Sakarya///54

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, haydeç+
haydeç ablam gelmş ,hoşgelmişin,alkisalkisalkisopuyorumnanaktantopicimizin hali çok kötü fena:sinifsinif:

burdan gorusemıos barı bulusma ayarlıyalımda ramazandan once bı goruselım artıkın yha

pantercim yaa,bugün voilanın koyu karamelini aldım,kardeşime boyattım saçımı,
renk güzel ama beklediimden koyu oldu,kışın çikolata kahveye boyamıştım ona benzedi,
moralim bosuldu anıcaan

ben harıc asagı yukarı hepınızde teknolojık numaralar war dıme guselımmafoldumben

tel nolarını diyon dime,valla kızım kartımı kaybetti,yedek kart çıkarttım ama,bütün numaralarım yok oldu,
ben kimseye ulaşamam yani

kocişim avdan geldi,dün gece gitmşti,artık rahat uyuyabilirim,ben çıkiim pantercim, ii geceler, çok öpiim seniŞeniz

hadı yha uzulldum sımcıkk e ne yapacazz beklıcez mecbur sesımızı bırı duyupta gelsın dıemafoldumben

merhaba hanımlar ..roşum sana herşey yakışır bitanem..güle güle kulan saçını..eminim yakışmıştır..buluşmaya ben atlamıcam busefer hemen ..siz ayarlayın ..zaten çok az kaldı..bakalım toplanılacakmı..nerdeşniz huuuuuuuuu

Günaydın

Ben geldimmm:sm_cool:

Bir hafta izindeydim.Dinlendim.:lepi:

Çalıkuşum bizim oralara gelmişiniz haftasonu ama cuma akşamından istanbula geçtim.

Herkesleri kocaman öptüm...
Şeniz

gunaydın hanımlar yenı haftanın herkese huzur mutluluk getırmesını dılerımmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…