- 5 Nisan 2009
- 26
- 0
- 286
Sakaryalı bu kadar mı? Bende erenler de oturuyorum.
Sakaryalı ve sakaryaya gönül veren arkadaşlar... Sapanca da balon turu başlamış. Bugün hürriyette okudum. Gerçekten müthiş bir şehrimz var umarım bu tarz etkinlikler çoğalır. Bu arada KK olarak birgün balon sefası yapalım.. Sakarya ve çevre illerin katılacağı bir organizasyon olur. Balonla bir saatlik tur ücreti 10 kişilik 280,00 YTL haftaiçi 380,00 YTL'ymiş... Çok heveslendim valla... :) Umarım dikkate alınır...
Sakarya'da doğmadım ama burada yaşıyorum ve burada yaşamayı da seviyorum. Sakarya'da tanıştığım arkadaşlarımı ve komşularımı da seviyorum. Saliha ben de Erenlerde oturuyorum. Balon tuırlarını ben de okudum ve çok hoşuma gitti. Gökyüzü aşığı olan ben şimdi de balon turu hayalleri kuruyorum.
Yok mu başka Sakaryalı?
merhabalar arkadaşlar..okullar ne zaman açılıyor,bilginiz var mı? oğlum atatürk ilköğretim okulluna gidiyor, 2. sınıf.ben çarşamba günü biliyordum ama internette perşembe günü diyor,hem de sabahçi,saati da bilmiyorum.okula gitmek istiyorum,ne yapsam bilmemeki..bu arada bütün arkadaşları selamlıyorum.ben yurtdışındaydım,girmedim bu yaz hiç foruma.şimdi bakarım neler yaptınız,bu yaz nasıl geçti..ama özledim.... adapazarı gibisi yok...opuyorumnanaktan
Merhabalarr,, bende çarşamba biliyorum abim dersanede çalışıyor oda öyle söyledi. Ama kesin eminim de diyemem
slm herkese..bende şimdi geldim anacığımdan.. yeni gelenler olmuş hoşgelmişler..beyazım oluşun gelmiş gözün aydın...Şeniz
yaaa ablacım geldide gitti bile hele şimdi kızda yok:sinifsinif:
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniza.s.
pantercim gözünaydın olsun şekercim,allah kimseyi evladından ayırmasın,:Saruboceq:
panterim bide saçımı bi zamanlar bal köpüüne boyamak isteyip boyamamıştım hatırlarsın mı,
açıcıyla açtıım saçımı bal köpüüne boyadım çok güzel bi renk oldu ve doğal görünüyo nasıl sevindim anlatamam ,kardeşimin düğünü bu hafta, ay içim içime sığmıyo çok heycanlıım yaaakannehir
kısmet panterim belkim olur,
hade saa ii geceler,ben üşüdüm gidip yatem bareeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?