Sakarya///54

şimdi kendi yazdıklarımı okudumda gece ilk yazdığım yazıdan ben bişey anlamadım siz anladınızmıkafamçokkarıştı bi en son birbirimiz sevdiğimizi yazmışım onunda harfleri girmiş birbirine:kedi:

Ben anladım wallaa
Kanımca çok zekiyim
sengözlerimebaksanab

iyi bari boşwerim sorunsuz olduma sevindim tabii belkide bunun senin zakana borçluyumkaydirigubbakcemile3neysem bende şincik işime gideyim akşama görüşürükŞeniz

selam arkadaşlar.yavs ben daha uyumadım dünden beri.yatmadan bi bakem dedim fotolar gelmiş mi diye.neysehh nasıl olsa gelirrrr.öpüldünüz hanımlar ben uyumaya giderr.

slm dostlar..ben eve geldiğim gibi uyudum sonra sahurda uyandım o uyanış birdaha yatmadım...hastahaneye gittim.şimdi eve geldim...dr iltihap olduğunu söyledi..ama ben pek inanmadım..kafamçokkarıştıçünkü tahlil bile yapmadan anlattıklarımla hastalığımı şıp diye buldu..lmaz:neyse canlar ben inşallah bayramdan sonra özele gidicem...a.s

beyazım bende anladım kuşum sen üzülme...fotolara gelince kimse bişey demeyince koymadık..ama bugün konu açarız..hadin ben yatmaya gidiyorum baybayŞeniz

gününüz güzel geçsin hatun kişiler
güzel bi gece geçirdik beraber,anladım ki bize bişiicik olmaz:)
hepinize teşekkür ediyorum
ve ayrıca gümüşüme ve eşine, çay faslı onlardan dı,keselerine bereket

Haydeç ablacığım geçmiş olsun.
Hep birlikte güzel bir buluşma olmuş, buna çok sevindim.kaydirigubbakcemile5
Beyazım yazdıkların gayet anlaşılırdı, bende anladım.a.s
Boşwerimin sefkilisini bile gördünüz demek. Offf neler kaçırdım ben yine.
Ama artık resim ekleseniz ne güzel olur. Zaten gece yine netimiz gitti.
Aklım burada uyudum. Nyese sabırsızlıkla bekliyorum artık.delikafadulden

Gördüler walla teker teker geldiler yanımıza delikafadulden

slmmm hanımlar simcik girdim okudum ne war ne yok die temizlik yapıyorummm cokk isim war bitirimmmmmmmmmmmmm yorum yapıcammmm hepicinizi operem haydecccc sana bayıldım yasca benden buyuksun ama affına sıgınıp sana abla demıcem sen benim haydecim ol olar mı:hulya::1hug:

selam hanımlarr.sözde uyuyacaktım ama gezmeye gittim.haydeç ablm geçmiş olsun tekrar.umarım kısa zmanda iyileşirsin ablacım.kendine çok dikkat et.panterim kız sen kilo verme cetvelin varmış senin.iyet i yapıyon ne.ha bide akşam sende kilo vermişsin gibi geldi bana.çok güzelsinn yaavs.maşallah gülümm.

arkadaşlar bi bi ara bana itibar puanı ne demek anlatabilir mi.ben ne ettim ki puanlıyolar beni?

slm canlar..ben şimdi kalkıcam iftara davetliyiz..ama yazılanları okudum..hepinize tek tek cevap vermek istiyorum... gelince inşallah..öpüldünüz...

nilcim yukarda kullanıcı paneli yazıyor orayı tıkla orda sana gelen repleri göreceksin. itibar puanlarını etkiliyor ...kolay gelsin cicim..

haydeç ablacım çok geçmşler olsun tekrardan,
ihmal etme sakın ii bi doktora gitmee çalış,kendine ii bak...
akşam ki buluşma gerçekten güzeldi,
sizlerle tanıştıım için çok mutluyum kendim adıma,
hepinizi öperim teek tekŞeniz

haydeç ablam geçmiş olsun
sizin için güzel bi buluşma olmuş anlaşılan mutlu olmanıza çok sevindim :)
kısmetse bidahakine bende gelicem ozaman hepinizle tanışmış olurum :)
çok merak ediyorum sizi
bugün adapazarındaydım çok kalabalıktı bayram üstü diye sanırım herkes sokaklarda =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…