ramazanda ılac ıcmedım malum oruc tuttum dıe gulum suankı kılomdan memnunum aslında ben ne kadar wersemde sutaslar duruo ona sınır oluom zateeeeee:kedi:
sen her halınle barbıe sın gulum o kendıne baksın dıcemmm enısteyı tanımıom pot kırmıyım sonaaalaelaelaelaelae
baslıyam barı yarın ılaclarıma artıkın
tmmdır bi eteketim eskikti,onu da vuralım tam olsunkaydirigubbakcemile5sositososito:roflol:
allah bı omur boyu mutlu etsın rosumum enıste ıstııı ıse sen de olcan kacarı ykkkk o zman sositososito
cnm kayfe cektı yıne sole karsılıklı ıccek arkedeste yok yapıpta gelem barı offf
notere gerek war mıdır ıstııın mı kusum CADIARZU
bende çok içerdim bilin mi ,günde bikaç kere cnm çeker içerdim,
ama artıkın cnm istemii hiç,aklıma bile gelmii:umursamaz:
mideme dokanıyo ya ondankaydirigubbakcemile2
notersiz eteketlenir mi insanzemuszemus
benım yemekle pek aram yk zatebu meret benı tıkıoo ben gecen yıl yatmaktan kılo almıstım kılolarda yenı oldugu ıcın cabıkk wırdım bol bol yuruyuste yaptım ama kısın sole kızarmıs ekmecıge dayanamıommcokacimcoook
ii halt yiyin:mymeka:bende de ulser war ayıptır solemesı amma welakın kahwe acı baharat we asıtlı ıceceklerı cokk sewıım napıyım aman atın olumu arpadan ossun dıyımmm:bbo:
kk nın hatunları tarafından tasdıklencen gıı yetmıı mızemuszemus
yaa içmeyin şu zıkkımı beh,
bak kadınların güzelliini alıyomuş zamanla,araştırmışlar ,istediin kaa bakım yaptır,bozuyo insanı,
benim bi komşum var,yaşı 41 daha,saa yemin içerim,dudaklarının rengi mosmor ,ama accaip tiryaki kadın adeta zıkkımla besleniyo,,ama çok kötü cildinin rengi bi soluk görmen lasım
ii halt yiyin:mymeka:
bagırma gı baamak kaddar cocuga:kedi:
sizi noter ilan ediciimvereliniortak
benım yemekle pek aram yk zatebu meret benı tıkıoo ben gecen yıl yatmaktan kılo almıstım kılolarda yenı oldugu ıcın cabıkk wırdım bol bol yuruyuste yaptım ama kısın sole kızarmıs ekmecıge dayanamıommcokacimcoook
hee onu bende seferim,bide bu ara acıkaya dayanamıyom,kızarmış ekmeğin üstüne ooh mis,
ama azcık yiyom kaffaltıdan kaffaltıya,bi daa gün içinde ekmek yemiyomvereliniortak
şimci fırında sütlü pattes istiyo cnm,bugün onu yapçemcokacimcoook
ayy bı kotum oldum sorma gıtsın bea benım sımdılık bı sorun yok emme ılerde kesın bende solacamm gul mısalııbenneyaptımki
pisi eltiin çarşıda işi vardı ,evde yokgamyoncuiremsunirde bu miilet yha pisicikte yoq sen biliirsiinn:sinifsinif:
asama mısafır kabull edıın mı gulummsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?