myhope gecmıs ossun gulum ewt gercekten bana kolay gelsın
sedacım sanada gecmıs ossun fıkırlerımı musaıt olunca solıcemm
beyazım ınsallah yıne gelırım ben fırsat buldukca
kısmetsızım nasılsın bakem
haydecım senınle sohbet etmeyı ck ozledım yha
we bız sabahtan mantı yaptık anacımla hafta sonu abıme gıtcek ıstanbula ona goturcek
sımdıde halı yıkıyorum fırsat buldum yazayım dedım hepıcınızı operemmmmmopuyorumnanaktan
seddaacım çok geçmiş olsun..birde bu hasta halinle misafirmi kabul ettin...kolay gelsin...
sağolun canlar ya bir bilsem ne olduğunu kafama da bişey takmadım ama beynim durmuş vaziyette hayattan bıkmış yorulmuş ne bileyim işte bende bişey anlamadımki...of canım sıkılıyor canım...kafamçokkarıştı
du kıs bi koşu geliimmkıs pisicik kalbimiz birmis cetiklerimi soktum ayacıklarıma inss bu gece tutmaz bitaraflarımız agrısı gel kusum gel beraber yiyelim hepicimize yetecek kaddar yaptık zateee
yok be kediciğim alışamadı gerçi orda problem çıkarmıyomuş ama giderken kıyamet kopuyo ağlaya zırlaya servise veriyom 1 ayda alışır umarım bi görsem şöyle güle oynaya gittini:çok üzgünüm:bende çok şey istiyorum dimişakkıdı
du kıs bi koşu geliimmcokacimcoook
valla iyi dayanmışsın yane ben olsam çoktan yamulmuştmm
yok yafrum heç üzülme 1ay bile sürmez alışması bak görürsünyerimsenibenbi bakarsın seni bile görmez giderken..yok be kediciğim alışamadı gerçi orda problem çıkarmıyomuş ama giderken kıyamet kopuyo ağlaya zırlaya servise veriyom 1 ayda alışır umarım bi görsem şöyle güle oynaya gittini:çok üzgünüm:bende çok şey istiyorum dimişakkıdı
tebii yarı yoldan döndümmne o kıs yola mı cıktın yoksam
bu seferlık ben senin yerinede yiyim baricokacimcoook:jeyyar:
panteer senlen konuşmam lasıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?