öp benüü canoooooooŞenizbende sizi öperim:)
hoş geldün cancağazım opuyorumnanaktan..beklerüz buluşmalara her daimmalkisalkisalkisalkisalkisalkishaydeç ablam geçmiş olsun
sizin için güzel bi buluşma olmuş anlaşılan mutlu olmanıza çok sevindim :)
kısmetse bidahakine bende gelicem ozaman hepinizle tanışmış olurum :)
çok merak ediyorum sizi
bugün adapazarındaydım çok kalabalıktı bayram üstü diye sanırım herkes sokaklarda =)
yakalamışken fur uykunun gözüneeemirmirmirmirkısmetsizim öptüm şekercim
ben kaçıyorum size emanet buralar uykum geldi çok yakalamışken bırakmimm sonra kaçıyo yakalayamıyom
tekerleme gibi oldu he
yakalamışken fur uykunun gözüneeemirmirmirmir
beyas kısın nasıl oldu
haydeç ablacım geçmiş olsun
Haydeç ablacığım geçmiş olsun.
Hep birlikte güzel bir buluşma olmuş, buna çok sevindim.kaydirigubbakcemile5
Beyazım yazdıkların gayet anlaşılırdı, bende anladım.a.s
Boşwerimin sefkilisini bile gördünüz demek. Offf neler kaçırdım ben yine.
Ama artık resim ekleseniz ne güzel olur. Zaten gece yine netimiz gitti.
Aklım burada uyudum. Nyese sabırsızlıkla bekliyorum artık.delikafadulden
slmmm hanımlar simcik girdim okudum ne war ne yok die temizlik yapıyorummm cokk isim war bitirimmmmmmmmmmmmm yorum yapıcammmm hepicinizi operem haydecccc sana bayıldım yasca benden buyuksun ama affına sıgınıp sana abla demıcem sen benim haydecim ol olar mı:hulya::1hug:
haydeç ablacım çok geçmşler olsun tekrardan,
ihmal etme sakın ii bi doktora gitmee çalış,kendine ii bak...
akşam ki buluşma gerçekten güzeldi,
sizlerle tanıştıım için çok mutluyum kendim adıma,
hepinizi öperim teek tekŞeniz
haydeç ablam geçmiş olsun
sizin için güzel bi buluşma olmuş anlaşılan mutlu olmanıza çok sevindim :)
kısmetse bidahakine bende gelicem ozaman hepinizle tanışmış olurum :)
çok merak ediyorum sizi
bugün adapazarındaydım çok kalabalıktı bayram üstü diye sanırım herkes sokaklarda =)
haydeç ablacım aklıma gelmişken doktora gitmiştin dimi anladığım kadarıyla aman aman pek ilgilenmemiş ama böyle bişey ihmale eglmez allah korusun dediğin gibi bir an önce özele gidersen çok iyi olur allah acil şifalar versin inş.
yoksunuz bu akşam burda gece kuşları panterde yok iftarlaramı gittiniznaniknanik
yettim gari sakaryam
offf baslıom annatmaya simcikk
haydecim oncelikle gecmıs ossun bu aksam karsı komsuya gittikanne ile iftardan sona komsuyu iftarda acile kaidırmıslar bikini bolgesinde kasıntı akıntı en son pembe gelmis anlamıssındır haydecım nse hemen acile goturmusler demis dr kum dusuruosun bende seni anlattım kusum
simdide bu hastalık mıdır moda aceppp???
tekrar gecmisossun haydecimŞeniz
dun gece arkadasta kaldım bugun 2 de ewe geldim haldur huldur temizlik yaptım annem bu ara tutturdu pcnin basından kalkmıosun dantel orr die bende taam dedim deminde dedıgım gibi komsuya gittik dantele basladım ew kızı mı olcemmm ne hahaha ben bile inanamıyorum sona ewe geldım dus aldım bi gusellll aylık temizlik saati bu yaptımmm
temizlik yordu sanırım yine yoksun kuşum...valla kızımda bende seni çok sevdik.Şeniz deme fıstıkım..nasıl istersen öyle devam et tatlım...:1hug:ben senin haydecinim sende benim panterim..Şeniz
gittim canım ne sen sor ne ben söyliyim..lmaz:devlet hastahanesi ne kadar ilgisiz olmuş böyle.. hiçbir tahlil yapmadan hastalığı şak diye buldu dr...valla şaştım kaldım..adamda ne teknoloji varmış...:1shok:
adı ustunde dewlet hastanesi catmıolarkı soleee benim gibi birine felegini sasırsınlar tekrar gecmıs osuun haydecımmmmmŞeniz
serefsizzz yha salla basını al maasını yapıolar iste kusumcanım çok geçmiş olsun komşuna...bende biliyorum kum döktüğümü ama bugün dr öyle demedi..iltihaplanma var dedi..hiçbir tahlil yapmadan..adam derdimi anlattım ..anlıcan başından savdı geçti..içtiğimiz sularlada alakalı olabilir bilemiycem:1no2:
gel kuşum bilmiyorsan ben sana öğretemkaydirigubbakcemiletabi çeyizde lazım annen haklı bu konuda...:jeyyar:
temizlik yordu sanırım yine yoksun kuşum...valla kızımda bende seni çok sevdik.Şeniz deme fıstıkım..nasıl istersen öyle devam et tatlım...:1hug:ben senin haydecinim sende benim panterim..Şeniz
gittim canım ne sen sor ne ben söyliyim..lmaz:devlet hastahanesi ne kadar ilgisiz olmuş böyle.. hiçbir tahlil yapmadan hastalığı şak diye buldu dr...valla şaştım kaldım..adamda ne teknoloji varmış...:1shok:
adı ustunde dewlet hastanesi catmıolarkı soleee benim gibi birine felegini sasırsınlar tekrar gecmıs osuun haydecımmmmmŞeniz
bidahakinde beraber gidelim...kaydirigubbakcemilesağol canım ya..bu arada baktınmı buluşma haberlerine ..fotoları koydukakannehir
serefsizzz yha salla basını al maasını yapıolar iste kusumklava:evet ne doğruki burda..parayı basıp özele gidicen adam gibi ilgilenecekler..yerimseniben
aslında biliomda salaga yatıorum yawrimmm caktırma sende:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?