Allah tependen baksın ,aşıkmışş, puuuuuukaydirigubbakcemileAkşam kaynatmışınız epey gözlerim yaşardı wallaakaydirigubbakcemile3
Ben yine yoktum sefkilimleydim napim çok aşık banaaadelikafadulden
Birde Günaydın demek gerekiyor dimi sabah olmasından dolayı..Şeniz
Haydeç ablam geçmiş olsun ayrıca..Allah acil şifalar versin..:Saruboceq:
Haydin kaçtım ben
ay sen beni kesin öldürücen nilim yaaaay bende bi temzilik yapsam mı ne?sanki bayram geliyo ve benim evi .... götüryor.eteğimde yarım kalacak örüyordum ya hanii.o bitene kadar artık ben 80 kilo olurum yine sığamam içine:))
bu pıncır ne ola kikaydirigubbakcemile3slm sakaryam ada centerda da bise bulamadım pıncırlada kawga ettim kızdım bende sade kası mı aldırıp ewe dondum:bbo:laelaelaelaelae
bu pıncır ne ola kikaydirigubbakcemile3
autleti neyni bırakın bi ara hanlıköye gidelim yafs
şişt kız pantercik
sende kilo verme cetveli var
nası yaptın onu
ben buluşmadan beri bi kilo haififledim de.
cetvelle hafiflenmes gıı
bende egzersiz videoları var isteyene 10 tlden satarım
kıslar ben imza ayarlayamıyorum.kullanıcı panelinde imza bölümünü göremıyorum.dolayısıyla kilo cetvelini de yapıştırmıyorum imzama.
selam milletsositososito
kız panter şu pıncırından bahsetsene azcuk ayy merak ettim valla-tatlicadiarzu-
he omu kendısının su bayısı war ii bilirik simdilik gulum uzme konusuna gelince de boswerimlen aynı kaderi paylasıosss kıskanccc benim pıncırım ckkkkaydirigubbakcemileonu anladım bitanesi kimin nesi kimin fesi kızımızı almaya layıkmı ne diye seni üzer bi ondan bahset bi bakem
kıslaar,bu gece son kez sahur sofrası kuracaz ,hepinizin sofrası bereketli ossun,
bayramda geldi hayırlsıylan,hepinize ii afiyet ossun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?