Sakarya///54

slm canlar. kısmetsizim ve panterim başınız sağolsun...

bu hafta çok yoğun bir gün yaşadım...çarşamba günü annem anju oldu...ertesi günü rahatsızlandım...dünde makarna yufka yaptık komşum..of çok yoruldum çooook...

herkeslere iyipazarlar..
haydeç ablam çok geçmiş olsun..allah acil şifalar versin..kendini çok yorma ..
herkesleri öpüyorummmopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar nasılsınız sakarya topiği tümden işe başladı galiba huu hanımlar yapın bi buluşmada öyle görüşek bari öptüm hepiniziŞeniz

iyi gecelr hanımlar kimse yokmu,bir hafta sonunu daha geçirdik...malum sünet cemiyetleri vardı..benim eşimde senelik izninde..haydeç arkadaşım çok gemiş olsun..alalh acil şifalar versin annecine,

günaydın güzeller,
yeni başlayan haftanız güzelliklerle dolu geçsin,
hepiniziopuyorumnanaktan

günaydın herkeşler...bu hafta çokkk yoğun geçicek gibi...temizlik harekatı tam gaz devam ediyo..ama artık perşembeye kadar bitmesi lazım...
hepinizegüzelhaftlar öperimhepinizi..

merhaba hanımalr ,,herkes Bir yerlerde sanırırım,,ben bir yere çıkmakı istemiyorum hanımlar ,,çok sıcak dışarsı yaaa,,

ben de sakaryalıyım geyve tarafı nuriosmaniye köyü bilen varmı ?

hoşgeldin güzelim aramıza malum yaz herkez bir yerlerde bi alemlerde pek ilgilinilmemiş senle ama kışın toplaşırıza.s bi selam verip kaçanlardan olma gülüm, senide daim olarak aramızda görmek isteriz:1hug:

iyi geceler sakarya nın güzelleri...bende bu ara sık gelemiyorum..konu komşu ramazan telaşındayız. yufkalar makarnalar... ablam geldi denizliden..hepiniz bilirsiniz gülse...şimdi düzcede.buraya gelirse kk buluşması yapsak onun gelme durumuna göre.. tabi bana gelişi hafta sonuna denk gelirse...

Son düzenleme:

ablacım inş.gönlüne göre olur,bişe çıkmazsa bende çok istiyorum görüşmeyiopuyorumnanaktan

günaydın kızlar..
kmy hoş gelmişsin canımm..
haydeç aplamkolay gelin..valla kk'nın en hamarat hatunusun..
buluşmaişine gelince süper olar..bayağı ara verdik yane...:lepi:

iyi akşamlar güzeler,,bugün hastanedeydim menepozdan korkuyordum ama öyle bişey yok dedi dktor . hakkat hanımlar buluşalım ya ama nezamn,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…