Sakarya///54

beyazımm hec uzulme cocuklar bizim gibi diiller gonlunu serin tut

ooy pıntırım şimci girdi,bişe istedi kapıdan gidince size bakem didimdi ,yetişemedim,pc yi talep edii,
ii geceler,
bu sefer hakket gidiim :gitme:

gününüz gözel geçsün baculaarrr
beyazkıs anca oturduk bizde çocuklar yokkene ..keyif yapalaımdeye ..yane siftah bismillah durumunu yane..
kızçen için üzülme..sonuçta bütün çocuklar böyle böyle alışıyo..emin ol ki servise binene kadardır huysuzluğu.bütün çocuklarda fikstir anneye yapılan huysuzlukyerimseniben
hade ben kaçar..gene uğrarım bi arazemuszemus

kayfe içmek içn toplanmadık beyazcım,
pasta böörek yidik ,çay içtiik,
ama dedikodu etmedikzemuszemus
hımm bende olsaydım azcuk yapardık kızyerimseniben
yalancı ne ossun rosumum
:roflol::roflol:
yok be beyascım okula gönderdin diye nefret eder mi çocuk anneden,
hep gönderdik,alışçak zamanla merak etme,tecrübeliiz bu konuda...
yaaa oğlumda yaşamayınca böyle şeyler ne bileyim tedirgin oldum bi görseniz hani filimlerde anneden zorla alınır çocuk çocuk yalvarırı anne beni bırakma diye kollarını uzatmış bi durumda kadında bişey yapamaz hergün o sahneyi yaşıyoruz yaneee:gitme:
beyazımm hec uzulme cocuklar bizim gibi diiller gonlunu serin tut
sağol tatlım yaa inan rahatlıyorum bu sözlerinizlebenneyaptımki

öyle diyorlar zaten serviste susuyomuş okuldada oynuyomuş ama işte biz problem yapıyoz ben daha doğrusu:mymeka:

yine günlük güneşlik bi gün bu netsem aceba diye düşüneyim,
bu hafta hergün gezmee gittiim için cnm evde durmak istemii:hulya:
biyerler ayarlıyom kafamda
hadin hepinize hayırlı cumalar,
dualarınız kabul olsun:Saruboceq:

yha kıslar mıdem agrıooo ne yapsam fıkrı olan warmı
ac karnına nescafe ıcmemın kessınlıkle agrı ıle bı ılgısının oldugunu sanmıom tebııı:kedi:

beyazcım,ilk deneyim olduğu için takılıyodur kafana,
bide sana nazlanıyomuş bak,
orda mutlu olmasa ,oynayamazdı dimii)

hayırlı cumalar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

beyazım inanki sorun yapılcekkk bi olay diil ama ana yuregi iste sana zor geliyordur

yha kıslar mıdem agrıooo ne yapsam fıkrı olan warmı
ac karnına nescafe ıcmemın kessınlıkle agrı ıle bı ılgısının oldugunu sanmıom tebııı:kedi:

yaa tebii kesin ilgisi yoktur ,
kıjıım deli misin,
benim midemde reflü var,
dr kesinlikle yasakladı,arada içtiim halde dokanıyo,bide aç içsem nolcek düşünemedim şimci,
bide dün üşüttün heral halı yıkarkene,
mide hassas üstünede aç neskayfe ooh rahat vermez şimci,hade bakalım geçmş olsun diyim bare

aah beyazım ah sen daa dur bugünleri arıcan,
artık banada öle geliyoki her gün, geçen günleri arıyacaz,
dertleri büyüyomuş gerçekten de:sinifsinif:

destegin icin tsk ederim rosumum:mymeka:

selamsız sabahsız daldım yine muahbbete nasılsınız bakalım hanımlar cumanız mübarek olsunopuyorumnanaktan

rosumum saka bi yana haklısın dun bayagı usumusum gece ısınamadım kendimide ısıtamadım
ısıtacak adam da yok zate:kedi:
bende boncugumun yanına yattım ısıttı annesini
ahhh yalnızlık ahhhhhhhhh:bbo:

ne yanlızlığı panterim yaf,boncuun var işte,allah sağlıklı ömür versin,:Saruboceq:ısıtmış anneciini,ayrıcana kafama vurma taam mı,doğru sööledimi biliisiinlmaz::hulya:

ne yanlızlığı panterim yaf,boncuun var işte,allah sağlıklı ömür versin,:Saruboceq:ısıtmış anneciini,ayrıcana kafama vurma taam mı,doğru sööledimi biliisiinlmaz::hulya:

yawrimmm sogukta gece usuyom yatakta ondan seyettimm zarrr baska bi niyetim yok idisırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…