gel güzelim sen bana ben sana kahvede yaparım muhabbette ederiz benimde canım sıkılıyo zatiiibenneyaptımki
beyazcım ben özelden msj gönderemiyomuşum burda yazdığım msjlar yerli değilmiş oyüzden burdan cvp yazıyorum kusura bakma
ben adapazarını hiç bilmiyorumki canm merkezdeki yeni caminin orda oturuyorum ben daha 2,5 ay oldu geleli oyüzden hiçbiyeri bilmiyorumçok isterim gelmeyi ama malesef işte
beyazcım sana soru sordum cvpını bekleyemeden çıktım,kocişim pc yi ele geçirdi,
sosyal hayatını sınırlayan bi iş belli ama netçen ,çocuklar olunca kendini düşünemiyosun,ah şu sorumluluklar ,sağlık olsunda kolay gelsin saa...
olsun canım zamanla öğrenirsin ordan gelmekte çok kolay bana olmadı bi gün çarşıdan almaya çalışırım ben seni bakalımyerimseniben
askperestcim hoşgeldin aramıza her zaman bekleriz biz uzun zamandır buralardayız ama nedense arkadaşlar bende sakaryalıyım aa ne güzel topiğimiz varmış deyip deyip kaçıyorlar bi dahada uğramıyorlar hep gel yani hep burdayız ben yoksam o o yoksa bu bu yoksa şu şu yoksa ben varımkaydirigubbakcemile3
şööle bi bakıp çıkiim bende ,komşularımla bahçede salçalık biber kaynatiiz,daa çok vaa ,tam 4 ailelik salça kaynıcak,bu gece bahçelerde geçcek belli ki,
salçaya girişince,temizlkte kaldı neysem işlerimlen sıkmayım sizi ii geceleer heppinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?