Sakarya///54

bende sizi öperim:)
öp benüü canoooooooŞeniz

hoş geldün cancağazım opuyorumnanaktan..beklerüz buluşmalara her daimmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada panterim kolay gele yıfrım..

Son düzenleme:
kısmetsizim öptüm şekercim
ben kaçıyorum size emanet buralar uykum geldi çok yakalamışken bırakmimm sonra kaçıyo yakalayamıyom
tekerleme gibi oldu he

aman kızlar ne bu çarşının hali adım atacak yer yok nerdeyse bütün sakarya çarşıya akın etmiş gibi yuh dedim yaaa nevrim döndü bu gün vallakafamçokkarıştı
ayrıca beni anlaybildiğiniz için çooook çok tşk ederim ben biraz karmakarışığımda bugünlerde idare ediverin artıkın:kedi:

yakalamışken fur uykunun gözüneeemirmirmirmir
beyas kısın nasıl oldu

hiç sorma canım yaa çok mızmız karnı aç ama malesef bişey yiyemiyo ne meret bişeymiş bu yaa valla grip olsa razıydım veriridim ateş dücürücüsünü antibiyotik iyileşirdi 3 4 günde ama ağzına bi şey sürdürmüyo ki yıkıp geçiriyo bizi:çok üzgünüm:

haydeç ablacım aklıma gelmişken doktora gitmiştin dimi anladığım kadarıyla aman aman pek ilgilenmemiş ama böyle bişey ihmale eglmez allah korusun dediğin gibi bir an önce özele gidersen çok iyi olur allah acil şifalar versin inş.
yoksunuz bu akşam burda gece kuşları panterde yok iftarlaramı gittiniznaniknanik

haydecim oncelikle gecmıs ossun bu aksam karsı komsuya gittikanne ile iftardan sona komsuyu iftarda acile kaidırmıslar bikini bolgesinde kasıntı akıntı en son pembe gelmis anlamıssındır haydecım nse hemen acile goturmusler demis dr kum dusuruosun bende seni anlattım kusum
simdide bu hastalık mıdır moda aceppp???
tekrar gecmisossun haydecimŞeniz

haydeç ablacım geçmiş olsun

sağolasın canım benimŞeniz

teşekkürler kuşum...birdahaki buluşmada mazeret yok canım...senide aramızda görmek istiyoruz..yerimseniben

temizlik yordu sanırım yine yoksun kuşum...valla kızımda bende seni çok sevdik.Şeniz deme fıstıkım..nasıl istersen öyle devam et tatlım...:1hug:ben senin haydecinim sende benim panterim..Şeniz

sağol boşnağım ya..inşallah bayramdan sonra iyi dr gidicem...bugün dövesim gekdi dr ukafamçokkarıştı

sağol canım benim..çok teşekkür ederim.inşallah bekleriz kaydirigubbakcemile.senide aramızda görmek bizi sevindirir...fotolara baktınmı..kaydirigubbakcemile3

gittim canım ne sen sor ne ben söyliyim..lmaz:devlet hastahanesi ne kadar ilgisiz olmuş böyle..hiçbir tahlil yapmadan hastalığı şak diye buldu dr...valla şaştım kaldım..adamda ne teknoloji varmış...:1shok:

yettim gari sakaryam
offf baslıom annatmaya simcikk

hoşgelmiş sefalar getirmişŞeniz

dun gece ck gusel gecti hepinize teker teker tsk edrim we rosum we pisime 2 kere tsk edrim derler yha insanlar konusa konusa bunu bir kez daa ispatladılar canlarımbenimmmalkisalkisalkis

dun gece arkadasta kaldım bugun 2 de ewe geldim haldur huldur temizlik yaptım annem bu ara tutturdu pcnin basından kalkmıosun dantel orr die bende taam dedim deminde dedıgım gibi komsuya gittik dantele basladım ew kızı mı olcemmm ne hahaha ben bile inanamıyorum sona ewe geldım dus aldım bi gusellll aylık temizlik saati bu yaptımmm

canım çok geçmiş olsun komşuna...bende biliyorum kum döktüğümü ama bugün dr öyle demedi..iltihaplanma var dedi..hiçbir tahlil yapmadan..adam derdimi anlattım ..anlıcan başından savdı geçti.. içtiğimiz sularlada alakalı olabilir bilemiycem:1no2:

gel kuşum bilmiyorsan ben sana öğretemkaydirigubbakcemiletabi çeyizde lazım annen haklı bu konuda...:jeyyar:

serefsizzz yha salla basını al maasını yapıolar iste kusumklava:
gel kuşum bilmiyorsan ben sana öğretemkaydirigubbakcemiletabi çeyizde lazım annen haklı bu konuda...:jeyyar:

aslında biliomda salaga yatıorum yawrimmm caktırma sende:1hug:

haydecccc topıgı bulamadım yah bi link atsana kusum ben bi kalkammm sahur hazırlıyamm annem beni yolmadan (gerci yoluncak yerımde kalmadı ama:ecrin_bebek:)

sildim canım...ama buraya takılırsan sahuru kaçırırsın..sonunu düşünemiyorum anacığının elinden:roflol:

Son düzenleme:

boşver ya çeyizmi kaldı artık cicim...lazım olursa biz yaparız sana..koca sakarya topiği ne güne duruyor..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…