Sakarya///54

pantercim çok geçmiş olsun.allah acilşifalar versin canım..seni çok iyi anlıyorum.:teselli:1-2 ay önce babamıda prostat zannetilerdi..ameliyat falan dedilerdi.nasıl hissettiğini anlıyabiliyorum.meğer babam taş düşürüyormuş.bayağıda büyüktü düşürdüğü taş..
üzülme canım.inşallah sağlıkla dönecek babacığın.dualarımız seninle..

beyazımhadi hayırlısı bakalım..bu sefer oldu..sabrının mükafatını aldın canımcım..

hade bakem kıslar kendinize dikkat olun.öperim sizi..

canım çok geçmiş olsun...dualarım sizinle...

çalıkuşum sende maşşallah çok hamaratsın...

beyazım inşallah bu sefer olacak canım...umudunu yitirme...

dostlar ben pazar akşamına kadar yokum...opuyorumnanaktankızlar ufak bir tatil istediler..hakettilerde..bakalım bi çıkabilsek yola..o eksik bu eksik araba doldu ..kafamçokkarıştı bakalım biz nereye oturcaz..neyse canlar hepinize güzel hafta sonları...Şeniz

pantercim sakin ol cnm,allah acil şifa nasip etsin,çok geçmşler olsun...
efekaancım neşe usta tanıdıım bi dr,çocuklarım küçükken götürürdüm ama şimdi hiç bilgim yok,etrafımdan soruşturmaa çalışıcam,bi haber alırsam yazarım cnm,geçmş olsun...

ck tsk ederım daa amelıyata gırmemıs jnm yha

allah razı olsun bıtanem hayırlısı ıle bı gırıp cıksa su amelıyattan artık 9 dogurdum ewde

allah razı olsun bıtanem hayırlısı ıle bı gırıp cıksa su amelıyattan artık 9 dogurdum ewde
Çok geçmiş olsun canım. Beklemek çok sıkıntılıdır biliyorum.....
ınşallah çok iyi geçer, Allah yardımcınız olsun canım.

Son düzenleme:

Allah yardimcisi olsun kardesim,umarim bu zor anlari kolaylikla atlatirsin insallah.Allah sifa ismiyle bolbol sifalar versin.Is anne baba olunca insan cok üzülüyor.Ama ise bir de öbür tarafindan bak ;en azindan tedavisi olan bir rahatsizlik.Ya tedavisi olmayan bir sey olsaydi?Hayirli haberlerini alirsin insallah.

iyi akşamlar hanımlar,,haydeç hayırlı yolculuk canım.panter geçmiş olsun..acil şifalar,,,bizde bugün küçük kızmın yaş gününü kutladık,,,neyse görüşmek üzre,,

iyigecelr kızlar tatlı uykular hemen yatacam yine yatmadan tabii ki bağımlılığımdan vazgeçebilirmiyim nikotin gibisiniz vallasizlere bi bakayım dediiimkaydirigubbakcemile3
pantercim çok çok geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin tez zamanda baban sağlığına sizde ona kavuşursunuz inş.:Saruboceq:
haydeç ablamcım hayırlı yolculuklar canım benim valla aramızda en çok bu tatili hak eden sensin git gez dolaş ooohhh mis gibi koca kış yaz çalıştın dinlenmek tabiki seninde hakkın ama dikkatli gidip gelin ona göre sen daha bize lazımsın:1hug:
gümüşüm minik kızının doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı senelere sevdikleriyle beraber
sakaryamın diğer tüm güzel hatunlarını öpüyorum ve ben kaçıyorummirmirmirmir:a015:Şeniz

Çok geçmiş olsun canım. Beklemek çok sıkıntılıdır biliyorum.....
İnşallah çok iyi geçer, Allah yardımcınız olsun canım.

cok cok tsk ederım jnm yha ewt hayırlısı ıle saglıklı haberını aldım telde konustum bogazıma bıse dugumlendı anlatamadımda hhıssettıklerımı baban benı bu yasıma kadar bı kere bıle kırmamıs ıncıtmemıstır allah eksıklıgını bana gostermesın ınss:Saruboceq:

cok saol pısıcımm allahıma sukurler olsun ıı haberını aldım:1hug:

ayy cok duygulandım walla yha ck saolun tsk ederım ıı dıleklerınız ıcın jnma.s.

saolasın gulum dogru soze ne denır sonuna kadar katılıorum jnm cok sukur aldım ıı haberını bıde bı an once gelse sarılsam ılk askıma opsem doya doya Şeniz

saolasın yawrum beklemekten omrumden omur gıttı yemın ederım yha:Saruboceq:

günaydın kıslarrrrr.
gümüşüm kıızının doğum günü kutlu olsun..nice yaşlara...
haydeç aplam iyi gezmeler..bol bol eğlenin..
hade bakalım hayırlı cumalar.

Hayırlı cumalar canlarrr
panter canım inşallah güzel haberlerinle gelirsinnn,geçmiş olsun babacığına
gümüş kızının doğum günüymüşşş,nice sağlıklı güzel yaşlara inşallah
haydec ablam tatilemiiii ohh be sonunda biraz dinlende gell hadii
bendenizim beyazım sefgiler şekerler:)
eltiler siz hep gezin ,hıhhhhh
çalıkuşum bitmıyomu bu çocukların kursları yaa bi nefes alamadınn sendee

aylacım bu sene tatil yokmuş,üzüldüm ama olsun vardır bundada bi hayır seneye daha uzun kalmaya gelirsiniz inşallahh
yeşilgözlümden ses seda yok unuttu biziiii, bilge de yok zaten:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…