Sakarya///54

iyi aşkamlar hatun kişilerr

Allah tependen baksın ,aşıkmışş, puuuuuukaydirigubbakcemile

ay bende bi temzilik yapsam mı ne?sanki bayram geliyo ve benim evi .... götüryor.eteğimde yarım kalacak örüyordum ya hanii.o bitene kadar artık ben 80 kilo olurum yine sığamam içine:))
ay sen beni kesin öldürücen nilim yaaa
bayram derken kurbana yetiştiricen demi:)))hihoyyyt

slm sakaryam ada centerda da bise bulamadım pıncırlada kawga ettim kızdım bende sade kası mı aldırıp ewe dondum:bbo:laelaelaelaelae
bu pıncır ne ola kikaydirigubbakcemile3

autleti neyni bırakın bi ara hanlıköye gidelim yafs

şişt kız pantercik
sende kilo verme cetveli var
nası yaptın onu
ben buluşmadan beri bi kilo haififledim de.

tmm ebbek.sanırsam oğlullarımdan biri bunu ayarlıcak inş.tşk ederim.ben şimdi çıkıyourm.öpüyorum senii.

cetvelle hafiflenmes gıı
bende egzersiz videoları var isteyene 10 tlden satarım

ahh ahh canom.bende ne egzersiz hareketleri var da yapabilene ama..biliyon ben 36 kilo vermiş insanım önceden.hemide 4 ayda.ama paslandım galiba artık.yaşlanıyormuyum ne?

yok ya daga gencecikis:)
panterim gidelim işte bi ara lc nin indirim mağazası var orda bide bişi textil
şimdi bişi kalmamıştır gerçi:)

kıslar ben imza ayarlayamıyorum.kullanıcı panelinde imza bölümünü göremıyorum.dolayısıyla kilo cetvelini de yapıştırmıyorum imzama.

kilo cetvelide neki ,,kızlar ..ya bunu sora öğrenürm artık...şimdi vakkktim yok ...bizmkiler çarşıdan geliyo..bende tülerimi yıkadım astım..iyi geceler güzeller,,

selam milletsositososito
kız panter şu pıncırından bahsetsene azcuk ayy merak ettim valla-tatlicadiarzu-

selam milletsositososito
kız panter şu pıncırından bahsetsene azcuk ayy merak ettim valla-tatlicadiarzu-

neyini anlatam guselim yawuklum iste kawga dowus gidios allah sonumuzu hayır etsin cay bahcesinde otururken bi ara geldi ama masaya dill bende gittim yanına hemncik dondum sona:1rolleyes::asigim:

onu anladım bitanesi kimin nesi kimin fesi kızımızı almaya layıkmı ne diye seni üzer bi ondan bahset bi bakem

[B]beyazım bende yukledim resimleri baktın mı gıııı:ecrin_bebek:[/B]

kıslaar,bu gece son kez sahur sofrası kuracaz ,hepinizin sofrası bereketli ossun,
bayramda geldi hayırlsıylan,hepinize ii afiyet ossun...

onu anladım bitanesi kimin nesi kimin fesi kızımızı almaya layıkmı ne diye seni üzer bi ondan bahset bi bakem
he omu kendısının su bayısı war ii bilirik simdilik gulum uzme konusuna gelince de boswerimlen aynı kaderi paylasıosss kıskanccc benim pıncırım ckkkkaydirigubbakcemile
kıslaar,bu gece son kez sahur sofrası kuracaz ,hepinizin sofrası bereketli ossun,
bayramda geldi hayırlsıylan,hepinize ii afiyet ossun...

saol bebkim seninde ramazanı da atlattık bu yıl allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…