buldum gulum saolasın kalktı wallla dırdır yapıo kacıommm ben
yeni gelen arkadaslar sizinle de ilginecem hos gelmissiniz sefalar getirmisssinizkaydirigubbakcemile5
Akşam kaynatmışınız epey gözlerim yaşardı wallaakaydirigubbakcemile3
Ben yine yoktum sefkilimleydim napim çok aşık banaaadelikafadulden
Birde Günaydın demek gerekiyor dimi sabah olmasından dolayı..Şeniz
Haydeç ablam geçmiş olsun ayrıca..Allah acil şifalar versin..:Saruboceq:
Haydin kaçtım ben
haydeçaplam banada geldiydiöle bi dr.bazı drın üpermen gibi göslerinde lazer oluyo herhal.tahlilsiz anayabiliyolarrkaydirigubbakcemile3
panter kıs ne hamarat hatınsın valla..bende şimcik grişicem işlere..tatlı yapcez annemlerle..yemeğe beklerim hatınkişileryerimseniben
resimlerinize baktım arkadaşlar hepsi çoookk güzel bayıldım valla hepiniz birbirinizden şekersiniz:) inş. bidahaki buluşmaya bende gelicem fotolarda bile belli ne kadar sıcakkanlı olduğunuz... iyiki üye olmuşum burayaaa
ay bende bi temzilik yapsam mı ne?sanki bayram geliyo ve benim evi .... götüryor.eteğimde yarım kalacak örüyordum ya hanii.o bitene kadar artık ben 80 kilo olurum yine sığamam içine:))
hepicinize tunaydın millet haydecım kolay gelsin ne cok isin warmıs okurken yoruldum ben akannehir
pisicik ne sandın nan sen beni 10 parmagımda 20 marifet wardır owunmek gibi olmasınsengözlerimebaksanab
sedacımmm gercekten cok eglendik inss bi dahaki bulusmaya sende gelirsin
boswerim ben o gece pıncırı sattım ama ici rahat etmedi dayanamadı cay icerken bi bahane uydurarak yıne geldi teftiseee
simdi kalkoyurm dunden kalanları yapcemmm sona pıncırımla ada centera bayramlık almaya gitcezz da ne alcamıda bilmiyorum amma bakalım kıslar aranızda izmite giden warmı ouetlet falan bi yazsın şakkıdı
hepicinize tunaydın millet haydecım kolay gelsin ne cok isin warmıs okurken yoruldum ben akannehir
pisicik ne sandın nan sen beni 10 parmagımda 20 marifet wardır owunmek gibi olmasınsengözlerimebaksanab
boswerim ben o gece pıncırı sattım ama ici rahat etmedi dayanamadı cay icerken bi bahane uydurarak yıne geldi teftiseee
simdi kalkoyurm dunden kalanları yapcemmm sona pıncırımla ada centera bayramlık almaya gitcezz da ne alcamıda bilmiyorum amma bakalım kıslar aranızda izmite giden warmı ouetlet falan bi yazsın şakkıdı
pantercim ben gittim outlete ama pek bi fark yok be canım hemen hemen aynı şeyler fiyatlarda desen hiç fark yok gibi birşey sadece geçen sezonun ürünlerinde indirim var e oda zaten heryerde oluyo yani sezondan alcam dersen hiç uğrama derim ama seneye yaz için düşünürsen uğramalısınŞeniz
Outlete gittim bu ramazan birkaç kere..Ben pek bişey bulamadım açıkcası..Eski modeller var genelde...
Sen pıncırı satmışın.Benim oralı bile olmadı..
islerine gelince ole olur zaten guselimOutlete gittim bu ramazan birkaç kere..Ben pek bişey bulamadım açıkcası..Eski modeller var genelde...
Sen pıncırı satmışın.Benim oralı bile olmadı..
merhab hanımlar ..herkesler yemek hazırlıklarında herhalde....ben o işi bitirdim..bayramlık alışverişide .akşam ve yarında çarşı çok kalabalık olur ..alh kolaylık versin güzeller..
ben iki işi birden hallettimşakkıdıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?