Sakarya///54

aylacım bu sene tatil yokmuş,üzüldüm ama olsun vardır bundada bi hayır seneye daha uzun kalmaya gelirsiniz inşallahh
yeşilgözlümden ses seda yok unuttu biziiii, bilge de yok zaten:gitme:

cok sagol canocum.Zaten niyetimiz öyle,seneye insallah biraz daha uzun kaliriz. Cumaniz cümleten mubarek olsun.Dualarim hepinizle ..

Herkese hayırlı cumalar diliyorum, dualarımız kabul olsun inşallah arkadaşlar.
Canocum bizim çocukların idmanlari bitmeyecek bundan böyle. yaz kursu değil,
artık devamlı ben antrenman salonunu ziyaret edeceğim. Okul dönemi oğlumun
dersane programına uygun bir düzenleme yapılacakmış. Yani kışı yaz demeden
bende, çocuklarda uğraşacağız. İşin garip tarafı onlar halinden çok memnun.
Hiç yapamadıkları yada ilk gördüklerinde çok zor gelen hareketleri şimdi çok
iyi yapar oldular. Aslında yanlarında gitmeyebilirim. Ancak bizim evimiz E5
karşı tarafında çocukların oraya gitmek için karşıya geçmeleri gerekli ve malesef
buralarda ne bir üst geçit ne de trafik ışığı var. Ablamın yaşadığı o kazadan sonra
işler bir yana kalsada çocuklarımı yanlız görndermek istemiyorum.
İşte böyle, ne kadar uzun yazmışım durumu açıklamak adına.
Haydeç ablacığım tatilin tadını çıkarıp dönersiniz inşallah. Bizde bu akşam köye
çıkacağız. Pazar akşamı görşürüz. Herkese selamlar.

çocukların gittiği yerde yokmu yetişkinler içinde bi faaliyet gittiğinde bari sende spor falan bişeyler yapsan daha eğlenceli olur:)
ben olsaydım bende bırakmazdım,evett herşeyden önemlisi kıymetliisi onlar .....:asigim:

iyi akşamlar kıslar accaip yorgunum azcık bakıp çıkıyom,bugün duvar kağıtlarının bi kısmını sildim,
yarın bitirmek istiyorum ama kısmet,
gümüşüm kızının doğum günüsü kutlu olsun,daha nice sağlıklı birlikte geçireceğiniz doğum günleri yaşayasınız inş.
daa fasla uzatmıyım hepinizi öperim ,görüşmek üseree

iyigceler hatunlar beni özledinizmi valla ben siz çok özledim hepinizi öpüyorum
Roşum kakosi dobrasikaydirigubbakcemile3 anladın sen onuyerimseniben

hıım benim cvp vermeme gerenk kalmamış beyazım,
gözüme ç.suyu damlattım çok batıyo ,yanıyo,
ne yapmam lasım bi fikrin va mı beyazım yaa,
acısı çok sürer mikii

saolasın ,yıkamamı panterim damladıı andada hemen suya tuttum uzun süre ,zaman geçtikçe daa bi acır oldu yaf

ayyy jnm benım benım aklıma baska bı yol gelmıo tekrar gecmıs olsun guselımfisfisfis

hıım benim cvp vermeme gerenk kalmamış beyazım,
gözüme ç.suyu damlattım çok batıyo ,yanıyo,
ne yapmam lasım bi fikrin va mı beyazım yaa,
acısı çok sürer mikii

anlamadımki canım ne suyu çok geçmiş olsun, bende diyordum roşum gelsede bi iki kelimede ondan kapsam neyse başka akşama inş, sen iyi ol yeterki:teselli:

neyse güzel hatunlar ben kaçtım yarında çalışıyorum çünkü bana pazar falan yok:gitme:
yatebe mogo hayemopuyorumnanaktan çözcem ben bu işi:roflol:

beyazım bizde boşnakça konuşan yok ,bend en fazla bişe kapamassın yane,ananemde duyduklarım aklıma geldi sen yazdıkça,hatırllıyprum ama cvop veremem,
sen öğren ben senden kaparım,
gözüme damlayan da çamaşır suyuu((

iyi akşamlar,,roşum geçmiş olsun,,canım ,,tuzlu su daha çok yakmış olabilr,,,beyazcım nasıl gidiyor alıştınmı işine ,,umarım memnunsundur,benim kızmda başladı işe bir hafta oldu,,
,,yoruluyor ,tabi nedemişler emeksiz yemek olmaz,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…