canım tabiki evlat asla paylaşılmaz... çok mu uzak burdan başka bir ildemi ya valla çok üzüldüm...:uhm:
pisim gel iki çift laf edek canım....panterim yakın ama yanında gibi olmaz çok haklısın canım benim...[/QUOTE
yaradanım hic bi anneyi kuzusundan ayırmasın inns bebegim:Saruboceq:
pisim gel iki çift laf edek canım....panterim yakın ama yanında gibi olmaz çok haklısın canım benim...[/QUOTE
yaradanım hic bi anneyi kuzusundan ayırmasın inns bebegim:Saruboceq:
:Saruboceq:AMİN canım ya...elden bişey gelmiyorki..
ole bebegım ne yapalım ii olsunda katlınacam mecbur boncugumun hasretine nse kusum hıc tdımm yk sana hayırlı sahurlar ben bıraz mutfaga gecımm de oyalanayım Şeniz
cnm eltim üzülme,sen benim eltiden öte kardeşim gibisin,kardeşime yapılan saygısızlığı kendime yapılmış kabul ederim,onun üzülüp kırıldıı yerde benim de yerim olmaz...yazılanları gerçekten üzüntüyle okuyorum.v neler yapmışım şaşaıp kalıyorum.topiciğin 2.sayfaya düşmesinden duyduğum üzüntüyü dile getirdim ve olanlara bakın.ne alaycılığım kaldı ne samimiyetsiziliğim..halbuki burayı okadar sevdikki,kimse olmadığı günler(dikkatinizi çekerim)roşumla kendi kendimize geyikler yaptık..hatta son buluşmada bu espiri konusu bile olmuştu.bi nevi sahiplenmeydi bizimkisi.şimdi haydeç ablamla panterimin sahip çıkması gibi.
diğer topik meselesine gelince..selam karşılığında gelen cevaplarla içimi dökmüşümdür.bu olaylardan önce burda paylaşmadığım hiçbirşeyi diğer topiklerde yazmadım.bide eşimin rahatsızlığı konusunda öyle üzüldüm ki annemde dahil bu konuyu kimseye dillendiremedim..
beyazın söyldiği gibi bu topiciğin ne ilk geleni ne ilk gideniyiz..mademki bütün bunlar benim mesajımla başladı.bundan sonra susuyorum.hepiniz sağlıcakla kalın..
tunaydın kıslar rosum tsk ederım bebegım temennılerın ıcın yarın bende ıstanbula gdıorum bı kac gun orda kalıcam hem temızlıgını yapcam hemde kafamı toplamaya calısıcam haydeccım cnm yalnız kalıcaksın topıkte ama nse artıkın opuyorumnanaktan
canım benim güle güle git güle güle gel inşallah...Şenizhayırlı yolculuklar..evet yalnız kalacağım ama ben yinede topiği 1. sayfada tutmaya devam edeceğim....kaydirigubbakcemile3
hayırlı sahurlar sakaryamkaydirigubbakcemile5
hayırlı geceler hatunlar, yaa merak ediyorum ben gidiyorum demekle sorunlar çözülüyomu acaba sizler bizi gerçekten sevmemişsiniz demekkimafoldumben böyle hemen bi fırtınada uçup gittiniz daha öncede dediğim gibi keşke kişisel problem haline getirmeseydiniz ama üzüldüğüm nokta şu kimse bi ucundan tutayımda yoluna koyayım demiyo direk kaçmayı tercih ediyo ne diyeyim canınız sağolsun ama unutmayın bizler burdayız eğerki bi gün yine kapımızı çalarsanız sonuna kadar açık hepinizi öpüyorum hepinizinyeri ayrı bendeŞeniz
kaydirigubbakcemile5bizler burdayız panterim beyazım...Şeniz
pantercim inan senin kadar okuyunca benimde içim acıdı tatlım, çünkü seni çok iyi anlıyabiliyorum hiç kolay bişey değil insanın canından ayrılması ama yinede iyi yapmışsın dicem çünkü orada biraz yaşayıp senin kıymetini daha iyi bi anlaması daha güzel olacak bazı şeyleri daha net ve güzel görmesini sağlıyacak biraz dişini sıkman yüreğine taş basman lazım ama yine kazanan sen olacaksın güzelim buna emin ol:teselli:
hayırlı yolculuklar bu arada:a015:
aynen ablacım gemiyi terketmenin hiç bi anlamı yoklmaz:
yeşil gözlüm hastaymış hee bidaha görüşürsen selam ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet çok özledim inan onu da beyaaa gelse artık oada iftar meselesine gelince ramazan çıkmadan gönüllülerle üç beşte olsa yapsak çok sevinecem dur ben seni bi arayımda bi şeyler yapalım yaaaCADIARZUgündüz tabiiikafamçokkarıştı
saol bebgim dayanıcam mecbur boncugumun hasretine yolculuk dileklerinn icinde tsk ama makinemi yanımda goturcem abimden fırsat kaldıkca topigi bos bırakmıcammmm:umursamaz:
canım ben çok isterim bu iftar işini ama bizim araba arızalı dönüş problemim var..ama ayın 5 den sonra konuşalım bu konuyu..çok iyi olur o zamana kadar panterimde istanbuldan dönmüş olur..ne dersin..yeşilgözlüme telden ulaşayım ben yine... kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?