Kızlar sizden bir fikir isteyebilirmiyim?
sizce "Escape makyaj seti" nasıldır. Ben çok makyaj yapan biri değilim ama elimde her renk bulunsun istiyorum.. Bi fikir danışayım dedim..
Link veremiyorum post sayımın az olmasından dolayı ama bilmeyenler googledan bakabilirler.
bende war cnm ck kalıtelı diil ama ıdare eder ne kadara buldun
cnm hoşgelmişin,iyi olmana sevinidim ,bu kadar ara verme yaf,sık sık uğra,bizde seni sefiyoz Şenizselam kzlar.Hepinizin Ramazani,bayrami hayirli gecmistir insallah.Ben coktan beri selam veremedim.Hepsini toptan halledeyim.Ben cok iyiyim umarim sizlerde iyisinizdir.Hepinizi özlemisim.Umarimdaha sik ugrayabilirim Öpüldünüz.
aamin niliym, cnm benim,erken kalkan çok fazla yemek yiyor be gümüşüm.ne etcez biz bu yemeği.kilolar aldı başını gidiyor..( roşumcum alah bir yastıkta kocatsınm kardeşine .
roşum pisim elticiklerim sizler nasılsınız..işleriniz kolay gelsin..roşum hayırlı olsun kardeşinin düğünü..
cnm hoşgelmişin,iyi olmana sevinidim ,bu kadar ara verme yaf,sık sık uğra,bizde seni sefiyoz Şeniz
aamin niliym, cnm benim,
şu anki kilonu çok fazla dert etme ,kontrol altına al bence,daha fazla almamaya dikkat ol emi güzel arkadaşımŞeniz
saolasın ablam,ben accaip yoğun ve yorgunum yaf,akşam kınayı yaptık topukların tepesinde ayacıklarımın canı çıktı,hayla sızlii:sinifsinif:,ama herşeye değer bi geceydi,çok güzel geçti,pazar günü nikahıda yaptık mı rahat olcaz artıkın,
eltim de pek girememş,akşam kınada yanımdadı saolsun,beni yalnız bırakmadıŞeniz
iyi akşamlar topiğe misafir kabul ediyonuzmu nasılsınız kızlar inşallah iyisinizdir
bişi sorucam kızımın öğretmen atamalarında sakarya serdivan ilçesine atandı nasıl oraları yakın olan varmı bu hafta içi göreve başlayacak merak ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?