Sakarya///54

tabiki canım ya beraber yedik içtik..birbirimize misafir olduk..birbirimizin yaptıklarından yedik..olmaz küslük olamaz..zamana bırakalımlmaz:

panterim hayırlısıyla git gel canım...Şeniz

yaparız yaparız hemide çokta güzel olur bayramdan sonra topluca myhopemede gideriz sorun morun kalmazyerimseniben

yaparız yaparız hemide çokta güzel olur bayramdan sonra topluca myhopemede gideriz sorun morun kalmazyerimseniben

evet beyazım ya valla kıza çok ayıp oldu.. ne kadar istedim ama nasip olmadımı olmuyor... ilk işimiz bu olsun bayramdan sonra..benim ufaklıkta okula başlıyor..sıkıntı yok artık gezme konusunda...birde bende bir buluşma yaparız havalar değişmeden...kaydirigubbakcemile5

inş. ablacım ama bu sene benim işler biraz karışık daha önce bahsetmiştim kız yurdu işi bilmiyorum hatırlarmısınız ordan dün aradılar hala anlaşmamız geçerliyse gel diye bugün gittim konuştuk bayramdan sonra başlıcam bi işim olduğuna çok seviniyorum ama şöyle bi sıkıntı var ben orda yatılı kalıcam ve kolay kolayda çıkmam mümkün olmıcak ancak yerime güvenilir birini bırakabilirsem bir iki saatliğine ayrılabilirim işte şuan içinde tek dayanağım annem bakalım onunda işi bana uyarmı uymazmı her haa dediğimde gelip yerime duramayabilir bi şeyler uyduracam artık yoksa ordada çok bunalırım yoksa ben eğer şu en son işten çıkamsaydım çalışıyorum ben deyip geri çevirecektim ama nasibim burdaymış demekki

dediğin gibi myhopeyede çok ayıp oldu bide az demedim ilk gelenlerden olacam diye kendi kendimden utanıyorum valla ama olmadı bi türlü yaa :sinifsinif:

is olayın daa onemli tatlım inss olur ck sewinndim

davulcular geldi ben annemi kaldırıp yatıyorumsositososito sizleride öpüyorum iyigeceler kuzucuklarımkaydirigubbakcemile3Şeniz

hayırlısı olsun beyazım...hiçmi tatilin olmucakki...

noluuyoooooooo nen burada,3-5 gun inşaatt işlerine el attık diye ne o herkez ben gidiyorum ben gelmiyorum,vurdurmayınn kendinizi banaa bakınn heee
biliyorum yoklugum çekilir gibi diill ama bu kadar da olmaskkkiii

slm sakaryanın güzel hatunları..akşamdan beri nasılsınız bakalım..ben iyiyim...iftara az kaldı bi bakayım dedim..canodan başka gelen olmamış yafff:umursamaz:

slm sakaryam haydecım ben bugun gıdemedımıstanbula yarın gıdıcem ınsss:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…