Sakarya///54

gecmıs ossun gulumsaglık sakaya gelmez tabıkı bende sorun ossa pasa pasa bırakıcam emınım ramazanda ne gusel gunduz ıcmıodummm ewın ıcındede annem ızın wermıo zate hawa bole olunca butun gun balkondayım sıgarada yanımda puf puf cekıom benım babada bı ıcer bı bırakır ondan kılo aldı cokkk ınsss bı gun bende bırakıcam ama o gun bugun deellkötükedihüso

sen bilirsin pıntırım,inş bi gün doğru yolu bulcan,
ben şimci kaçiim,oğluşum arkadaşını alıp gelmiş,pcde oturacaklarmış,
bende işleri yapem bare,
hade görüşürüs öpiiimopuyorumnanaktan

gule gule gulummm mahserde gorusurukkkkk

merhaba hanımalr ....nasılsınız ..bugünlerde bunalımdayım kızlar birden bunalıma girdim .sanırım 40 yaş sendromu..konuşmakl istemiyor canım..poc ye de de oturmak istemiyorum ..ya bişeyler oldu bana ..neyse siznde canınzı sıkmayım şmidi....umarım herkes iyidr..ben biraz daha bunalım takılayım....kızlar....öptüm herkesi..

gecer boncugum bunun yas ıle alakası yk zaman zman herkese hepımıze olur bazen ben yataktan kalkmak bıle ıstemıyorum ewdekılerle konusmak hatta nefes almak bıle bı sure sonra gecıyo ama sen sımdı senı mutlu eden olayları dusun gusel kareler gelsın gozunun onune senı sewdıgın olaylara yogunlas gulum kotu selerı dusunme tamm mı bebısım operem senı:teselli:

iyigeceler kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz bayıldım valla haydeç ablacım gözün aydın kardeşin gelmiş ne güzel yeşil gözlü ablacım geçmiş olsun .....

hayırlı geceler arkadaşlar..hepinize tek tek teşekkür ederim..sağolun varolun..okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz...haftaya biraraya gelicez inşallah... yerimseniben

gümüşüm geçende ben öyleydim benim iyiye döndü..hayattan bezmiş vaziyetteydim..düzelir arkadaşım inşallah...Şeniz

günaydın diyim öncelikle,
sonada size laf yetiştireyimbuyrunnnnnnnnn

gule gule gulummm mahserde gorusurukkkkk
mahşerde görüşürüz dime,pıntırım yaa,
o nasıl laf,içim ürperdi heakannehir
bende sakaryalıyım arkadaşlar az da değilmişiz yani
hoşgeldin cnmvereliniortak
yaşla bi ilgisi yok gümüşüm,hepimiz zaman zaman aynı sıkıntıları yaşıyoruz,
hele ben bişeyi üzülüp kafama taktıysam,en az 10 ööle dolanırım,eve kapatırım kendimi,konuşmak istemem,müzik bile dinleyemem,
maalesef biz kadınlar hassas olduumuzdan her bişe bizi buluyo,
kafanı dinle azcık,sona kendin bi bakmışın,üstündeki sıkıntı çekip gitmş,sağlık olsun cnmcımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

gününüz aydın olsunn bacularr..
oh oh maşşallah iyi kaynatmışınız..
gümüşüm ne oldu bacum kim sıktı canını..söle bi koşu dövüp gelimmm..şaka bi yana hayat herşeye rağmen güzel.bak haydeç aplamın sıkıntısıda güzelşeylere vesile oldu.umarım seninkide öölee olur canım..
evet evet buluşmaya 6gün vaaaalkisalkisalkis
eflatun bebekcim hoşgeldüüüünnnnopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız gümüşcüm neler oluyo kendine dikkat et hastalıklara sebep bulma at kafandan 40 yaş gibişeyleri bizim için değil yaşımız başımız nekine herkesleri öpüyorum slm

teşekür ederim..arkadaşalr yorumlrınız için.,,.haklısınız..herkes yaşıyordur zamn zaman .aslında ,, herşeye olumlu bakan bir insanım ..ama şimdi ,,sanıırım yanlız kalıyorum..sabah hepsi evden çıkıyor..akşama kadar yokklar..bir iş bulup çalışmaya karar verdim......şimdilk bir iş var bakalım ..olursa size iletirim..bekledğim yerlerrde var....hayırlısı olsun bakalım..herkesi öpüyorum kızlar..herkese iyi pazrlar..,,,

gümüşüm hakkında hayırlısı cnm,gönlünce olsun inş.
bizde seni öperizopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
roşum
sevgili misafirimiz hoşgeldiniz efenimbuyrunnnnnnnnn
çay, kaffe ne alırdınızsengözlerimebaksanab

slm kızlar çok kötü midem ağrıyo bi deyi verin ne yapam ooof of gastrit midemide bulandırıyo nasıl çıkartayım ben bu midemdeki gazıda rahatlıyayım yaa ooof ofmafoldumben

slm hanımlar dun aksam ewde yoktum sımdıde ancak gırıyorum gumusum atlatırsın kusum
haydecım insallah az kaldı
rosumum onu sey ıcın dedım hanı dedın yha sıgara ıle gelemezsın dıe ondan dedım mahserde gorusuruz dıe yanlıs anlama kuzum
beyazım nası gectı kınan yazmamıssın
yesıl gozlu ablam saygılar
bende bugun ızmıtte ıdım bıraz gezındık carfeurda ındırım wardı bıseler aldım oleee ıste kuslar hepıcınızı operemopuyorumnanaktan

yok be pıntırım yanlış anlamadım da içim ürperik oldu ööle
sigarayı bırakınca kabul etçem dedim ,belkim bırakırsın diyee:kedi:

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
kimsecikler gelmemişşş nerdesiniz huuuu
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…