Sakarya///54

hemen öğrendim arabacı alanındaymış okul sosyete pazarına yakın kötü yer yoktur buralarda adapazarı küçük yer herkes hemen hemen birbirini tanır hayırlı olsun

bak yeşil göslü aplama hemen istibarat toplamışş.doğu söylüyosun ablacım bizim buralar bi danedir..

hoşgeldin canım... kızının görevi hayırlı olsun... serdivan merkeze çok yakın yeşilgözlü arkadaşım araştırmış.arabacı alanı da merkeze çok yakın sayılır...

iyi geceler dostlar..bi bakıyorum kimseler yok.bi bakıyorum sohbetler almış başını gitmiş..hızınıza yetişilmiyor maşallah... delikafadulden

hemen öğrendim arabacı alanındaymış okul sosyete pazarına yakın kötü yer yoktur buralarda adapazarı küçük yer herkes hemen hemen birbirini tanır hayırlı olsun

yeşilgözlüm allah senden razıolsun rahatladım sağolasın canım

bak yeşil göslü aplama hemen istibarat toplamışş.doğu söylüyosun ablacım bizim buralar bi danedir..

canım benim hepiniz çok iyisiniz insan merak ediyo gideceği yeri
hoşgeldin canım... kızının görevi hayırlı olsun... serdivan merkeze çok yakın yeşilgözlü arkadaşım araştırmış.arabacı alanı da merkeze çok yakın sayılır...

hoş bulduk canım sağololasın bidanem sizlerde yakınmısınız oraya
kiralık ev tutmak istiyoruz ailecede geliriz

hoş bulduk canım kısmetse orda başlayacak
burda saat ücreti çalışıyodu şimdi sözleşmeli atandı
allah nasib ederse ev tutmak istiyoruz belki ailece geliriz
çünkü benim bir bağlantım yok eşim emekli istanbuldaki evim dursun arada
arada gider geliriz kız sizleride görürüm ay inşallah

günaydın güzellerrrrrrr
emine aplacım valla çok güzel olur.her daim bekleriz buralara..
benimde kardeşim atama bekliyo.inşallah onunda ataması olur..

canım ya çok üzgünüm ben köydeyim..ama diğer arkadaşlarım hepsi merkezde. inan çok sevindim kızının adına..taşındığınızda beklerim buyrun gelin..buluşmalarıız sık sık oluyor inşallah tanışma fırsatımız olur...Şeniz

selam hatun kişiler
pazar pazar dukkandan bi fırsat buldum yazayım dedim
beni merak etmeyin yani:umursamaz:

öptüm bile ben seni pisim...zemuszemus
kızlar bu arada buluşmadaki resimleri editledim diğerlerini de editleyin artiz omayalım

hayırlı akşamlaaar ancak banasıra geldi çok şükür oturabildim pc nin başına ama kimsecikler yokmafoldumben

roşum allah kardeşinin mutluğunu daim etsin fazla nikah şekeri aldınmı bizede bekleriz bir tanecik:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…