hımm bende olsaydım azcuk yapardık kızyerimsenibenkayfe içmek içn toplanmadık beyazcım,
pasta böörek yidik ,çay içtiik,
ama dedikodu etmedikzemuszemus
:roflol::roflol:yalancı ne ossun rosumum
yaaa oğlumda yaşamayınca böyle şeyler ne bileyim tedirgin oldum bi görseniz hani filimlerde anneden zorla alınır çocuk çocuk yalvarırı anne beni bırakma diye kollarını uzatmış bi durumda kadında bişey yapamaz hergün o sahneyi yaşıyoruz yaneee:gitme:yok be beyascım okula gönderdin diye nefret eder mi çocuk anneden,
hep gönderdik,alışçak zamanla merak etme,tecrübeliiz bu konuda...
sağol tatlım yaa inan rahatlıyorum bu sözlerinizlebenneyaptımkibeyazımm hec uzulme cocuklar bizim gibi diiller gonlunu serin tut
gününüz gözel geçsün baculaarrr
beyazkıs anca oturduk bizde çocuklar yokkene ..keyif yapalaımdeye ..yane siftah bismillah durumunu yane..
kızçen için üzülme..sonuçta bütün çocuklar böyle böyle alışıyo..emin ol ki servise binene kadardır huysuzluğu.bütün çocuklarda fikstir anneye yapılan huysuzlukyerimseniben
hade ben kaçar..gene uğrarım bi arazemuszemus
yha kıslar mıdem agrıooo ne yapsam fıkrı olan warmı
ac karnına nescafe ıcmemın kessınlıkle agrı ıle bı ılgısının oldugunu sanmıom tebııı:kedi:
yaa tebii kesin ilgisi yoktur ,
kıjıım deli misin,
benim midemde reflü var,
dr kesinlikle yasakladı,arada içtiim halde dokanıyo,bide aç içsem nolcek düşünemedim şimci,
bide dün üşüttün heral halı yıkarkene,
mide hassas üstünede aç neskayfe ooh rahat vermez şimci,hade bakalım geçmş olsun diyim bare
ne yanlızlığı panterim yaf,boncuun var işte,allah sağlıklı ömür versin,:Saruboceq:ısıtmış anneciini,ayrıcana kafama vurma taam mı,doğru sööledimi biliisiinlmaz::hulya:
beyazım canoya gidecektin ne oldu senin o is gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?