewındım ınsallah daımı olur ısın:Saruboceq:Şeniz

ıılık pısıcımmmm bugun erıste yaptık belım sırtım ck agrıo agrı kesıcı ıctım ole takılom bende

çok tşk ederim hanımlar bende çok mutluyum ama bi yandanda korkuyorum hevesim kursağımda kalacak diye:çok üzgünüm:

slm dostlar... beyazım senin adına çok sevindim..inşallah herşey yoluna girecek...hep ters gitmicek....Şeniz

pisim roşum valla süpersiniz imrenmemek elde değil..maşallah göze geleceksiniz..eltiler kardeş gibisiniz...kaydirigubbakcemile5

panter_f hoşgeldin yoktun sende uzun zamandır...opuyorumnanaktan

benim yarın günüm var bütün hazırlıklar tamamdır...ee yarın misafir ağırlaması kaldı sadece..baya da kalabalık olacak... yorucu bir gün beni bekliyor...hepinize hayırlı geceler...:lepi:

ıılık pısıcımmmm bugun erıste yaptık belım sırtım ck agrıo agrı kesıcı ıctım ole takılom bende
oh maşallah..ramazana hazırlıksanırsam..afiyet olsun şimdidenalkisalkisalkis

canım bende kızlar var sağolsunlar yardımları çok fazla... sende hamaratsın bacım yaparsın....sanada kolay gelsin...

makarna yufka işi bendede var bakalım ne zaman kalkarım bu işe... kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…