Sakarya///54

valla bencede şimdiki kilon çok güzel,fazlada zayıflık sevmiim ben,beslenmene dikkat ol bence,almamak için uğraş sadece,ilaç neyin içme,allah korusun hasta falan olusan,bitkin düşersin,
enişteyi tarif ediim saa,
1.90 boyunda,105 kilo
ama beni hep barbi gibin istii:dilcikar:

tmmdır bi eteketim eskikti,onu da vuralım tam olsunkaydirigubbakcemile5sositososito:roflol:

allah bı omur boyu mutlu etsın rosumum enıste ıstııı ıse sen de olcan kacarı ykkkk o zman sositososito

cnm kayfe cektı yıne sole karsılıklı ıccek arkedeste yok yapıpta gelem barı offf

allah bı omur boyu mutlu etsın rosumum enıste ıstııı ıse sen de olcan kacarı ykkkk o zman sositososito

aamiin cnmcım,çook zayıflayınca yüzüm çöküyo diye,orta ayar olsa yeter,fazla abartma diyo şimci,insan gibi ekmek ye diyo,bende tübe yemem diyomsositososito

cnm kayfe cektı yıne sole karsılıklı ıccek arkedeste yok yapıpta gelem barı offf

bende çok içerdim bilin mi ,günde bikaç kere cnm çeker içerdim,
ama artıkın cnm istemii hiç,aklıma bile gelmii:umursamaz:
mideme dokanıyo ya ondankaydirigubbakcemile2

benım yemekle pek aram yk zate bu meret benı tıkıoo ben gecen yıl yatmaktan kılo almıstım kılolarda yenı oldugu ıcın cabıkk wırdım bol bol yuruyuste yaptım ama kısın sole kızarmıs ekmecıge dayanamıommcokacimcoook

bende çok içerdim bilin mi ,günde bikaç kere cnm çeker içerdim,
ama artıkın cnm istemii hiç,aklıma bile gelmii:umursamaz:
mideme dokanıyo ya ondankaydirigubbakcemile2

bende de ulser war ayıptır solemesı amma welakın kahwe acı baharat we asıtlı ıceceklerı cokk sewıım napıyım aman atın olumu arpadan ossun dıyımmm:bbo:

yaa içmeyin şu zıkkımı beh,
bak kadınların güzelliini alıyomuş zamanla,araştırmışlar ,istediin kaa bakım yaptır,bozuyo insanı,
benim bi komşum var,yaşı 41 daha,saa yemin içerim,dudaklarının rengi mosmor ,ama accaip tiryaki kadın adeta zıkkımla besleniyo,,ama çok kötü cildinin rengi bi soluk görmen lasım

ayy bı kotum oldum sorma gıtsın bea benım sımdılık bı sorun yok emme ılerde kesın bende solacamm gul mısalııbenneyaptımki

hee onu bende seferim,bide bu ara acıkaya dayanamıyom,kızarmış ekmeğin üstüne ooh mis,
ama azcık yiyom kaffaltıdan kaffaltıya,bi daa gün içinde ekmek yemiyomvereliniortak
şimci fırında sütlü pattes istiyo cnm,bugün onu yapçemcokacimcoook

asama mısafır kabull edıın mı gulummsırnaşık şey

ayy bı kotum oldum sorma gıtsın bea benım sımdılık bı sorun yok emme ılerde kesın bende solacamm gul mısalııbenneyaptımki

zıkkımı azalt şimci,zamanlada bırakırsın yaa,
benim eşim geçen yıl bıraktı,mayıs ayında,
tümörlü böbreği alındı bilin mii,
bi daa içmedi ameliyat sonrasında,
tebi ondandır çok kilo aldı,
kilolarından şikayet edince ,sigaraya bi başliim hepsini veririm diyo bana,
ödüm kopuyo başlıcak diye,
ama izin vermiim,başlarsa acaip aramız bozulcak ama,
çünkü neler çektiini ben biliimlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…