Sakarya///54

beyazcım ben özelden msj gönderemiyomuşum burda yazdığım msjlar yerli değilmiş oyüzden burdan cvp yazıyorum kusura bakma
ben adapazarını hiç bilmiyorumki canm merkezdeki yeni caminin orda oturuyorum ben daha 2,5 ay oldu geleli oyüzden hiçbiyeri bilmiyorum çok isterim gelmeyi ama malesef işte

beyazcım sana soru sordum cvpını bekleyemeden çıktım,kocişim pc yi ele geçirdi,
sosyal hayatını sınırlayan bi iş belli ama netçen ,çocuklar olunca kendini düşünemiyosun,ah şu sorumluluklar ,sağlık olsunda kolay gelsin saa...

olsun canım zamanla öğrenirsin ordan gelmekte çok kolay bana olmadı bi gün çarşıdan almaya çalışırım ben seni bakalımyerimseniben

sağol güzelim zamanla alışacaz bunada dediğin gibi işe ihtiyacım var şuan elimizde olan bu şükretçez artık:1rolleyes:

şimdi elimde bi cd var onu izlicem sonra bağlanacam yine size öptüm hepiniziŞeniz

selam kızlar
işten fırsat buldukça bakıyorum
beyazım şevval halinden memnunmuş heraldee,sevindim çok,sende olmasan kimsenin uğrıyacağı yok he
tesüflerimi sundum bende işte
hıhhhhhhhh herkeşlere....

ben geldiiim
akşam yemenin gelmesini bekliyoss ayy çok acıktım yaa sözüm ona diyete girdim yemeyi dört gözle bekliyom nasıl diyetse buu:mymeka:
canocum ben seni bırakmam hayatım heeç merak etme kankiikaydirigubbakcemile3

Ayyy ne güzel, sakarya topigi acilmis, ilk defe görüyorum.
Bende kendimi tanitayim ozaman, ismim Sibel 20 yasindayim..

Babam sakaryali, annem izmitli, babam iki yasinda sakaryadan avusturyaya gelmis ailesiyle, 18 yasinda annemi görmüs kandirada evlenmisler ve annemide avusturyaya getirmis...

Esim ankarali ama oda viyana dogumlu, yani kainvalidem ve kayinbabam ankarali, onlarda ayni sekilde evlendikten sonra gelmisler...

Nekadarda ankarali biriyle evli olsam, sakaryayi unutmuyorum...
Her sene izinde gidiyorum sakaryaya... :lepi:

Burda bu muhtesem manzarayi olusturan mujo arkadasima tsk ediyorum... opuyorumnanaktan

Yüreginiz sevgiyle kalsin a.s.
Askperest

askperestcim hoşgeldin aramıza her zaman bekleriz biz uzun zamandır buralardayız ama nedense arkadaşlar bende sakaryalıyım aa ne güzel topiğimiz varmış deyip deyip kaçıyorlar bi dahada uğramıyorlar hep gel yani hep burdayız ben yoksam o o yoksa bu bu yoksa şu şu yoksa ben varımkaydirigubbakcemile3

Tamam tatlim, hep gelirim hep gelirim.... Bende suanda bir yarismaya katildim: Elma diyetine, zaten bir ordayim buda ikinci evim olmus olur....

Öpüyorummmmmm

slm sakaryanın güzel hatunları.geldim hemen gidiyorum..kızlar sıradalar çünkü..hepiciğinizi çok çok öpüyorum..

şööle bi bakıp çıkiim bende ,komşularımla bahçede salçalık biber kaynatiiz,daa çok vaa ,tam 4 ailelik salça kaynıcak,bu gece bahçelerde geçcek belli ki,
salçaya girişince,temizlkte kaldı neysem işlerimlen sıkmayım sizi ii geceleer heppinizee

kolay gelsin arkadaşım soğuk değilmi dışarsıakannehir

günaydınalr ,,,hanımlar hayırlı cumalr..herkese..roşum kolay gelsin canım ..kış hazırlıkları başladı .tabi salçaydı turşuydu .,,alkah hayırlısıyla yemek nasip etsin..aşkperest hoşgeldin canım...panter umarım rahatsızlığın geçmiştir..neyse ben çıktım ..herekese hayırlı cumalr tekrar..

hayırlı cumalar hanımlar rabbim tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin benide unutmayınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…