Merhaba arkadaşlar, hepimizin geçmiş bayramı tekrar kutlu olsun.
Dilerim herkes gönlünce bir bayram geçirmiştir.
Benim şimdiye kadar yaşadğım belki de en güzel bayramdı bu bayram.
Ailem geldi biliyorsunuz. Yiğenimi öptüm her fırsatta, bayram şekeri niyetine.kaydirigubbakcemile3
Sonra hep birlikte köye kayınvalidemlerin yanına gittik. Tam cümbür cemaat geçti.
Şimdiye kadar ya, uzaklarda arkadaşlarımızla olurduk. Ya eşimin ailesi ile yada bizimkilerle.
Bu kez ilk kez herkes birarada oldu ve ben çok mutluydum....
Şimdi bayram modundan çıkıp, okul moduna girmeliyiz.
Malum yarın okullar başlayacak. Dilerim kızımın öğretmeni gelmiş olur.
Benden şimdilik bu kadar herkese selamlar.....a.s.
yeni işin hayırlı olsun beyazım,inş.çabucak alışırsın:Saruboceq:iyigeceler kızlar bugün yurda yerleştim şuan ordan yazıyorum size, içim bi buruk yaa uzun zamandır kendi evim olmayan bi yerde kalıyorum garip hissettim kendimi kızımda yok yanımda ağlamaklı bi hal içindeyim işte inş. çabuk alışır bu bunalımı atlatırım üzerimden nasip işte gönlüme göre bi iş bulamadım vardır bundada bi hayır diyoruz ne yapalım artık:sinifsinif:
aamiin,allah razı olsun cnm:Saruboceq:roşum kardeşinin düğünü hayırlı uğurlu olsun canım rabbim tamamına erdirsin inş bir ömür boyu mutlu olsunlar
:
iyi geceler kızlar beyazcım hayırlı olsun işin inşallah alışırsın çalıkuşu senin adına sevindim bayramlar yalnız olunca garip olur gurbet zor
panter seninde gözün aydın canım bizler içinde öp oğlişini
roşum kıskandım bizede kına gecesi yap neyse myhope gidince süslenirsin bizde orada görürüz hayırlı olsun kızlar hepinizi öpüyorum slm
boswerim gecmıs bayramın mubarek ossunslm canlar.. panterim gözün aydın...roşum allah tamamına erdirsin inşallah..çarşıda işleriniz kolay gelsin..
saol haydecım ewlat kaddar tatlu bısecık yok walla
boşwerim seninde bayramın mubarek olsun canımŞeniz
Geçmiş Bayramınız Mübarek Olsun a.s.
saol pisicimmm amin okul telası bu sabah itibari ile benimde basladı hepicimize kolay gelsınselamlar kıslarrrrrrrrrrr
yenigelen arkadaşlar hoş gelmişlerbuyrunnnnnnnnn
pantercim gözün aydın..oğluşuna kavuşmuşsun.allah acılarını göstermesin.
beyazcım snada allah kavuştursun gülüm.
hade bakalımbayram telaşı bitti.şimdi sıra okul telaşında..kaydirigubbakcemile2
calıkusum ck gusel bi bayram gecirmissin aılenle huzurlu allah daimi etsin insallahMerhaba arkadaşlar, hepimizin geçmiş bayramı tekrar kutlu olsun.
Dilerim herkes gönlünce bir bayram geçirmiştir.
Benim şimdiye kadar yaşadğım belki de en güzel bayramdı bu bayram.
Ailem geldi biliyorsunuz. Yiğenimi öptüm her fırsatta, bayram şekeri niyetine.kaydirigubbakcemile3
Sonra hep birlikte köye kayınvalidemlerin yanına gittik. Tam cümbür cemaat geçti.
Şimdiye kadar ya, uzaklarda arkadaşlarımızla olurduk. Ya eşimin ailesi ile yada bizimkilerle.
Bu kez ilk kez herkes birarada oldu ve ben çok mutluydum....
Şimdi bayram modundan çıkıp, okul moduna girmeliyiz.
Malum yarın okullar başlayacak. Dilerim kızımın öğretmeni gelmiş olur.
Benden şimdilik bu kadar herkese selamlar.....a.s.
beyazım ck tsk ederım ınsallah kusum ewlatlardan ayrı olmuoo yha en kısa zamanda prensesın gelır ınsallah yanına guselım [QUOTEroşum kardeşinin düğünü hayırlı uğurlu olsun canım rabbim tamamına erdirsin inş bir ömür boyu mutlu olsunlar
panterim gözün aydın canım oğluşuna kavuşmuşsun darısı benim başıma kız hala dönmedi özledim cadıyı yaa:sinifsinif:
gusel dılegın ıcın tsk cnmSelam kızlar herkese güzel bir gün diliyorum... Öpüldünüz..opuyorumnanaktan
ne gusel baka sende annecının yanında gırmısın hos geldın tekrar kusumslm arkadaşlarrr:))) hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun! umarım herkes dilediğince bir bayram geçirmiştir. ben yoktum burda bursa'ya ailemin yanına gittim dün döndüm evime yeni fırsat buldum topiğe bakmak içinde...
mangalina canım onlar havyardır..sanırım ..biraz pembemsiiii olması lazım ..onlar yenir.canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?