Sakarya///54

bende özledim panterim..denk gelemiyoruzki...of e çok iş yapmışsınız annende hamarat herhelde...kolay gelsin size...çok öpüyorum...Şeniz

sağolun pantercim haydeç ablacım. bu misafirler çok önce haber vermişlerdi ne yapayım bide şehirdışından gelecekler çevirememki şimdi yardım edecek kimsemde yok yanımda ne yapalım artık zor olacak ama dayancam artıkkın

hafif bi depresyon hali görüyorum ablacım sendelaelaelaelaelaegel bi terapi yapalım sana:jeyyar:en yakın zamanda atlatırsın inş şaka bi tarafabenneyaptımki

kıslarrr nasıınız bakemm..
bugün benimde misafirlerim vardızemuszemus.gerçi misafir sayılmazlaralkisalkisalkis.eltimcimle yengemcim geldiler.ve çocuklar yokken bi güsel oturduk..sositososito
kıs panter hamarat hatın.:hulya:.mantı he..sizemi gelsem ne..cokacimcoookkıs dikkat et üşütme halı yıkarkene..
haydeçaplam gözemi geldin.nazar mı değdi hamarat aplamaaa:1hug:
beyaz yıfrımm kızçen napıyo..alıştımı okuluna.kaydirigubbakcemile2
myhopem paşamızı öp kocamanındanŞeniz
sedacım allah kolaylık versin:1hug:.bol bol su iç..bide yoğrut suyu iyi gelir duymuştum taşa.

slm hanımlar
ewt haydecım hamarattır benım anam
ıslerı bıtırdım dusumu aldım bakımlarımıda yaptım bırazdan yemek yıcezz
belım agrıdı normal olaraktan ck yoruldum yaslandımmı ne acep:hulya:

kıs pisicik kalbimiz birmis cetiklerimi soktum ayacıklarıma inss bu gece tutmaz bitaraflarımız agrısı gel kusum gel beraber yiyelim hepicimize yetecek kaddar yaptık zateee

kıs pisicik kalbimiz birmis cetiklerimi soktum ayacıklarıma inss bu gece tutmaz bitaraflarımız agrısı gel kusum gel beraber yiyelim hepicimize yetecek kaddar yaptık zateee
du kıs bi koşu geliimmcokacimcoook
valla iyi dayanmışsın yane ben olsam çoktan yamulmuştmm

yok be kediciğim alışamadı gerçi orda problem çıkarmıyomuş ama giderken kıyamet kopuyo ağlaya zırlaya servise veriyom 1 ayda alışır umarım bi görsem şöyle güle oynaya gittini:çok üzgünüm:bende çok şey istiyorum dimişakkıdı

alısır beyazım hecc uzulme prenses sana yapıooo:umursamaz:

selamün aleyküm bacılar,yerimseniben
oy anca geldim eve çok yorulmuşum,
çocuklar yoiken bi güzel kaynattık eltimle,yingemle,zemuszemus
panterim bayaa hamaratsınız maş.güle güle kirletin,:hulya:
haydeç ablam artık biraz dur,madem canısın istemii,dinlendir kendini,elbet özüne dönersin sen fazla boş durmaya gelemezsin eminim,:hulya:
sedacım çok geçmşler ossun cnm:Saruboceq:işlerinde kolay gelsin,neler yapmak istiyosun ,sölede ona göre tarif verebilirim,cokacimcoook
beyazcım alışır merak etme ,gitmeye can atar bi süre sona

yok yafrum heç üzülme 1ay bile sürmez alışması bak görürsünyerimsenibenbi bakarsın seni bile görmez giderken..aynen büle gider..
ne o kıs yola mı cıktın yoksam
bu seferlık ben senin yerinede yiyim baricokacimcoook:jeyyar:
tebii yarı yoldan döndümmyok be gülüm kociş geldi ve cibren hile ile pcyi ele geçirdiafiyet olsun gülümm

aleyküm selam eltim eltim kıs hakket iyioldu bugün..çocuklar okuldaykene tekrarlıyalım bunualkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

hamaratım tebii rosumum ne sandın panteri 10 parmaanda 10 marifet allama sukur
ama ck yoruldum usudum hala ısınamadım yha
pisicimmm annadım ben senin hakkınıda afiyetle goturdum zateecokacimcoook
hepicinizi operemmŞeniz

ayyy inş dediğiniz gibi olur alışsın artık böyle ağlaya ağlaya göndermek zoruma gidiyo kötümü yapıyorum acaba diyorum aklında böyle zorla gönderdi beni başkalarına verdi diye kalırsa çocuk nefret etmesin bide bendenakannehir
bu arada roşum ve kısmetsizim bidaha öyle kahve içmek için toplandığınızda dedikodu yaptınızda benide çağırıyosunuz bende bi kaçamak yapıp geliyorum ona göre yok öyle kahve içtik dedikodu yaptık deyip uzaktan nisbet yapmaklmaz:

kayfe içmek içn toplanmadık beyazcım,
pasta böörek yidik ,çay içtiik,
ama dedikodu etmedikzemuszemus

yok be beyascım okula gönderdin diye nefret eder mi çocuk anneden,
hep gönderdik,alışçak zamanla merak etme,tecrübeliiz bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…