Sakarya///54

buluşmamı dediniz süper olur kaçarı yok sizi çok özledim orda yanınızda olmam lazımsositososito

günaydın memleketim sultanları,opuyorumnanaktan
ha bu işlerlen kafayı yimek üzereyim hepimize kolay gele-tatlicadiarzu-

gunaydın hanımlar uzunnnnnnnnnnnn bı aradan sona umarım hepınızın keyfı ııdır zemuszemus

Selamlar arkadaşlar.
Bende uzun zamandır nete ve kk ya vakit bulamıyorum.
Malum temizliğe başladım ancak çok ağır ilerliyorum nedense...
Hafta sonuda ramazan gelmeden denize gidelim dedik.
Cumadan pazara yokum. Kefken de olan arkadaşlar varsa belki
görüşürüz. Bendenizim sizin yazlığınız neredeydi? Belki
karşılaşırız diyorum...Şimdilik bu kadar görüşmek üzere...

aa inanmıyorum ya bugün kimse girrmemiş...bende yatmadan önce bir bakayım dedim.....çalıkuşum size iyi tatiler....görüşmek üzrer hanımlar..

merhabalar hanımlar bugün izinliyimbi güzel dinlendim şincik biraz dolaşmaya çıkacağım sizlerden ne haber buluşmadan bahsetmemişsiniz bi daha hadin kızlar ramazan geliyo ama bi atak gösterelim yoksa yine bi iftar buluşmasımı yapacaz ne güzeldi geçen seneyerimseniben

günaydın günaydın..
yarın günüm var.işlerim bi dünya..ve moralim bozuk..uyuz boyacı gelmedi..klava:1 haftadır bugün yarın ..artıık kaldı.:çok üzgünüm:.çok sinir oldum ya....
eee kıslar buluşma diyosunuz ama kimseden ses yok:sm_confused:

bugün elticimin kızı betüşün doğum günüsü...kocaman kocaman kız oldular..yengecim doğum günün kutlu olsunnnnnnnn

bugün elticimin kızı betüşün doğum günüsü...kocaman kocaman kız oldular..yengecim doğum günün kutlu olsunnnnnnnn

tşk ederiz tatlımopuyorumnanaktan,bildiin aslında doğum günümüz 19 unda ama ramazana çok yakın olcak diye erkene aldıkkaydirigubbakcemile5
yani 5 gün sora 15 ine girecek betüşüm
iyiki doğdun betüll nice mutlu yıllaraaaaa
saolasın cnm,rabbim sana evladının nice doğum günlerini yaşatsın cnmopuyorumnanaktan
meraba sitenizin methini duydum üye oldumkaydirigubbakcemile5 herkese selama.s
hoşgeldin cnm,her zaman beklerizopuyorumnanaktan
merhaba hanımlar , betül doğum gü-nün kutlu olsun..,a.s.a.s.

saolasın boncuumkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…