Sakarya///54

slm hatunlar gusel dıleklerınız ıcın tsk ederım dıscıye gıdemedım dunde yufka yaptık butun gun hepımızın kandılı mubarek olsunnn ben 10 gun kadar yıne yokum arkadaslar ama bulusma gıbı bı olay olursabeyazcımmm bana msn den bıldırırırsın zahmet olmazsa

kızlar iyi geceler..
bu akşam trt1 deki mevlüt programı karamandaki 17 ağustos camiinden yapılıyo..allah bütün dualarımızı kabul etsin..

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar dualarda buluşalım inşallah:Saruboceq:rabbim salih kullarından eylesin..

Günaydınn

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.Dualarınız kabul olur inşallah..
:Saruboceq:

günaydın güzeller,
geçmş kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun,
bendenizim hoşgeldin bidanem,
hepiniz iyisiniz umarım,gününüz güzel geçsin,öperimopuyorumnanaktan

selam kızlar bugün izinliyim oğlumu almaya gideceğim sizlerede en güzelinden sıcacık bi gün diliyorumyerimseniben

iyi geceler kıslar..
gene pek kimse uğramamış..neyse canınız sağolsun.
benim pek keyfim yok.yan komşumuzu muhtar amcamızı kaybettik.
allah herkesi sevenlerine bağışlasın

cumanızın mubarek olsun hanımlar moralımck bozuk yan kmusumuzun40 yasında kızı wardı dawıd sendromu hastası persembe gunu kaybettık yaklasık 3aydır yogun bakımda ıdı ıstanbulcapada allah kalanlara sabır wersın ne dıyımmm ondan sebep fazla gıremıom hanımlar

panter ve kısmetsiz ..,,yakın tanıdıklarınızı kaybetmişsiniz ..insan üzülüyor tabi...her şey insanlar için ..alah kalanlarar sabır versin,,bende sıcaktan bir yere çıkamıuyorum ..gidilecek yerler var aslında ama ewvde oturmayı tercih ediyorum ..mecbur olmadan..çıkmak istemiyorum..

günaydın bağyanlar..
panterim seninde başın sağolsun..gerçekten zor.eltimcim gümüşüm ve dragonfly teşekkür ederim...
hepinize güzel haftasonları..

geldım mı hepsıarka arkaya gelıo hepınızetsk ederım kıslarsabır dıleklerınız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…