bırakma tatlım bırakma aman gözünü sveyim sen terk etme bari bizi:sinifsinif:
tamam ablacım ayın beşinden sonra güzel olur canonunda bi tadilat işi var oda ayarlar kendini ozaman kadar panter döner diğerlerinede ulaşırız bakarsınız kırgınlıklar gider böylelikle hiç belli olmaz ramazan ayı bayram geliyo küz olunurmu heç dimeee
yaparız yaparız hemide çokta güzel olur bayramdan sonra topluca myhopemede gideriz sorun morun kalmazyerimseniben
inş. ablacım ama bu sene benim işler biraz karışık daha önce bahsetmiştim kız yurdu işi bilmiyorum hatırlarmısınız ordan dün aradılar hala anlaşmamız geçerliyse gel diye bugün gittim konuştuk bayramdan sonra başlıcam bi işim olduğuna çok seviniyorum ama şöyle bi sıkıntı var ben orda yatılı kalıcam ve kolay kolayda çıkmam mümkün olmıcak ancak yerime güvenilir birini bırakabilirsem bir iki saatliğine ayrılabilirim işte şuan içinde tek dayanağım annem bakalım onunda işi bana uyarmı uymazmı her haa dediğimde gelip yerime duramayabilir bi şeyler uyduracam artık yoksa ordada çok bunalırım yoksa ben eğer şu en son işten çıkamsaydım çalışıyorum ben deyip geri çevirecektim ama nasibim burdaymış demekki
is olayın daa onemli tatlım inss olur ck sewinndim
inş. ablacım ama bu sene benim işler biraz karışık daha önce bahsetmiştim kız yurdu işi bilmiyorum hatırlarmısınız ordan dün aradılar hala anlaşmamız geçerliyse gel diye bugün gittim konuştuk bayramdan sonra başlıcam bi işim olduğuna çok seviniyorum ama şöyle bi sıkıntı var ben orda yatılı kalıcam ve kolay kolayda çıkmam mümkün olmıcak ancak yerime güvenilir birini bırakabilirsem bir iki saatliğine ayrılabilirim işte şuan içinde tek dayanağım annem bakalım onunda işi bana uyarmı uymazmı her haa dediğimde gelip yerime duramayabilir bi şeyler uyduracam artık yoksa ordada çok bunalırım yoksa ben eğer şu en son işten çıkamsaydım çalışıyorum ben deyip geri çevirecektim ama nasibim burdaymış demekki
davulcular geldi ben annemi kaldırıp yatıyorumsositososito sizleride öpüyorum iyigeceler kuzucuklarımkaydirigubbakcemile3Şeniz
ii geceler gusel guluslum:kedi:
panterim hayırlı sahurlar cicim... Şeniz
slm sakaryam haydecım ben bugun gıdemedımıstanbula yarın gıdıcem ınsss:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?