Sakarya///54

rosumcum ıstanbuldalar helen yarın gelecekler sontası da ysrın cıkacak telde konusuom da bende merak edıom sesı kotu gelıo ama agrımsızım yk dıo zannedersem ben uzulmıyım dıe ole dıo jnm babam

üzülme cnm benim ,hastalığında hayırlısı,allahım dermansız dert vermesin cnm,acil şifalar dilerim,çok geçmş olsun..

günaydın güzeller,a.s.
panterim akşam senin yorumunu görmeden çıkmışım,
akşam kötüydü ama bugün çok şükür batma ve yanma kalmamış,
kızarık bide kuruyo gibi,hemen suya tuttuğum için sıyırdım sanırsam,
bu sabah aç karnına basküle çıktım,2 kilo vermişim bi sefindim anlatamam:lepi:,
hedefime 5 kilom kaldı,hade uyanında beni tebrik edin yaaalkisalkisalkis

günaydın günaydınnnnn
eltim eltim geçmişler olsunn...dikkat ol kıs bi daa..
panetrim tekrar geçmiş olsun tatlım.hayırlı haberler inş.
beyas kıs sen nere çalışıyosun yaf ..hep mi boşnakça konuşuyolar merak ettim..

selamlar efenimm
parkta kahvaltıdaydık bizzz biraz önce geldik güzel başladı gün bakalımm
roşum gözünün ne işi var kız çamaşır suyunun yanındaaa delüüü,
beyaz acaba boşnak börekçisindemi çalışıyokine:)
ne kilo verirr orda he:))
eee sizden ne haber başkaa başkaa

tebrik ederim rosum.Bende 1 kilo vermisiim .yolda para bulsam bu kadar sevinmezdim valla.Hamilelikten kalanlari veremedim daha.3 kilo daha vermem lazim.Ama malum emziriyorum diye diyet yapamiyorum.Yemeyince sütüm olmuyo bende illaki emzirmek istiyom.Seneye insallah tig gibin olcem.damdan düsenin halini damdan düsen anlarmis seni cok iyi anliyom.Ufak kazanada gecmis olsun.

afiyet olsun canocum.valla burada yagmur camur kapiya cikamiyoz ne perki bacim.bizimyerimizede gez.

slm dostlar..ben geldim. 3 gün ne çabuk geçti anlamadımki...zemuszemus

opuyorumnanaktannasılsınız bakalım..beyazım ben boşnakların içinde 5 seneden fazla oturdum yinede çözemedim..inşallah sen başarırsın canım..panterim büyük geçmiş olsun... bana iyi tatiller dileyen dostlar çok teşekkürler..gerçekten iyi geldi..bütün yorgunluğumu bıraktım geldim...tabi enerjiyi topladım sıra fındık toplamada..ben ne zaman dinlenecem yaaakafamçokkarıştı

bu arada hendekte oturan bir hanımla tanıştım beyazım.. şimdi oda üye olacak siteye... neyse gelirse sizlerde tanışırsınız...

hosgeldın haydeçcım ck tesk ederım babam yolda allah kısmet ederse bı saat sona kollarındayım Şeniz

iyi pazarlar ..hanımlar .gözünaydın pantecim..umarım bir an önce iyi olur baba cığın ,,haydeç ,hoşgeldin ,,,tatil sana iyi gelmiştir şimdi ,,enerji depolamışındır ,,,fındık işin kolay gelsin,arkadaşım,,,,

iyi akşamlar hatunlar,haydeç ablam hoş gelmişin,ramazanda geliyo allah kolaylık versin fındık işinde,
canocum gözümü yanlışlıklan ç.suyunun içine düşürdüm cnmcım,sora aldım ama biraz rahatsız oldu heheh
haden hepinizi öpiim görüşmek üzere...

Son düzenleme:
iyigeceler hanımlar ben geldimmmmirmirmirmir
boşnak börekçisinde değil ama boşnak kasabında çalışıyorum patronlar elemanlar sağımdaki solumdaki dükkandakiler anacım gelen müşteriler bile boşnakkafamçokkarıştı
sürekli boşnakça konuşmuyorlar ama türkçe muhabbet ederlerken hoop bakıyorum araya boşnakça bişeyler sıkıştırıyorlar delikafadulden
bu arada kızlar işe gidip gelirken şahane bi pastane keşfettim ahh dedim keşke önceden bilseydim burayı sizde görseniz bayılırsınızbuyrunnnnnnnnnbidahaki seneye doğumgünümü orda kutlarızkaydirigubbakcemile3 neyse ben kaçtım uyuyayım heee bide roşumcum verdiğin kilolar için tebrik ederim canıma.s. hepinizi öptümŞeniz
hepiniz hayştasi silatka (çok tatlısın)çoğulunu öğrenmedim daha-tatlicadiarzu-

gunaydın hanımlar babamck ıı allahıma sukurler olsun bırazdan toyota dıs hastanesıne gıdıcemm randewum war ordan da carsıda ıslerım war :ecrin_bebek: bugun fellıkk fellık gezıcem yanı

panterim babanın iyi olmasına çok sevindim..
sanada geçmiş olsun.kolay gele diş hastanesinde..
buarada prokartın hayırlı olsun.topiciğmizde ilk kartlanan sensinkaydirigubbakcemile5

panterim hadi gözünaydın olsun,allah başından eksk etmesin babacığını,sevinçtende kızarmışın oda hayırlı ossun...
bende bugün inci göz has.gittim şerefsiz ç.suyu gözümü tahriş etmş,korneaya değmedii için şanslıymışım ama keşke hemen gelip tıbbi müdahale yaplısaydı daa ii olur dedi dr.aklınızda olsun hafta sonuda acil açıkmış,neyse ucuz atlattım ona seviniim,sorada kalan işlerime döniim,
hepinizi teek tek öperimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…