Sakarya///54

slm kızlar bende sakaryadayım 1 dir buradayım topiği yeni gördüm çok hoşuma gitti ii olmuş valla :)

iyi gecelerrrrrrr hatınlar..
dyg_6 hoj geldin bacım..her daim bekleriz......
haydeçaplam ben burdayımmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız haydeçcim teşekkür ederim geridöndüm ama evde yoktun gümüşcüm sanada teşekkür ederim beni merak etdiğiniz için bugün biraz iyiyim herkese slm

günaydın kızlar nasılsınız haydeçcim teşekkür ederim geridöndüm ama evde yoktun gümüşcüm sanada teşekkür ederim beni merak etdiğiniz için bugün biraz iyiyim herkese slm

ablacım hoşgelmişin,kendini özlettin iyice iyi olmana sevindim,kendine ii bakopuyorumnanaktan

selam sakaryammmzemuszemus
biz dün aşımızı olduk boy kilo ölçtük 4500 gr 54 cm olmuşuz teyzelerii oğluşum büyüyoo ve hepinizin ellerinden öpüyooo:1hug:
sizlerde iyisinizdir inşallahh fazla gelemiyorum bu sıralar malum nedendenn ama hep aklımdasınızz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııŞenizŞeniz

ablacım hoşgelmişin,kendini özlettin iyice iyi olmana sevindim,kendine ii bakopuyorumnanaktan

canım benim bende özledim sizleri yaz geçti kent parkta piknik yapmak istedim sizlerle nasip olmadı ve bebeğimizi görmeye gitmek isdiyorum sen bi organize yapta müsait olduğu zaman uğrayalım

kız kalp kalbe karşı seni söylüyordum tezleride öper onu ya bebişin adınıda unutdum tuuu ben nasıl teyzeysem canım kocaman öpüyorum kendine iyi bak:

merhaba hanımalr,, myhope canım oğlun çok güzel büyüyor,,maşalh,,,yeşilgözlüm ve haydeç siz girnce buralrı şenleniyor,,d.y.g ..hoş geldin canım,,adın duygumu öyle bir çağrışım yaptı,,

selamlar hatun kişilerr
temizlik yaptım azıcukkk ben ,yoruldumm bi dinleneyim dedim şimdide bi arkedeş aradı kent parka gidip ordada dinlenicem:)

Merhaba arkadaşlar,
Myhopem ne güzel Alperenimiz büyüyor artık. Her geçen gün daha zevkli oluyor.
Yakında seni anlayıp gülmeye başlar işte o zaman tadından yenmez. Öpüyorum
oğluşunu canım benim.opuyorumnanaktan Roşum geçmiş olsun canım. Daha önce benimde gözüme
kireç sökücü gelmişti çok sıkıntı yaşadım. Seni anlıyorum canım.
Kısmetsizim sen nasılsın ? Görüşemedik uzun zamandır.
Panter arkadaşım babanın ameliyatının güzel geçmesine
çok sevindim, tekrar geçmiş olsun canım.
Canom sen temizliğini yaptın benim temizlediğim
yerler bile tekrar kirlendi sanki, Haydeç ve yeşilgözlü ablalarım
sizlerle burası çok daha güzel gerçekten.
Beyazım yeni işin hayırlı olsun canım. Gümüş boncuğum seni
burada sıkça görmek ne güzel. Bir ara uzun zaman görememiştim. Hep gözüm aradı seni de..
Ben iyiyim arkadaşlar. Hafta sonu köyden geldik.
Onun yorgunluğunu atamadan.
Dün görümcelerim geldi Antalya'dan bu haftada misafirle geçer haftaya işlere kaldığım
yerden devam edeceğim inşallah. az önce yine antrenmandan döndük. Şimdi dinlenmedeyim.
Herkese selamlar.:1hug:

slm dostlar..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...bende aynı şeyleri düşünüyorum sizler için..aramızdan tek bir kişi uzaklaşsa gelemezse nereye gitti ne oldu merak ediyorum...hep beraber olunca güzel burası...sizleri seviyorum dostlar....Şeniz

Berat Duası
Bazı mâna büyüklerinin şöyle bir duası vardır:
"Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl. Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun ki, 'Allah dilediğini
siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır."12
Bu idrak ve şuur içinde ihya edeceğimiz Berat Gecesinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

kıslar oh oh ne güsel toopiciğimiz şenlenmiş.
özletenlerde gelmiş.yeşil göslü ablam kendine çok dikkat et.
myhpem güsel anne oğluşunu çok çok öper teyzeleri......
pc bu aralar kafayı yedi bi açılıyo bi açılmlıyo...nyse hepinizin kandili mübarek olsun

hayırlı kandiller hemşehrilerim...nasılsınız?her zaman giremiyorum malum ufaklık la uğraşıyorum...kendinize iyi bakın kızıma eşime ve bana da dua edin olur mu?dualarım sizinle...(genelleme yapıp tüm bizim eller topiğindeki arkadaşlara diye dua edicem) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…