Sakarya///54

selam kzlar.Hepinizin Ramazani,bayrami hayirli gecmistir insallah.Ben coktan beri selam veremedim.Hepsini toptan halledeyim.Ben cok iyiyim umarim sizlerde iyisinizdir.Hepinizi özlemisim.Umarimdaha sik ugrayabilirim Öpüldünüz.

selam aylacım.hoşgeldin..bizlerde iyiz ,,arada buluşuyoruz.. ramaznda iftarda buluştuk....umarım buralara gelldiğin zamn ,,tekrar buşmak nasip olur,,.daha sık uğraman dileğiyle ...hoşçakal..

erken kalkan çok fazla yemek yiyor be gümüşüm.ne etcez biz bu yemeği.kilolar aldı başını gidiyor..( roşumcum alah bir yastıkta kocatsınm kardeşine mutluluklar dilerim.beyazım yenş yerin yurdun har,yrılkı olsun sana da.

Kızlar sizden bir fikir isteyebilirmiyim?
sizce "Escape makyaj seti" nasıldır. Ben çok makyaj yapan biri değilim ama elimde her renk bulunsun istiyorum.. Bi fikir danışayım dedim..

Link veremiyorum post sayımın az olmasından dolayı ama bilmeyenler googledan bakabilirler.

bende war cnm ck kalıtelı diil ama ıdare eder ne kadara buldun

selam hatın kişiler..
aylacım hoş geldin gülüm.Şeniz.öpüyorum senii
beyazcım yeni işin hayırlı uğurlu olsun.
panter boncukun nasıl kıs..
nilyy yıfrımsen her halinle güzelsin Şeniz

slm dostlar...yeni gelenler hoşgelmişler..

çalıkuşum tam bayram yapmışsın canım ya..giderlerken baya zorlanıcan..

beyazım işi hayırlı uğurlu olsun inşallah..

aylacım hoşgeldin canım..özletme kendini hep gel ..

panterim kuşum yoksun sende vakit bulamıyorsun sanırım..

roşum pisim elticiklerim sizler nasılsınız..işleriniz kolay gelsin..roşum hayırlı olsun kardeşinin düğünü..

gümüşüm canım bu ara baya uğramışsın canım siteye..

yeşilgözlüm sen nasılsın..çok öpüyorum seni..

canom yok..boşwerim sen neler yapıyorsun...

nilim uyuyormusun hala kuzum..biz senin capcanlı haline alışkınız datlum..

unuttuklarım varsa özür dilerim..hepiciğinizi öpüyorum canlar...Şeniz

bende war cnm ck kalıtelı diil ama ıdare eder ne kadara buldun

15 tl ye buldum canım gittigidiyor da almak istiyorumda önce bir sorayım dedim. Ya ben sürekli makyaj yapan biri değilim özel zamanlarda düğünlerde vs. idare ederse yeter ozaman Teşekkür ederim:)

selam kzlar.Hepinizin Ramazani,bayrami hayirli gecmistir insallah.Ben coktan beri selam veremedim.Hepsini toptan halledeyim.Ben cok iyiyim umarim sizlerde iyisinizdir.Hepinizi özlemisim.Umarimdaha sik ugrayabilirim Öpüldünüz.
cnm hoşgelmişin,iyi olmana sevinidim ,bu kadar ara verme yaf,sık sık uğra,bizde seni sefiyoz Şeniz
erken kalkan çok fazla yemek yiyor be gümüşüm.ne etcez biz bu yemeği.kilolar aldı başını gidiyor..( roşumcum alah bir yastıkta kocatsınm kardeşine .
aamin niliym, cnm benim,
şu anki kilonu çok fazla dert etme ,kontrol altına al bence,daha fazla almamaya dikkat ol emi güzel arkadaşımŞeniz
roşum pisim elticiklerim sizler nasılsınız..işleriniz kolay gelsin..roşum hayırlı olsun kardeşinin düğünü..

saolasın ablam,ben accaip yoğun ve yorgunum yaf,akşam kınayı yaptık topukların tepesinde ayacıklarımın canı çıktı,hayla sızlii:sinifsinif:,ama herşeye değer bi geceydi,çok güzel geçti,pazar günü nikahıda yaptık mı rahat olcaz artıkın,
eltim de pek girememş,akşam kınada yanımdadı saolsun,beni yalnız bırakmadıŞeniz

canım ya kıyamam sana..bunlar tatlı yorgunluklar...rabbim huzur versin... önemli olan o..pisimede çok selam...Şeniz

iyi akşamlar topiğe misafir kabul ediyonuzmu nasılsınız kızlar inşallah iyisinizdir
bişi sorucam kızımın öğretmen atamalarında sakarya serdivan ilçesine atandı nasıl oraları yakın olan varmı bu hafta içi göreve başlayacak merak ediyom

Ablacım hangi okul serdivanda?? Merkezi biyerdir ama üniversitede yakın olduğundan genelde öğrencilerin ve üniversite hocalarının bulunduğu bir semttir. Ve ortamı da genel olarak güzel yani.. Hayırlı olsun inşallah mutlu olur burada.

iyi geceler kızlar nasılsınız bugün pek uğrayamamışsınız herkesler okul telaşında ben öylede buarada ben serdivanda oturuyorum ama okulu hatırlayamadım serdivan yakınlarında olsa mutlaka bilirim

ii gecelerrrrr hatın kişilerrrrr..
oy oy kimler gelmiş..eminecim hoşgelmişsinn..kızın buraya mı atandı.çok sevindim..hayırlı uğurlu olsun..okulun ismini duydum ama yerinitam bilemiyorum.öğrenince sana hemen yazarım..
eee artık beklerizefendim sizleride buralara..
kıslar bu arada misafrimizi görünce lafa daldım..sizler nasılsınız canlar..
evet dün akşam kınadaydık..roşumun kardeşciği gerçekten çok güseldi.allahmutlu etsin tekrardannn
haydeçaplam bende seni öperim kocamannnn.
yeşilgözlü aplam doğru valla okul telaşına daldık..
hepiciğinizi öpüyruuummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…