Sakarya///54

Sakaryalı'yı bırak mahalleden komsu bile varmış burda yaaa
Kızlar bende Sakarya'lıyım. Erenler'de oturuyorum:)
Sakarya'da doğdum büyüdüm, üniversiteyi'de burda okudum burda da evlenirsem artık vasiyet veririm benim köyümün yağmurlarında yıkayın başka yere gömmeyin diye

Bu arada Herkesin bayramı mübarek olsun.:) günde bitiyo ama daha bi gün daha var:)

merhabalar arkadaşlar..okullar ne zaman açılıyor,bilginiz var mı? oğlum atatürk ilköğretim okulluna gidiyor, 2. sınıf.ben çarşamba günü biliyordum ama internette perşembe günü diyor,hem de sabahçi,saati da bilmiyorum.okula gitmek istiyorum,ne yapsam bilmemeki..bu arada bütün arkadaşları selamlıyorum.ben yurtdışındaydım,girmedim bu yaz hiç foruma.şimdi bakarım neler yaptınız,bu yaz nasıl geçti..ama özledim.... adapazarı gibisi yok...opuyorumnanaktan

Merhabalarr,, bende çarşamba biliyorum abim dersanede çalışıyor oda öyle söyledi. Ama kesin eminim de diyemem

Merhabalarr,, bende çarşamba biliyorum abim dersanede çalışıyor oda öyle söyledi. Ama kesin eminim de diyemem

hoşgeldiniz arkadaşlar topiğimize sık sık bekleriz artık bizi buralarda unutmayınkaydirigubbakcemile
bayramınızda mübarek olsunŞeniz

okullarda perşenbe açılıyo kızlar ama çevremde kimsenin göndermeye niyeti yok iki gün için pazartesi gönderecekler işte sengözlerimebaksanabbende öyle düşünüyorum kızı pazartesi götürmeyifisfisfis

slm herkese..bende şimdi geldim anacığımdan.. yeni gelenler olmuş hoşgelmişler..beyazım oluşun gelmiş gözün aydın...Şeniz

ben burdayım,, ama ..sen gitmişin haydeçim neyse ..herkesin bayramı güzel geçmniştir umarım yeni gelenler hoşgelmişsiniz..beyazcım .kız fazla durmaz herlade .orda ,,herkese selam..

SLM sakaryamın gusel bayanları yeni gelen arkadaslar hos gelmısler benımde boncugum bu aksam geldı sukurler ossun 2 ayda kocaman adam olmus sarıldım kokladım kokladım agladım allahımkımseyı yawrusundan ayırmasın kıslar topıge gıremedım bu bu arada gıremıcem sanırım fırsat buldukca dalacam yıne sızlerı sewıyorummmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniza.s.
pantercim gözünaydın olsun şekercim,allah kimseyi evladından ayırmasın,:Saruboceq:
panterim bide saçımı bi zamanlar bal köpüüne boyamak isteyip boyamamıştım hatırlarsın mı,
açıcıyla açtıım saçımı bal köpüüne boyadım çok güzel bi renk oldu ve doğal görünüyo nasıl sevindim anlatamam ,kardeşimin düğünü bu hafta, ay içim içime sığmıyo çok heycanlıım yaaakannehir

amin kusummm
senın adına ck sewındımguselım o zmanda demıstım sana boya dıe ama sen bıyamamıstın sonuctan memnun kaldıgına sewındım ben kendı adıma soz wermıstımoglusum gelmeden ne manıkur pedıkur ne sac boyama ne makkaj ne de bayramlık yarın oglusumla ana ogul sakaryayı alt ust edıcez delı gıbı alıswerıs we bakım yaptırcaz tutturtu anne kulagımı delf-dırmek ıstıyorum dıe bende kıyamadım yarındeldırcez bakalım hewesını alsın kerata bıde okullar acılıo yarın kıyafette bakıcaz keretaya rosum cok buyumus yha cokkkkkkkkkkk ozlemısım weletıŞeniz

kıs rosum bızı dugune dawet etmek yok mu kurtları dokerdıkkaydirigubbakcemile2

düğün yapılmıyo cnmcım,pazar günü nikah vaa,çok yakınlarla kına gecesi yapiciiz sadece o yüzden ki davetli sayısında fazla açılamiiz bilin mii,myhope oturmaa gideesek kurtuklarımızı dökeriz cancaazım ne dersinsositososito
tebi boncuunu 2 ay görmedin ,az değil ki,gözümüzün önünde evrim geçirdiler de analayamadık,demek ayrı kalınca farkedii,allah bağışlasın haşinimyerimseniben
bende yarın çarşıya çıkmayı düşüneyim,ergenim kızıma okul formasıylan bişeler almam lasım,
kendimede takı toka felan bakıcciimzemuszemus

ohh ohh ne gusel o zman belkım karsılasırık carsıda kahwe ıcerık yawrum olmazmı??

kısmet panterim belkim olur,
hade saa ii geceler,ben üşüdüm gidip yatem bareeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…