Sakarya///54

tubacım adatıpta kime gittiğin önemli..ama doğumevi gerçekten daha iyi.zaten bütün hastanlerde (allah korusun) sorun olduğu zaman doğumevine yönlendiriyorlar..
adatıpta neşe aşıcıya gidiyorum doktorumdan da hastaneden de şimdilik memnunum ama doğumda doğum evi daha iyiymiş özele göre daha fazla doğum oluyo ben ilk doğumevine gittim benim ilk hamileliğim hiç ilgilenmedi doktor tecrübem yok sonuçta araştırdım adatıpa gittim bende bugün buralı bir arkada kötüledi biraz adatıpı doğumevinde hangi doruönerirsiniz gülten demirsoyun cv sini okudum iyi gözüküyo diorum doğumevindede bir doktorum olsun bir aksilik olursa Allah korusun yabancılık çekmem en azından

iyi akşamlar kızlar nasılsınız beni grip kötü yaptıya bir kaç gündür giremedim halim yoktu sizleride merak etmiyorum sanmayın haydeçcim gözün aydın hepinizi öptüm slm

slm sakaryam ancak kalkıyorummmmmmmmm hafta sonunuz gusel gecsın hepıcınızı operem opuyorumnanaktan

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
yeşilgözlü ablam geçmiş olsunnn
hepinize iyi haftasonları sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

iiyim pıntırım,sen napiin,
işler durii ben burdayım,cnm hiç istemii,
kalan camlarımı siliim diyom ama,
kıs saa sorduumun sebebini buldum sankim,
saçlarımı yağdan arıtamıyom dedim ya saa,
kullandıım şampuan,zeytinyağ içerii,onarıcı bakım diye bişe,
sanırsam değiştirmeliim dime

nan nesenin kepek sorunu cozuldu seninki cozulmezmızemuszemus

karısımla beraber mı basladın sampuanıda kullanmaya gulum
boswerısler kalsın yapsanda gorunmuo zate bıktım temızlık yapmaya ben yha
boncugum carsıya gıttı bende takılıomm bole buralardakaydirigubbakce
mile4

yok cnm,şampuanı bayadır değiştirmedim,
böle giderse kısacık kestircem bıktım yaa,
uzatmak bana nasip olmii:sinifsinif:
işler kalsın diye diye bu hale geldik zate,
az kıpraşmalıım ben böle değildim yaalaelaelaelaelae
nee cnm istemiii kiakannehir

Son düzenleme:
yok cnm,şampuanı bayadır değiştirmedim,
böle giderse kısacık kestircem bıktım yaa,
uzatmak bana nasip olmii:sinifsinif:

uzar gulum merak etme yha senınkıler zor uzuyordur sadece ben zeytınyaglı sampuan hec kullanmadım rosumum ondan bılemıomkınekafamçokkarıştı

kilo vermen durdu galbaa,
bende 5 kilodan sona kaldım,kalanıda vermeliyim,kocişim,yeni evliyken barbim derdi baa,zemuszemusson zamanlarda,hormonlu barbi oldun diyodu,:mymeka:
bugünlerde demiyo az eksildim yaa onçinlmaz:

kilo vermen durdu galbaa,
bende 5 kilodan sona kaldım,kalanıda vermeliyim,kocişim,yeni evliyken barbim derdi baa,zemuszemusson zamanlarda,hormonlu barbi oldun diyodu,:mymeka:
bugünlerde demiyo az eksildim yaa onçinlmaz:

ramazanda ılac ıcmedım malum oruc tuttum dıe gulum suankı kılomdan memnunum aslında ben ne kadar wersemde sutaslar duruo ona sınır oluom zateeeeee:kedi:
sen her halınle barbıe sın gulum o kendıne baksın dıcemmm enısteyı tanımıom pot kırmıyım sonaaalaelaelaelaelae
baslıyam barı yarın ılaclarıma artıkın

uzar gulum merak etme yha senınkıler zor uzuyordur sadece ben zeytınyaglı sampuan hec kullanmadım rosumum ondan bılemıomkınekafamçokkarıştı

uzuyo cnm uzmazmı bea,
ama uzun saç kullanamiim ,çok cılız duruyo,bende mecbur kısa kestiriyom :hulya:
aman yaa ,ben saçım kısaykende güzelim ,allahıma bin şükürzemuszemus

uzuyo cnm uzmazmı bea,
ama uzun saç kullanamiim ,çok cılız duruyo,bende mecbur kısa kestiriyom :hulya:
aman yaa ,ben saçım kısaykende güzelim ,allahıma bin şükürzemuszemus

ona ne suphe gulum bosnakların en guselı rosum myhope da tse damgası wurcamm sana etıketlı ol dıeeeŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…